Overzichtelijke website en snelle levering

• Klantenservice

1e bestelling is nooit aangekomen. Na 1 telefoontje werd er een nieuwe opgestuurd en deze kwam de volgende dag binnen.

• Klantenservice

Zeer goed bedrijf niets op aan te merken.

Mijn ervaring zeer goed: Prima bedrijf de bestelling vlot ontvangen perfect verpakt dat zie je wel eens anders en een scherpe prijs m.a.w. wat wil je nog meer. A.Antonissen

Mooie verf Perfect verpakt Snel geleverd

Valt niet te verbeteren

Perfecte levering. Snel. Goed verpakt. Geheel tevreden met het produkt.

• Klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering

Erg fijne, goede kwaliteit verf. In 1 laag al bijna dekkend (donkere kleur). Fijn om mee te werken. Besteld en de volgende dag in huis.

• Klantenservice N.v.t.

levering op, tijd en correct

Goed geregeld

Het behang was makkelijk te bestellen, netjes verpakt en snel bezorgd. kortom tevreden!

Netjes

Alles zeer goed verpakt. Kan jullie alleen maar aanbevelen.

• Klantenservice

Snelle levering en producten waren goed verpakt tijdens levering

Uitstekend !

J’ai été agréablement étonnée de la rapidité du service !

• Klantenservice

Producten worden snel geleverd en alles staat duidelijk aangegeven op de website.

Super snel!

Breed en goed assortiment en bovendien super snel geleverd!

• Klantenservice N.v.t.

vlotte levering en fantastische klantenservice

bij de levering van de verfpot bleek er een barst te zitten aan de onderkant van de verfpot wat natuurlijk niet leuk was maar met een berichtje te sturen naar de klantendienst van De Verfzaak was dit al heel snel opgelost aangezien de dag erna al een nieuwe verfpot werd geleverd. Dit was mijn eerste ervaring en bestelling bij deze firma en ik zal zeker terugkomen.

Netjes en snel bezorgd

Het was netjes verpakt en mooi op tijd verpakt.

• Klantenservice

Snelle levering en heel klantvriendelijk

Voor de eerste keer hier besteld en snelle levering. Helaas de verkeerde kleur verf :( Gebeld en uitgelegd dat ik twee dagen vrij had genomen om mijn tuinhuisje te verven. Volgende dag kreeg ik de juiste kleur. Met dank aan Simone! Dus voor de klantenservice een 10!

Een prima zaak die Verfzaak

Breed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, fijne communicatie en snel geleverd.

Sneek levering goed product

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, uitstekende oplossing bij out of stock

Een besteld product was onvoorzien niet op voorraad. Het bleek mogelijk om een beter alternatief te kiezen, dat vervolgens megasnel werd geleverd. Top!

• Klantenservice

Prima prijs, zeer snelle levering

Zoals in de titel geschreven ben ik zeer tevreden met het product, de prijs, en de levering de volgende dag

Jammer

Goede verf. Jammer dat de pot na het injecteren niet geschud werd, waardoor de pigmenten tegen het deksel hingen en we wellicht nooit de exacte kleur zullen bekomen

Snel, netjes, lage prijs

voordelig, snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Bezorging,rommelig.anderebezorgdienst nemen die zijn zaakjes beter in orde heeft.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo