Goede prijs

Goed geprijsde verf en snelle levering. Alleen passen de inzetbakjes niet in de lakroller sets, iets wat zeer vervelend is. Bij 5 liter verf niet een roerstok erbij, onbegrijpelijk, ook zeer vervelend, daarom maar 3,5 ster.

• Klantenservice N.v.t.

Zelfde verf die ik eerder in de bouwmarkt haalde...binnen 1 dag in huis n stukken goedkoper....mijn advies ...plan wat je nodig hebt n de juiste verf komt naar je toe n bespaar ook nog es royaal

Snelle levering, goede kwaliteit

S’avonds besteld, de volgende avond al in huis: goede kwaliteit verf en kwasten.

prima, snelle levering

snelle afhandeling

Erg tevreden

Netjes bezorgd goed verpakt

Goed en snel!

Prima service, goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen

• Klantenservice

Kwam precies na wat er beloofd was

Het verliep goed, juiste kleur, goed verpakt en na 1 dag al in huis

uitstekend

de site is makkelijk in gebruik, had de verf de andere dag al binnen , in een winkel was ik duurder uit geweest. bedankt voor het snel verturen van het artikel

Super Webshop

Groot assortiment en scherpe prijzen , vlotte verzending Zeker het bestellen waard.

Erg snelle levering

Erg snelle levering

Topbehang voor bodemprijs

Wat ik was vergeten aan te klikken itijdens bestellen was optie aflevering naar huisadres aan te klikken. Op mijn mail werd snel gereageerd en ovv van factuurnr en betaling van verzendkosten kreeg ik de volgende dag mijn alsnog bestelling. Kwaliteit is prachtig, heel blij mee

• Klantenservice

Prima verpakt en snelle levering.

Vlotte en correcte afhandeling

Mijn bestelling van de Histor verf, die ik nodig had voor onderhoud van mijn huis, is door de Verfzaak snel en correct behandeld. Ik ben hierover zeer tevreden.

• Klantenservice

ik heb de verf nog niet gebruikt, maar zodra de verf op het plafond zit zal ik terug komen om mijn ervaring door te geven. de bestelling was binnen 48 uur geleverd.

• Klantenservice

Ik heb op tijd mijn paket gekregen. Goed kwaliteit!

• Klantenservice

Snelle levering. Doen wat wordt beloofd

perfect

snel, correct, hoge kwaliteit beits en kwasten.

• Klantenservice

Snel geleverd en goede prijzen

Mijn bestellingen zijn de dag na bestelling al geleverd. Super fijnn! Ook de prijzen zijn erg goed in vergelijking met andere aanbieders. Het verbruik van het aangekochte product was wel vele malen hoger dan aangegeven.

goed product,

positieve ervaring, prijs/kwaliteit goed

snel en correct

De levering van mijn produkt was bij de bouwmarkt niet meer mogelijk, gelukkig nog wel op voorraad bij de verfzaak, met een snelle levering en ook nog voordelig!

Snel en goed

Na bestellen snel verzonden via post nl naar ophaal punt.

• Klantenservice

Snelle bezorging!!! De prijs van de bestelde verf is de beste op de markt!!

• Klantenservice

Goede prijzen en Supersnelle levering.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo