Snelle levering en prima prijs

Artikelen worden de volgende dag geleverd en zelfs in de avond. Top! Heb 3x een pot beits gekocht en alle 3 de keren snel en goed verpakt geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Meteen mail terug en de volgende dag bezorgd

Positieve ervaring

Levering was zeer snel. Website is duidelijk en overzichtelijk. Goede beschrijving bij de producten. Scherpe prijs. Mogelijkheid om advies te krijgen..

Fijne verfwinkel

Diverse primers en verf besteld. Snel geleverd en netjes verpakt. Helaas ontbraken roerstokjes. Werden wel nagestuurd door de klantenservice maar die arriveerden pas nadat we gingen verven. Had er gelukkig zelf nog en ben er nog gaan halen in de fysieke Verfzaak winkel.

• Klantenservice

Wachten, wachten, wachten op mijn reeds betaalde bestelling.

Op 10 september 2023 4 potjes Sikkens verf ten waarde van €168 besteld en de bestelling is nog niet afgeleverd. Uiteraard werd het geld onmiddelijk van mijn rekening afgeschreven. Op de site werd aangegeven dat de bestelling binnen 2-3 dagen afgeleverd zou zijn. "De leverancier heeft ons hiervoor een levertijd van 2-3 werkdagen doorgegeven. Zodra de bestelling binnen is gekomen gaan we deze direct versturen." Dat bericht is op 11 september naar mij toegestuurd. Het is nu vrijdag 15 september en nog steeds niets ontvangen en geen update. Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet onder de indruk van deze winkel ben en ik kan deze zaak niet aanraden. Levertijden op de site kloppen niet altijd.

• Klantenservice

Snel geleverd en goed verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Tip: als iets niet op voorraad is en niet geleverd kan worden, vermelden op de pakbon of in de mail

• Klantenservice

Snelle levering, zeer tevreden!

Duidelijke website, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden! Heel tevreden!

• Klantenservice

Snelle levering, keurige prijzen!

Top bedrijf

Hulpvaardig en snelle levering! Niet onbelangrijk, goedkoper gaat het vast niet worden !

Scherpe prijs

Snelle levering,jammer genoeg geen roerhoutje bijgesloten.

• Klantenservice

Fijne mensen, snel geleverd, betaalbaar

Uitstekende levering

Mijn bestelling was snel binnen en zorgvuldig ingepakt. Ik heb de verf + overige producten nog niet gebruikt.

Alles ok

Tefreden

Vlotte levering

Zonder meer goed

Prettige en duidelijke service .

Effectief

Goede communicatie, effectief en keurig snel het bestelde product bezorgd.

• Klantenservice

Goed, netjes verpakt en snel.

Geen bijzonderheden.

alles conform afspraak

alles c0nform afspraak

Vlotte afhandeling bestelling

Prijstechnisch dik in orde Verzendkosten redelijk

• Klantenservice

Service niveau blijft constant.

Net als bij vorige bestelling snel geleverd tegen een scherpe prijs!

Snel en goed

Monodek structure besteld. Deze was in korting wat een meevaller was. Snel en netjes geleverd.

• Klantenservice

Goedkoop met goede merken!

Product super snel geleverd

• Klantenservice

Snel besteld volgende dag in huis geen verzendkosten toppie

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo