Vriendelijke verkoper aan telefoon.

Super ervaring service top. Online besteld helemaal in orde. Duidelijke uitleg ..

• Klantenservice

Prima verf en beits tegen een zeer schappelijke prijs. Zoals aangegeven de volgende dag al in huis.

TOP!!!!!!!

Topproduct en snelle levering. Een echte aanrader!!!!!!

Snelle levering; Ruime keuze

Muurverf en roller besteld en volgende dag geleverd. Goed assotiment en goede (lage) prijzen.

Goed product en snelle service

Goed product en snelle service

Ruim voldoende

Verfzaak lost het op!

Met de eerste levering was iets niet goed gegaan. Na mail verkeer werd in no time de levering in orde gemaakt. Geweldig!

Zeer snelle levering.

Na een verkeerde levering snel en adequaat geholpen, we hebben nu de juiste verf binnen.

Slecht

Vandaag besteld morgen in huis maar dat klopt niet want ik heb 4dagen moeten wachten dus zeer slecht

Snelle verzorging netjes ingepakt

Goede zaak snelle service

Super bedrijf

Bestelling snel en correct uitgevoerd. Prijzen zijn soms de helft van reguliere bouwmarkten. Kan dit bedrijf aanbevelen.

• Klantenservice N.v.t.

Goede verf maar late bezorging

Goede verf en spullen, maar het duurde erg lang voordat het werd bezorgd

Super snel

Snelle levering van de bestelde producten!

• Klantenservice

Snel, goedkoop, maar wel met deukje

Snelle manier om even verf te bestellen. Het was niet de eerste keer, maar wel dat er een deukje in het blik zat waardoor het blik minder goed sluit na gebruik. Dat is jammer. Verder zou ik in de toekomst roerhoutjes bijvoegen. Verder GB

Blik open gesprongen

Levering was super snel. Alleen jammer dat het blik was open gesprongen.

Beloftes worden niet waargemaakt

Zoek een andere zaak voor uw verfspullen. Vooral als er een beetje haast achter de klus zit. Ze komen beloftes niet na en communiceren ronduit slecht. Maandagavond een bestelling gedaan omdat ik dinsdag verf nodig had. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis via Trunkrs (avondlevering). Perfect, dacht ik… Dinsdagavond niks in huis en ook woensdag nog geen enige vorm van communicatie rondom mijn bestelling. Woensdag zelf in de middag gebeld of mijn bestelling al onderweg was. Nee, was het antwoord. De verf was nog niet eens gemengd… Het zou op zijn vroegst donderdag binnenkomen. Paar dagen voor niks vrij genomen. De dame aan de telefoon vertelde mij dat ze wel de bezorging kom omzetten naar PostNL zodat ik de bestelling in de ochtend of middag op donderdag in ontvangst kon nemen. En daarbij een compensatie van 5% van de bestelwaarde (€3 compensatie dus). En dan is het donderdag, geen track&trace van PostNL. En u raadt het al. De verzending gaat niet via PostNL, maar gewoon nog via Trunkrs, dus gewoon pas donderdagavond de verf binnen. Als het goed is dan, want ik heb nog niks.. Bestel daarom bij een andere zaak je verf, want de service is echt belachelijk. En voor De Verfzaak: haal die belofte van je website als je het niet waar kan maken..

• Klantenservice

Kocht 2 blikken beits van 2.5 liter. Open de doos bleek dat 1 blik gedrukt en open was.. Na foto's sturen krijg ik een liter blik en een lege om het over te gooien. Nou dat is.toch top.. Hier koop ik zeker meer..

• Klantenservice

Ja de vervoersschade is verholpen. Wel even tegen de vervoerder zeggen dat de stickers aangegeven wat de bovenkant van de doos is en hem dan ook zo vervoeren en neerzetten. Scheelt weer schade. Mvg. Theo Rasing.

Prijs en service is top

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en stuk goedkoper!

Ik vond de beits best aan de prijs. Ben online gaan zoeken en kwam bij de Verfzaak uit, scheelde 20 euro! Gelijk besteld, volgende dag in huis!

Zelfde kwaliteit,lagere prijzen

Bestelling gemakkelijk geplaatst,site overzichtelijk,goed verpakt en snel in huis

• Klantenservice N.v.t.

Vriendelijk personeel en goede service

Veel keus

Alles netjes in de shop bekeken en netjes besteld en snel geleverd

• Klantenservice

Ben zeer tevreden, snelle verzending, netjes verpakt.

Super snel geleverd

Beits was heel snel geleverd, een prijs een stuk aangenamer!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo