Kwaliteit goed

Hele slechte after service

Slecht behang ontvangen. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn als ze dit netjes oplossen. Maar ik ben nu al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen. Het behang hebben ze al weken geleden ontvangen. Van mij. Echt super slecht!!

Perfecte afhandeling

Product besteld in de webshop. Netjes en snel afgehandeld en de volgende dag geleverd zoals beloofd. Goed verpakt. Kortom, een prima ervaring voor een webshop waar ik zeker vaker ga bestellen

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service.

De zending was bij PostNL compleet vernietigd, maar de bestelling is na contact met Klantenservice weer netjes opnieuw verzonden. Erg tevreden.

Uitstekend!

Vlot besteld, vlot verwerkt.

tevreden

Niet betrouwbaar

Ik had meerdere verven besteld. Ik kreeg het later dan ze beloven op de site. Er ontbreekt tot op heden nog een mdf-primer die erbij besteld was en 2 grote potten waarvan op website stond afwasbaar is niet afwasbaar. Hiervoor hebben ze zich geëxecuteerd en dit gaan ze aanpassen op website. De retourlabels krijgen van postNL ging ook niet probleemloos. Dus het project om in het verlof te verven is volledig verbrot! Niks van vergoeding ook voor dit ongemak. Ik ben nog steeds benieuwd of wij onze primer gaan krijgen want voor dit alles hebben we veel betaald en we kunnen niks doen.

Prima ervaring

Geleverd conform bestelling. Geen op- of aanmerkingen. Prima.

• Klantenservice

Top product voor een goede prijs

Goede prijs en snelle levering. Zeer tevreden.

Goed.

Goede prijzen, mooie dienst.

• Klantenservice

Het betalen ging fout ,daarom heb ik gekozen voor betalen achteraf. Telefonisch slecht bereikbaar

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en prima service.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding (zeker in vergelijking met België). Een verfpot was volledig stuk bij levering, maar hiervoor werd netjes een nieuwe pot opgestuurd na enkele foto's van de schade door te mailen. Zeer tevreden.

Snelle en correcte service

• Klantenservice

Bestellen makkelijk. Versturen snel 1 dag Helaas verkeerde kleur ontvangen. Omruilen kostenloos en snel.

• Klantenservice

Snelle levering van de verf, wel onhandig dat er geen roerstokjes standaard worden bijgeleverd. Sta je bij je dochter in haar nieuwe kamer , maak je de doos open, geen roerstokjes. Erg onhandig als je op een nieuw adres staat. Thuis ligt er nog wel ergens een. Maar in een leeg appartement natuurlijk niet. Dus het was zonde van de pen…….

• Klantenservice

Tof geprijsd en supersnel verzonden

Ik heb hier al een paar keer besteld en ben er zeer tevreden over. De Verfzaak had de meest gunstige prijs voor Cetabever beits en het wordt altijd meteen dezelfde dag verzonden.

• Klantenservice N.v.t.

Prijstechnisch superscherp, en keurig bezorgd, heel blij met mijn bestelling!

Nog even gebeld voor de zekerheid, omdat het me niet duidelijk was of ik de juiste verf zou bestellen, maar erg goed geholpen. Het enige minpuntje was dat de bezorger de dozen zó neerzette dat de deur niet openkon. Had hem gevraagd te kloppen om de verf binnen te zetten, maar dat was kennelijk niet goed overgekomen.

• Klantenservice

Probleem met beschadigde levering netjes opgelost

Het product bleek beschadigd en onbruikbaar bij levering. Via de klantenservice is dit heel netjes opgelost.

Wat je mag verwachten.

Tip top in orde

Niet alles was in voorraad, maar we werden netjes op de hoogte gehouden en kregen de keuze om, op de kosten van De Verfzaak, de levering in 2x te ontvangen. Ecologisch gezien vonden wij dit niet nodig, maar het aanbod is wel fijn. De producten van Hammerite waren in orde.

Geweldige ervaring

Snel geleverd en de goedkoopste. Kan niet beter!!!

• Klantenservice N.v.t.

Het juiste product snel geleverd

Goed en snel

Heel snelle levering

Nogmaals, snelle levering, super!

Naar volle tevredenheid geregeld

Naar volle tevredenheid geholpen