Snel geleverd+product goeie prijs kwaliteit vehouding

Zie boven,snelle levering +goede kwaliteit en prijs

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, maar beschadigd produkt

Hele snelle levering van oudere verfkleur die kant en klaar bijna nergens meer verkrijgbaar was. Scherpe prijs. Helaas is het blik beschadigd geweest en staat de onderkant bol naar buiten. Kan niet goed rechtop staan en is kwetsbaar om te bewaren.

Mooi dat het er is

Ik had een speciale verf nodig ,maar zelfs een goede verfzaak in mijn buurt kon mij niet helpen, behalve door mij op De Verfzaak te wijzen. Mooi dat er een adres is waar je terecht kunt voor wat anderen niet kunnen leveren.

• Klantenservice

En kleur precies goed top

Snel en netjes geleverd.

Ik ga zeker vaker bestellen Het was goed verpakt en snel geleverd. Ook de prijs is naar mijn zin.

Heel goed.

Potten verf waren zeer goed ingepakt. Doos was groot genoeg om e.e.a. goed te "beveiligen". was duidelijk over nagedacht!

Zeer snelle levering

Snelle levering en een nette prijs

Kwalitiet voor een goede prijs en de volgende dag geleverd

Kwalitiet voor een goede prijs en de volgende dag geleverd

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering voor een goede prijs

Snelle levering en prijs kwaliteit

Snelle levering en prijs kwaliteit

• Klantenservice

De vervoerder had de zending beschadigd, na een belletje ruimschoots vergoed,waarvoor dank

Mooie kleur, goed verpakt. Top

Voor de tweede hier wat besteld. Wordt keurig gelevert.

Verschrikkelijk

WEES GEWAARSCHUWD HIER NOOIT WAT KOPEN!!! Na een bestelling op de website van de verfzaak heb ik netjes mijn 5 liter HISTOR intuitive binnengekregen. Ik zag dat de prijs 50% goedkoper was dan de zelfde merk en kleur bij de Gamma. Nu heb ik een blik van de Gamma 2,5 liter histor intuitive en de 5 liter blik van de verfzaak binnengekregen en ik was van plan om die van de Gamma terug te brengen . Maaaaaaaar bij het openen van de doos zag ik dat de 5 liter blik van de verfzaak gewoon dichtgetaped is met gele tape!!!!! Wat een blamage gewoon open geweest! En bij het openen zag ik een enorme kleurverschil met die van de Histor van de Gamma. Ik heb ze ook allebei op de muur gerold en wat denk je ?? De Histor van de verfzaak dekt totaal niet en is vlekkerig en van de Gamma perfect mooi egaal en juiste kleur!!! Ze mengen of verdunnen hun verf gewoon en verkopen het onder de de mom van wij zijn goedkoper. WEEES GEWAARSCHUWD en koop NOOIT bij deze amateurs!!!

kut

Mijn pakketje was stuk

aanrader

rap besteld , veel keuze en snelle levering

Goede service!!

Goed product snel geleverd

Prima product, volgens afspraak op tijd geleverd tegen nette prijs.

Aan te bevelen!

Zeer groot aanbod, correcte prijzen en heel snel geleverd! De ideale winkel voor de aankoop van acrylverf voor mijn schilderijen.

Prima.

Snel levering, ik gekrijg wat ik bestekd.

• Klantenservice

De snelle levering vind ik top

Vanaf bestelling tot levering is geweldig!

Geweldig!!!!

Ik had problemen met de betaling ,dit lag aan mezelf , gebeld en kreeg per omgaande een betalingslink toegestuurd en was ik uitermate goed en snel geholpen.Ook op de bezorging niets aan te merken.

• Klantenservice

Levering was op tijd maar duur

De verf kwam snel zoals beloofd maar verzendkosten waren erg hoog in verhouding.

Gemakkelijk

Geen 10€ korting gekregen. Wat in de mail stond

Tiptop

Tiptop

Livré rapidement

Commande livrée rapidement, prix intéressants, très satisfaite.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo