Snel en goed merk jachtlak

Zoals omschrijving

Beste adres voor verfartikelen

Prima service, snel en voordelig.

• Klantenservice N.v.t.

Het juiste product op voorraad, makkelijk bestellen en snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Na wat vooronderzoek om te kijken wat ik nodig had, ben ik voor dit product bij de reclame vd verfzaak uitgekomen. Goede site, makkelijk bestellen en betalen. Ik zou niet weten hoe dit beter kan.

Prima, en vlotte verzending

Omdat het rapport niet op de site stond telefonische contact gezocht. Prima uitleg en daarna vlot verzonden en ontvangen

Snelke levering!

Duidelijk en snel

• Klantenservice

Snelle levering en goedd producten

• Klantenservice

Levering kan beter, De muurverf is prima alle waarde naar zijn geld

Levering had iets beter gekund, de muurverf had wat klonten onderin de emmer vanwege het lange staan.

• Klantenservice

Razendsnelle levering van het bestelde product.

Niets aan toe te voegen . Art was op voorraad en binnen 24 u in huis .

• Klantenservice

Een hele snelle bezorging, en keurig verpakt

Heel goed materiaal.

Lekker snel geregeld.

Lekker goedkoop en een goed product.

Snelle en goede levering

Duidelijke website snelle en goede levering

Zeer snelle levering

Doen wat ze zeggen!!!

• Klantenservice N.v.t.

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van De Verfzaak. Goede kwaliteit en prijsverhouding.

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs met een snelle levering.

Zie de korte beschrijving, niets meer aan toe te voegen.

Behang en behanglijm

Goede kwaliteit en heel snel ontvangen Ik heb al een paar keer besteld

• Klantenservice N.v.t.

Fijn geholpen met mijn eerste bestelling. 1 artikel zou niet op voorraad zijn maar toen een medewerkster van de klantenservice zelf ging kijken bleek het er toch te staan. Daarna alles in goede orde ontvangen.

Tevreden klant

Alles was correct ontvangen en de producten waren zoals verwacht. Minpuntje was dat de bestelling in 2 delen over 2 dagen geleverd werd, wat mij niet duidelijk was. Voor de rest prima service

• Klantenservice N.v.t.

Heel snel geleverd en een stuk goedkoper dan bijv.hetzelfde behang bij de Praxis. Verschil was 17 euro per rol.

snelle en goede levering

de spullen werden snel geleverd, donderdags 2130 uur besteld, en volgende dak rond 1730 uur had ik het al in huis

Super geholpen

Mijn bestelling was foutief verzonden binnen 1 dag had ik de juiste bestelling binnen

Netjes snelle service

Netjes snelle service

• Klantenservice

Kleur lijkt helaas niet op origineel

Ik bestelde een kleur van farrow and balk en heb er wel rekening mee gehouden dat er een lichte kleur verschil zou kunnen zijn Maar dat de skimming stone (een greige/beige tint) paars uitvalt vind ik teleurstellend Kwaliteit verf, bezorging etc verder prima maar helaas toch genoodzaakt om nieuwe verf te bestellen. Paars wordt echt nicht geaccepteerd door mijn zoontje

Snelle en correcte levering

Keurig

Netjes geholpen toen de zending niet aan was gekomen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo