vlotte afhandeling

vlotte afhandeling en een goede prijs kwaliteit

tevreden

had muurglad besteld en was bij vervoer open gegaan heb daarvoor een email gestuurd. hebben mail terug gestuurd of ik foto's wou maken van het product en terug te sturen had jammer genoeg niet gelijk daar op antwoordt. met wat ik moes doen met het oude product. na het weekend had ik bericht. dat ik het product kon weg doen en er een nieuwe product voor gestuurd zou worden ben zeer tevreden met de servers met hoe het is opgelost.

Top zaak

Na een levering beschadigd gekregen direct na mail met foto’s een nieuwe gekregen

Volgens afspraak

Alles verliep volgens afspraak. Een stuk goedkoper dan grote bouwwinkels ook.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, prima producten voor scherpe prijzen!

Snelle levering, prima producten voor scherpe prijzen!

Prima (web)winkel

Wij hadden muurverf nodig, wit en een specifieke kleur. Beide hebben we zeer gemakkelijk kunnen bestellen tegen een scherpe prijs. Alles werd de volgende dag al bezorgd, was goed ingepakt en er zaten roerstokjes bij.

vlotte klantenservice

Ik had een probleempje met de bestelling en dit is snel opgelost geweest!

Snelle levering, scherpe prijs

We bestelden al een aantal keren verf: Sikkens "Rubbol primer". Zeer snel geleverd, stevig verpakt en zeer scherpe prijs! Absoluut tevreden, zowel over de verf als de service.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle en correcte levering tegen een prima prijs!

Goed en snel gereageerd. Levering ook snel en correct.

Super service

Perongeluk een verkeerde pot verf geleverd. Super en snel opgelost. Prima service.

Snel verzonden, goede prijs

Snel verzonden, goede prijs. Ook oudere tinten Dimago waaier perfect gemengd, terwijl andere verfshops dat niet (meer) kunnen.

• Klantenservice

Alleen beter vermelden dat de levering een aantal dagen kan deuren . In mijn geval drie dagen geduurd .

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en vriendelijk contact

Mijn betaling was niet gelukt. Na vriendelijk contact heb ik een nieuwe betaallink ontvagen en direct daarna is mijn bestelling bestuurd. De volgende dag had ik het in huis.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Keurig nette levering van mijn product

Mijn verf keurig geleverd gekregen in de juiste kleur, blik was netjes afgeplakt zodat hij niet open kon springen. Ben zeer te vreden.

Geen opmerkingen gewoon goed

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en een prima prijs!

Snelle levering en een prima prijs!

• Klantenservice

Bestelling netjes op tijd ontvangen

Bestelde artikel is precies als omgeschreven, prijs kwaliteit verhouding is goed.

Topper!

Verf die ik in verfzaken niet kon vinden: ‘Nee dat is er niet meer, we verkopen nu dìt’ kon ik gewoon bij jullie bestellen en had ik twee etmalen later in huis. Ik hoefde nergens voor thuis te blijven want kon het gewoon laten afleveren bij het postagentschap tegenover ons, en ophalen toen mij dat uitkwam. Zó moet dat!

Super zaak

Zeer goed materiaal en super snelle levering naar België. Uitstekende prijs kwaliteit. TOP!!!

• Klantenservice

Netjes verpakt, maar late levering.

Op de website stond een levertijd van 2 werkdagen. Na 3 dagen een medewerker gesproken die vertelde dat er 3 tot 4 dagen levertijd op de website stond en uiteindelijk pas na 8 werkdagen de spullen ontvangen. De medewerker leek het ook nogal een gezeur te vinden.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Snelle levering, top kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis! Netjes verpakt, mooie resultaat op de vlonder. Ik ben groot fan van Hermadix impraline bankirai. Geeft de vlonder weer een mooie nieuwe uitstraling!

Kwaliteit

Goede kwaliteit van producten. Snelle levering en een goede service!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo