Snelle levering, prima!

Snelle levering en netjes verpakt !

• Klantenservice

Doen wat ze zeggen. Bestellen, klaarmaken voor verzending, verzenden. Gewoon zoals het hoort te gaan. Ben dik tevreden

Snelle verzending

Prima zaak, helaas had er 1 emmer gelekt. Daarvoor net geen 5 sterren.

Snel

Ik had verf besteld en binnen 2 dagen was het binnen .

Supersnelle service

Verf wordt snel geleverd. Bij een vraag aan de klantenservice binnen een paar uur antwoord.

Prima verzorgd

Keurig

Goed en snel geleverd

Besteld en 2 dagen later had ik mijn verf . Prijs was lager dan in de winkel en andere webshops .

• Klantenservice N.v.t.

Voordelig en snel geleverd!

Snel geleverd, uitstekende sevice

Makkelijk bestellen Telefonisch contact gehad, super geholpen

redelijk

Verkeerde verf geleverd. Kan gebeuren en kennelijk zijn de eropvolgende mailwisselingen 'lost in cyberspace' maar na 2 weken is het goed gekomen en wordt het juiste product toegestuurd.

• Klantenservice

Snel bezorgd en goede kwalitijd

Ben zeer te vreden. Tot de volgende bestelling! Grt GmKedde

Makkelijk en snel aangekomen

Zoals gezegd hierboven. Wordt voor een mooie prijs aangeboden. Het is best een dure hobby en dit vindt ik een vriendelijke prijs. Dank je. Ga zo door!

• Klantenservice

Snelle levering, alleen was de verfblik aan alle kanten ingedeukt en verbaasd het mij dat verf in de blik is blijven zitten. Verder was alles prima.

Aanrader

Duidelijke site, mooie prijzen.

• Klantenservice N.v.t.

Bestelling correct en snel afgeleverd

De bestelling ging eerst niet goed met de betaling. De bestelling nogmaals gedaan, toen verliep alles in één keer goed! De klantenservice was telefonisch moeilijk bereikbaar (16 minuten in de wacht gestaan) en op de mail werd niet gereageerd, dat zouden jullie wel beter kunnen doen..... .

Verzending oke, retourneren omslachtig

Wacht een week na aanmelding nog steeds op instructies om te retourneren.

• Klantenservice

Prima service, goede prijs, blij toe.

Vergeleken op Google, de goedkoopste keuze kunnen maken, die dan ook snel geleverd is. Was helemaal goed.

topservice

snelle en correcte levering

• Klantenservice

Niks op aan te merken - en dat is ook wel eens fijn

Wij bouwen. Dus we bestellen veel online. En we houden er al rekening mee dat daar iets in fout gaat tegenwoordig. Maar hier niet! Dus hoera voor De Verfzaak!

Goeie service

Goeie service.

• Klantenservice

Per abuis een verkeerde kleur besteld, Deze werd direct geannuleerd en binnen 2 werkdagen werd het geld teruggestort.

• Klantenservice

Dik voor elkaar, keurig op kle uur gemengd en netjes bezorgd top

Super goed

Prima advies gekregen over te mengen buiten watervaste verf. Bestelling gedaan via de verf zaak internet. Alles keurig netjes ontvangen. De kleur die ik gevraagd was prima Alles in de verf gezet. Goede kwaliteit en de prijs goedkoper dan bij de bouwmarkt. Als het niet goed was had ik dit ook gemeld. Dus jullie zien mij weer terug bij de volgende bestelling.

• Klantenservice

Snelle en goede service, verf is goed aangekomen. Zeer tevreden

Snelle levering, heel tevreden

Nu nog verven