Problemen met levering, snel opgelost.

Zeer goede aanbieding gevonden, snel besteld. Helaas probleem met levering door PostNL. Pakket bleek beschadigd en werd vernietigd. Dit wordt echter niet doorgegeven aan de Verfzaak. Contact opgenomen met klantenservice en dit probleem doorgegeven. Vervolgens meteen opgelost dor Verfzaak en volgende dag alsnog levering ontvangen. Dus helaas niet vlekkeloos verlopen, maar buiten schuld van de webshop om.

Vlot en goed

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering. Goed stevig verpakt.

Niet te duur

Snelle en goede levering

Tevreden

Heel vlotte en snelle service

Goede service.

Ik had verf besteld, maar bleef bij een onbekende bezorger een week in het sorteercentrum liggen. Ik heb gebeld, werd mij een nieuw blijk verf gestuurd, was de andere dag in huis, fijne medewerker en goede service van De Verzaakmedewerker, petje af.

• Klantenservice

Goedkoop maar het blik was flink beschadigd

Bestellen ging prima. Levering op tijd. Scherpe prijzen. Maar het blik was flink beschadigd, en dat terwijl de kartonnen verpakking helemaal in orde was. Het verfblik moet dus beschadigd in de doos gestopt zijn. Zo'n beschadigd verfblik met overal deuken komt niet erg professioneel over.

Prijs en kwaliteit

……………….,,,,,,,

perfect

Snelle en perfecte levering.

• Klantenservice

Nette prijzen en snel geregeld!

Hier moet je zijn!

vlotte service

Uitstekende verf

Geweldig goede verf heb er met plezier mee geverfd!!

Top !

Goede website, snelle levering, goed verpakt

Muurverf keuken

Ik heb gisteren de keuken geverfd met sikkens verf wat je met n vochtige doek kan reinigen. Het resultaat is prachtig. Zit er mooi strak op. De verf is wat duurder dan de standaard muurverf maar het resultaat mag er zeker zijn. Website duidelijk en de prijzen zijn over t algemeen net even goedkoper dan andere websites. Hier dus n tevreden klant.

• Klantenservice

Er zat geen roerhoutje bij zoals beloofd. Verder ok.

Geweldig!!!

Snel geleverd!!!!!

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijke site en een snelle levering. Echter werkte de actiecode van "10euro" korting niet, helaas.

• Klantenservice N.v.t.

Goede kwaliteit verf, snelle verzending, uitstekende service.

• Klantenservice

Snelle levering makkelijk te bestellen

Vind het jammer en enigzins storend dat ik na een bestelling een kortingscode krijg die verlopen is zodra ik weer bij ga bestellen. Zou graag willen zien dat de korting geldig is bij de volgende bestelling de prijs is goedkoper dan in de bouwmarkt

• Klantenservice N.v.t.

- Uitgebreid assortiment - Duidelijke website - Gemakkelijk bestellen - Snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Snel en goed verpakt geleverd

Had de verf besteld en de vlg dag werd het goed verpakt geleverd . Top hoor.

Goeie kwaliteit

Snel en goed.

Snelle levering,goed ingepakt. Verf is ook goed. Dus super tevreden.

• Klantenservice

Alles redelijk op tijd gekregen

Ik ben aan het experimenteren Maar de hoeveelheid verf/ olie emmers heb je nodig als 2,5/ ca 25m3 is. Je zou nodig hebben en dat klopt zeker niet bij een eerste laag keer 1.80x1.80 = 3,28m3 x 2 zijde van scherm =6,48m3 x 6 schermen=38,88m3x 3 laag opbrengen = 116,64m3 : ca 25m3 per 2,5 l =4 emmers van 2,5l Nou de eerste laag aan 1 kant van de 6 schermen was al 2 emmers en dan moet ook nog 1 poort van 90 x 1.80 en 6 boven latten dus in tussen maar 4 smokey white er bij gekocht En voor de tweede laag 6 naturale waarbij ik toegeef dat de tweede laag aan 1 x kant met de naturale bijna maar 1 emmer voor nodig was ..

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo