Super. Optijd de spullen ontvangen zoals beloofd

Snel, goed en goedkoop

Snelle levering Precies wat ik besteld had Goeie prijs

Goede snelle levering

Duidelijke website en ruime keuze, de levering was snel en goed.

• Klantenservice

Prima producten en snelle levering!

Uitstekende service

Personeel is zeer kundig en heeft bij vragen een oplossing, ga graag shoppen, zeker bij de verfzaak in Hoensbroek.

• Klantenservice

Levering zoals afgesproken. Verf van uitstekende kwaliteit = specificaties.

Snel geleverd.

Snel geleverd en wat ik besteld had, TOP!

• Klantenservice N.v.t.

Zeer tevreden met geleverde verf

Één vlotte opvolging, snelle levering, goede verf. Hier kun je met een gerust hart verf bestellen.

• Klantenservice

Zeer goede en snelle service

Product was retour gestuurd door post NL ivm beschadigd! Gebeld zeer professionele vriendelijke klantenservice ! Producten waren de volgende dag alsnog snel geleverd

Super goed

S avonds besteld ,volgende dag geleverd

• Klantenservice

De bestelling is geleverd zoals beloofd

Snelle service en netjed

Snel en goed

10 x proberen te bellen naar eindhoven en er word gewoon niet opgenomen

Zeer en zeeeer slecht bereikbaar

Goed verwerkbaar

De beits is goed verwerkbaar, je kan na enkele uren de volgende laag erop zetten. Hoe meer verflagen hoe mooier het wordt.

• Klantenservice

goede prijs en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Goede hulp bij telefonisch contact. Er werd een goed alternatief aangeboden. Snelle levering. Er was geen aankoopbon ingesloten bij ontvangst,zou dit op prijs stellen bij een volgende bestelling.

Snelle levering, goede prijs

Ik had voor mijn huis goede muur en plafondverf en zijdeglans lak nodig. Ik heb dit op de website makkelijk kunnen vinden. Ik heb voor histor gekozen. De bestelling werd de volgende werkdag gratis bezorgd met PostNL. Al met al prima service!

super

geweldig vlugge en goede service

• Klantenservice

Snelle afhandeling van de bestelling

2x een bestelling gedaan. Beide correct en snel afgehandeld. Ook de communicatie over de bestelling is voldoende

Helemaal oké

Keurig geholpen snelle service dank daarvoor vriendelijke groet Rob Pieterse Beverwijk

• Klantenservice N.v.t.

Ik was verast met de snelle levering wauw dank je. Ook het contact via email.was top . Super

Oké

Oké

• Klantenservice

Bedankt voor de service en de snelle levering !

• Klantenservice

Snelle en goede levering en betaalbare prijzen

Slecht

Op maandag voor !!!! 22 uur bestelling geplaatst van 1 rol behangpapier .kostprijs 40 € Ontvangen op donderdag, veel te laat dus .. Daags nadien geleverd ?????? Klopt niet Behang niet meer nodig !! Terug gestuurd , kostprijs 18.10 € aub Gratis leveren maar terugzendkosten zijn erover . Bij de concurentie wel degenlijk daags nadien geleverd en gratis retour Nooit meer koop ik iets bij jullie 3x gevraagd aan de klantendienst wat de reourkosten waren...steeds ontwijkend antwoord ..nu weet ik waarom

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo