Doen wat ze zeggen

• Klantenservice

Prima. Product zoals omschreven en snelle levering

Prima. Snelle levering en product voldoet aan hetgeen vermeldt staat op de website.

• Klantenservice N.v.t.

Ik had een intense gelukservaring

Was op tijd gelevererd en daarmee was mijn planning gered

Goed geholpen

Alles was duidelijk

netjes

snel en netjes geleverd

Prima service.

Zondag ochtend in totaal 12 x 10 liter Sikkens Primer en Muurverf gekocht en maandag avond keurig geleverd. Ik ben klaar voor mijn verf project in oktober.

• Klantenservice

Zelden krijg je meer zulke top service

Naast hele goede producten hebben ze hier ook personeel wat echt mega klantvriendelijk en duidelijk is. Problemen worden opgelost op een snelle en klantvriendelijke manier.

Zeer Tevreden

Goede online service en snelle levering

Snel en correct.

Supersnel en uitgebreide documentatie. Kom zeker terug.

Helemaal geweldig

Zwarte verf is mooi rood dekt niet in 1 keer dus moet ik twee keer doen verder super en veel keuze en snel verstuurd mooie kleuren

• Klantenservice

Snelle levering tegen een gunstige prijs

De Verfzaak levert snel dus ik kon direct doorgaan met de klus.

• Klantenservice N.v.t.

Aan de klus in de vakantie, mega snelle levering en goede producten!

prima ervaring

de verf is van bekende merken dus bewezen prima, maar dan voor een goede prijs. ook goed was de info over het verloop van de bestelling. verder was het verzenden perfect, de verf was heel erg netjes en stevig verpakt, kon niet mis gaan. het enige minpuntje is dat het beloofde roerstokje niet meegeleverd werd en dat was best een beetje lastig.

Uitstekend!

Zeer snel geleverd tegen een hele goede prijs!

• Klantenservice

Beste online shop voor verf

Prima service!

Mooie kleurstalen gekregen, heb goede keuze kunnen maken voor nieuwe kleur muren.

• Klantenservice

De bestelling is goed verpakt de volgende dag bezorgd. Gemengde kleur goed. En kwaliteitsproducten geleverd! Een volgende keer bestel ik weer bij De Verfzaak.

Goed product

Goed product voor een redelijke prijs. Snelle levering….alleen jammer dat de kortingsacties pas vanaf €100 zijn.

• Klantenservice

Snelle levering en netjes ingepakt

Vrijdagavond trappenlak besteld en maandag voor de middag geleverd echt top. En zeer netjes ingepakt. Kon gelijk aan de slag.

• Klantenservice N.v.t.

Goed advies en prima service

uitstekende service

dezelfde dag werd het verzonden en toen ik het kocht, goede service

snelle verf

Vandaag bestelt, de volgende dag in huis. Prima verpakt, de deksels van de verfblikken zijn zelfs afgeplakt tegen eventuele lekkage. Wel een beetje vreemd: twee kleuren verf besteld en maar één roerhoutje. Daarom "slechts" 4 sterren.

• Klantenservice N.v.t.

Voldoet aan verwachting, snel en goede prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijk website en snelle levering

Ik kon heel snel vinden wat ik nodig had en verzendkosten werden duidelijk aangegeven. Door wat kwasten toe te voegen kwam ik boven het bestelmininum uit waardoor de verzendkosten kwamen te vervallen.

Goed geregeld alles

Magalhaesweg 8