Snelle service!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

• Klantenservice

Vlot bestelproces en mooie prijzen voor materiaal

Ik kreeg 5 euro korting aangeboden bij mijn bestelling( voor inschrijven op nieuwsbrief) Ik kreeg de daarbij behorende code pas na 20 minuten in de mail. Wel eerst een mail om de inschrijving te bevestigen. Ondertussen moest ik door met mijn bestelling doen en heb daardoor de code niet kunnen gebruiken omdat hij nog niet was binnen gekomen. Misschien beter als de code sneller wordt verzonden. Gelijk als je de inschrijving bevestigt. Had graag die 5 euro korting ontvangen. Voorlopig niets nodig dus kan hem niet alsnog gebruiken. Verder verliep het bestelproces vlot en levering ook prima.

• Klantenservice N.v.t.

Goede website en snelle levering

Snel en goed

Heel netjes en snel

Ik had een bestelling gedaan van een aantal kleuren verfbussen. Een ervan waa na 1x een klein beetje gebruikt te hebben kapot. (Het spuitgedeelte) Dit heb ik aan de klantenservice doorgegeven en binnen notime had ik een nieuwe in huis. Fantastisch wat een service!

• Klantenservice

Supersnelle levering tegen een zeer gunstige prijs.

Supersnelle levering tegen een zeer gunstige prijs

slecht

Niets geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Top, snelle levering in stevige doos tegen de scherpste prijs.

Top, snelle levering in stevige doos tegen de scherpste prijs.

Zeer klantvriendelijk

Bestel hier altijd mijn verf. Snelle levering en goede kwaliteit spullen. Bij de laatste bestelling was er helaas 1 bus verf gaan lekken tijdens het transport. Super snel een nieuwe pot ontvangen! Bedankt!

Snel

Ik heb de beits nog niet gebruikt, maar de website is zeer duidelijk wat je waarvoor wel en niet kan gebruiken. Service is zeer snel. Ik had alles de dag na de bestelling al in huis.

Gewoon goed

Alles gaat goed alleen telefonische bereikbaarheid is lastig. Erg lang in de wachtstand. Diverse malen meegemaakt. Dat is jammer. Probeer dat te veranderen

Uitstekende service

Goede verhouding prijs kwaliteit

• Klantenservice

Snelle service, ook hulp via messenger. Enige verbetering zou misschien kunnen zijn om het kleurnummer te vermelden op de website en juiste foto per kleur want nu was er twijfel

• Klantenservice

was even schrikken timbercote zat niet in het verf blik wat ik besteld had zat in ander verfblik toch maar geprobeerd was bang voor kleur verschil maar viel goed mee

• Klantenservice

Perfecte levering, producten en klantenservice

Verf was heel snel geleverd, goede producten voor een goede prijs. Toen mijn pakket kapot was aangekomen werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Top service!

Correct

Makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd

• Klantenservice

Zeer snelle levering en goede beits

Al eerder beits van jullie gehad en daarom voor nog bestelking gekozen .

Super snelle levering

Fijne service en super snelle levering

• Klantenservice

Snelle levering Verpakking is matig, er zaten deuken in de verfblikken Gelukkig waren ze nog wel verfdicht

Perfecte afhandeling.

Zeer gemakkelijke site en de bestelling goed en snel uitgevoerd.

• Klantenservice N.v.t.

Vlotte verzending en concurrerende prijzen.

Vlotte verzending en concurrerende prijzen.

Snel en perfect

Bestelde verf, eigenlijk iets te laat maar toch de volgende dag geleverd. Ook genoeg roerhoutjes er bij. gewoon perfect en nadenken over wat de klant graag wil. Ze hebben er een nieuwe klant bij!!

• Klantenservice

Zaterdag besteld maandag al in huis. Snelle levering, goed ingepakt. 100 procent in orde.

• Klantenservice

De keuze was reuze, makkelijk bestellen en snel geleverd. Ook niet onbelangrijk: de bussen verf waren goed verpakt.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo