Beloftes worden niet waargemaakt
Zoek een andere zaak voor uw verfspullen. Vooral als er een beetje haast achter de klus zit. Ze komen beloftes niet na en communiceren ronduit slecht.
Maandagavond een bestelling gedaan omdat ik dinsdag verf nodig had. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis via Trunkrs (avondlevering). Perfect, dacht ik…
Dinsdagavond niks in huis en ook woensdag nog geen enige vorm van communicatie rondom mijn bestelling. Woensdag zelf in de middag gebeld of mijn bestelling al onderweg was. Nee, was het antwoord. De verf was nog niet eens gemengd… Het zou op zijn vroegst donderdag binnenkomen. Paar dagen voor niks vrij genomen. De dame aan de telefoon vertelde mij dat ze wel de bezorging kom omzetten naar PostNL zodat ik de bestelling in de ochtend of middag op donderdag in ontvangst kon nemen. En daarbij een compensatie van 5% van de bestelwaarde (€3 compensatie dus).
En dan is het donderdag, geen track&trace van PostNL. En u raadt het al. De verzending gaat niet via PostNL, maar gewoon nog via Trunkrs, dus gewoon pas donderdagavond de verf binnen. Als het goed is dan, want ik heb nog niks..
Bestel daarom bij een andere zaak je verf, want de service is echt belachelijk. En voor De Verfzaak: haal die belofte van je website als je het niet waar kan maken..