Goedkoop en snelle levering

De plaatselijke bouwmarkt was € 13,00 (!) per pot duurder dan de Verfzaak. Na mijn bestelling werd het pakketje de volgende dag al geleverd.

Snel en goedkoop

Goedkoper als bij de bouwmarkt

Vlotte levering goede prijs

Ik had vroeger al goede ervaring met ceta bever verfbeits makkelijk te gebruiken moet nu de voorbewerking nog doen

Kan niet beter.

Zoals verwacht.

goede kwaliteit en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Heel goed!

Goede service, snel geleverd.

Goede service netjes behandeld

• Klantenservice

Goede service, vorige dag besteld volgende dag binnen, Wijzonol muurverf is uitstekend. Een tevreden klant! ,

• Klantenservice N.v.t.

Buitenbeits besteld, supersnel en netjes geleverd. Bovendien voor een aantrekkelijke prijs. Ik ga hier weer bestellen!

• Klantenservice N.v.t.

Na een levering die open bleek te zijn keurig een nieuwe pot gekregen.

Goed. Lage prijs.

vlotte samenwerking

alles is verlopen zoals het hoord

snel en efficient

Prima en snel bezorgd

Wat een klantgerichtheid!!

Ik wilde een bepaald behang bestellen en had daar een vraag over. Het was zaterdag dus de klantenservice was niet bereikbaar. Toen ik zag dat er ook 16 fysieke winkels zijn heb die in Baarle Nassau gebeld. Zij stonden me uiterst vriendelijk en meedenkend te woord. Toch op maandag de klantenservice gebeld en ook deze mevrouw deed echt moeite om mijn vraag te kunnen behandelen. Deze klantvriendelijkheid zie je tegenwoordig niet vaak meer. Chapeau voor de verfzaak!

Snelle levering, prima!

Snelle levering en netjes verpakt !

• Klantenservice

Doen wat ze zeggen. Bestellen, klaarmaken voor verzending, verzenden. Gewoon zoals het hoort te gaan. Ben dik tevreden

Snelle verzending

Prima zaak, helaas had er 1 emmer gelekt. Daarvoor net geen 5 sterren.

Snel

Ik had verf besteld en binnen 2 dagen was het binnen .

Supersnelle service

Verf wordt snel geleverd. Bij een vraag aan de klantenservice binnen een paar uur antwoord.

Prima verzorgd

Keurig

Goed en snel geleverd

Besteld en 2 dagen later had ik mijn verf . Prijs was lager dan in de winkel en andere webshops .

• Klantenservice N.v.t.

Voordelig en snel geleverd!

Snel geleverd, uitstekende sevice

Makkelijk bestellen Telefonisch contact gehad, super geholpen

redelijk

Verkeerde verf geleverd. Kan gebeuren en kennelijk zijn de eropvolgende mailwisselingen 'lost in cyberspace' maar na 2 weken is het goed gekomen en wordt het juiste product toegestuurd.

• Klantenservice

Snel bezorgd en goede kwalitijd

Ben zeer te vreden. Tot de volgende bestelling! Grt GmKedde

Magalhaesweg 8