Makkelijk uitzoeken en snel geleverd

Goede site, makkelijk zoeken en kleur bepalen. Snelle levering (goed verpakt)

Zeer klant vriendelijk

Geweldige verf en geen probleem met wat wij te veel hadden besteld.

Goed product.

Goed product, en prima prijs. Levering zoals afgesproken.

Erg goed

Snel volgens afspraak geleverd

• Klantenservice

Zeer goede service en levering

Makkelijk te bestellen en snel afgehandeld

• Klantenservice N.v.t.

Top producten voor een mooie prijs!

Heb tuinbeits en bankirai olie gekocht. Echte topproducten voor een mooie prijs. Stukken voordeliger dan bij de doe het zelf zaken en of de vakhandel.

• Klantenservice N.v.t.

Fijn contact en kundig advies

Heb telefonisch contact gehad en via de mail . Heb goed en kundig advies gehad . Ook zijn de spullen snel verstuurd en daardoor heb ik alles kunnen verven voordat het weer slechter werd :)

• Klantenservice

Zeer snel en goed binnen gekregen

Ik had dit artikel besteld en had het de volgende dag binnen. Goed ben er tevreden mee

• Klantenservice

Bestelling was compleet,en super snel geleverd in de middag bestel volgende dag in huis daar kunnen een hoop bedrijven wat van leren.

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoper dan elders, de ene dag besteld de volgende dag in huis

perfect, snel en goed

perfect

Erg tevreden en behulpzaam

Ik bestelde voor het eerst op de verfzaak. Bij de bestelling was er tube verf te kort. Wat wel jammer was. Maar zetten ze direct recht, die tube stuurden ze later op. Ik zal zeker nog bestellen bij de verfzaak.

Excellente klantendienst

Eerste bestelling keurig verlopen en snel geleverd. Dat smaakte naar meer. De tweede bestelling was mis gelopen door de transporteur. Ik nam telefonisch contact op en werd, jawel, na amper een halve minuut al te woord gestaan! Zending werd opnieuw verstuurd en volgende dag geleverd. Dat smaakt naar veel meer!

Snel en goedkoop

Goede service en snel reactie

• Klantenservice

De bestelling was de volgende dag al geleverd en de verf was een erg mooie kleur! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Klantenservice N.v.t.

Bij verf kan weinig mis gaan natuurlijk, behalve als jezelf verkeerd bestelt zoals in mijn geval. Retourformulier kwam snel. Voor de retourbetaling moest ik echter na een week zelf bellen en dat vind ik altijd vreemd. Dat moet strak lopen natuurlijk en daar word je ook op beoordeeld. Vandaar de (toch nog sympathieke) 4 sterren. Moet echt sneller. Mijn grens ligt op 3 dagen na ontvangst in het magazijn.

• Klantenservice

Snelle levering en product als besteld

Product als besteld ontvangen en binnen de aangegeven 24 uur. Had wel attent geweest als er bij de verfbussen een roerhoutje was meegeleverd. Dat zou leuk zijn geweest, maar geen verplichting.

• Klantenservice N.v.t.

Zowel in de winkel (venlo) als online goede aanbiedingen. Zeer klantvriendelijk. Elders is de verf stukken duurder.

Besteld en netjes ontvangen

Er werd meteen aangegeven dat niet alles op voorraad was, enkele dagen later is alles bezorgd.

• Klantenservice

Was de eerste keer. Maar ga het zeker vaker doen.

Goed bevallen.

goede en snelle levering van bestelde verf

goede en snelle levering van bestelde verf

Snel en goed

Binnen een paar dagen geleverd, precies wat ik nodig had, uitstekend verpakt. Goede website, handig bestel-proces.

• Klantenservice N.v.t.

Prima beits. Afwachten hoelang t houdt.

super

Hele goede service netjes afgeleverd

Snel en voordelig!

Voordeligste en snelle levering van bekend merk verf

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo