Bestelling snel geleverd, goede track and trace, van Trunkrs. Het enige wat ik miste was roerhoutjes bij mijn verf, vandaar een 9 en geen 10

Snelle bezorging

De verf werd onverwacht geleverd door Man op fiets!Eerder dan was aangegeven Wat ik wel jammer vond dat het niet lukte om kortingscode te gebruiken. 2 bestellingen van €110 .

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede service

Heb mijn pakket snel geleverd gekregen, was allemaal netjes verpakt en is goed aangekomen. Fijn dat het op deze manier mogelijk is. Scheelt ons weer een hoop tijd!

• Klantenservice N.v.t.

Gebruik vriendelijke site en vlotte levering

• Klantenservice

2 verkeerde potten verf in 1 bestelling.

Primer op kleur besteld, witte verf ontvangen. Andere primer op kleur besteld, hele andere kleur ontvangen.

Alles prima in orde

Goede prijzen, snelle levering. Geen klachten. We gaan hier vaker bestellen.

Verf

Nog niet ontvangen

Ik ben blij

Snel levering ben heel tevreden 'ik heb twee keer bij verfzaak besteld.

• Klantenservice

Goede producten, goede prijs, goede service

Dit bedrijf leverde de Boonstoppel muurverf tegen een concurrerende prijs, zonder verzendkosten. Op zondag besteld en gelijk de volgende dag binnen. De bestelde kwasten waren ze vergeten, maar na een kort mailtje werden die gelijk opgestuurd. Top service.

• Klantenservice

Super service, zeer snelle levering

• Klantenservice

Mooie prijzen en gratis advies

Zijn niet duur, verzending duurt even, maar dan heb je ook wat. Hoed advies gekregen hoe en waarop de bestelde verf te gebruiken.

• Klantenservice

Overzichtelijke website en snelle levering

• Klantenservice

1e bestelling is nooit aangekomen. Na 1 telefoontje werd er een nieuwe opgestuurd en deze kwam de volgende dag binnen.

• Klantenservice

Zeer goed bedrijf niets op aan te merken.

Mijn ervaring zeer goed: Prima bedrijf de bestelling vlot ontvangen perfect verpakt dat zie je wel eens anders en een scherpe prijs m.a.w. wat wil je nog meer. A.Antonissen

Mooie verf Perfect verpakt Snel geleverd

Valt niet te verbeteren

Perfecte levering. Snel. Goed verpakt. Geheel tevreden met het produkt.

• Klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering

Erg fijne, goede kwaliteit verf. In 1 laag al bijna dekkend (donkere kleur). Fijn om mee te werken. Besteld en de volgende dag in huis.

• Klantenservice N.v.t.

levering op, tijd en correct

Goed geregeld

Het behang was makkelijk te bestellen, netjes verpakt en snel bezorgd. kortom tevreden!

Netjes

Alles zeer goed verpakt. Kan jullie alleen maar aanbevelen.

• Klantenservice

Snelle levering en producten waren goed verpakt tijdens levering

Uitstekend !

J’ai été agréablement étonnée de la rapidité du service !

• Klantenservice

Producten worden snel geleverd en alles staat duidelijk aangegeven op de website.

Super snel!

Breed en goed assortiment en bovendien super snel geleverd!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo