Snel en goed

Kleur goed en snel geleverd

Snel en goed

Goede kwaliteit voor een duidelijk lagere prijs als in de bouwmarkten.

• Klantenservice N.v.t.

Mooie prijs en optijd geleverd

Snel geleverd, keurig verpakt

Snel geleverd, goed en netjes verpakt en goeie kortingen

Uitstekend!

Goede service snelle bezorging en aantrekkelijk geprijsd.

• Klantenservice N.v.t.

Online besteld, snel in huis

goede service

Alles slel geleverd

• Klantenservice

De Verfzaak is een prima adres voor verf en andere benodigheden

De verf die ik al eerder gekocht had in de winkel in Eindhoven was helaas niet meer op voorraad. Op advies van verkoper online besteld in het weekend en maandag werd er al geleverd.

Alles goed geregeld

snelle en goede levering

goede service

Helaas te late levering

Ik had donderdag mijn verf besteld, en verwachtte vrijdag de levering. Toen ik vrijdagochtend geen track en trace ontving heb ik gebeld. Ik had verf besteld waar ik een gratis kwast bij zou krijgen en die kwast was niet op voorraad. Toen heb ik gevraagd de kwast maar achterwege te laten en de verf gewoon te sturen. Dat zou men regelen, en ik zou zaterdag de verf krijgen. Helaas ging dat ook fout en kreeg ik pas maandagavond mijn verf (incl gratis kwast). Mijn klus starte zaterdag, mooi te laat. Uiteindelijk zaterdag dus maar in de auto uit Nijmegen naar de verfzaak in Cuijk gereden en daar ben ik uitstekend geholpen door Ger.

• Klantenservice

Snelle levering en betaalbare producten

• Klantenservice N.v.t.

Mooie prijs kwaliteit en snelle levering en keurig verpakt zodat het veilig overkomt.

Dik tevreden

Producten zijn top, alleen met leveren door vervoerder waren er wat dozen beschadigd. Waardoor 1 product kapot was maar dat was de verfbak.

• Klantenservice

Gewoon snel en goed geleverd

Markt conforme prijzen en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering. Concurrerende prijs.

Retourneren wel omslachtig door eerst aanvragen en printen van retourformulieren.

Zeer slecht

Verf voor donderdag 24.00 uur besteld maar de volgende dag niet in huis. ( Terwijl ze dat wel herhaaldelijk vermelden) Hele weekend niet kunnen schilderen. Pas maandagavond geleverd. Klacht ingediend via mail. Geen reactie. Voor ons geen online bestellingen meer.

Alles top.

Prijs kwaliteit top. Snelle aflevering. Goed verpakt. Zeer tevreden.

• Klantenservice

Levering snel jammer dit keer van kwaliteit levering

Uit eerdere ervaringen blijkt dat het ook beter kan. Maar helaas zat er dit keer een verblik bij welke ingedeukt was aan 1 kant. Dit vind ik jammer.

goede verf snellel levering

Fijne verf om te schilderen echt top kwaliteit. Verf was snel besteld en ook snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

product kwam op tijd, alleen blik zwaar ingedeukt kon niet rechtop staan

zie hier boven

Magalhaesweg 8