Goeie prijs en snel geleverd

Ik bestelde Douglas olie op vrijdag,cwerd volgende dag al geleverd. Ik zal zeker mijn verf bij verfzaak bestellen

Goede webshop

Heb hier boonstoppel grond en aflak besteld. Is goed gegaan. De levering was op tijd en goed verpakt.

Bewust misleidende informatie

Bovenaan de site staat: Voor 23.59 besteld, morgen in huis. Er staat een sterretje bij maar nergens is op de pagina te lezen waar dat sterretje voor staat. Vervolgens duurde het tot twee overmorgen de avond voordat ik het blik verf had. Daardoor kon mijn schilder niet verder. Als reactie van Verfzaak komt slechts een knorrig mailtje dat ik beter had moeten lezen bij de verzendopties. Neen, Verfzaak moet bovenaan zetten: voor 23.59 besteld, tegen extra kosten morgen in huis. De mentaliteit achter deze trucs is verkeerd.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Veel betere prijzen dan in de winkel. Weinig info over levering. Iets langere leveringsperiode dan verwacht, maar misschien zijn we teveel gewoon.

snelle levering zoals geadverteerd

laat in de middag beits besteld en de volgende ochtend afgeleverd aan huis waardoor binnen 24 mijn terras gebeitst was

• Klantenservice N.v.t.

Betrouwbaar en snel geleverd. Goede kwaliteit

• Klantenservice

kan knap bestellen via site

vlotte levering en goed verpakt

Snelle levering Top!!

Snelle levering en goeie en duidelijke webshop. Een echte aanrader!!

• Klantenservice

helaas een slechte ervaring nm , de 18 dinsdag bestelling geplaatst en 25 april moeten vernemen dat

de terugkoppeling omdat er niets geleverd werd vind ik bedroevend. ik vraag mij af hoe verder. nu opnieuw een bestelling geplaatst en hoop op verbetering. wij wachten af. tevens vind ik het niet correct dat op de site tijdens de bestelling een vermelding is tw voor 23 uur besteld de volgende dag geleverd. wij gaan het nu zien .

Goedê site en handig

Makkelijk vinden, fijn shoppen hier, kwasten ook zeker aanbevolen. Ja mijn shop is het wel en ook verzending ging super. Juiste dag en geen vertragingen of onzin.

Snel en keurig verpakt.

Xxxx

• Klantenservice N.v.t.

Mooi op tijd geleverd, prima verpakt, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs

altijd goede service

In de zaak in Roermond krijgen wij altijd goed advies. Wij zijn ook zeer tevreden over het verkrijgbare assortiment. Kortom, altijd onze eerste keus om producten te kopen.

Prima produkt

Goed produkt om mijn houtwerk buiten mee te behandelen.

Perfecte levering zonder schade

Eerste keer hier besteld. Een echte aanrader! Alles werd netjes verpakt zodat er geen enkele beschadig was . Mijn volgende bestelling weet ik al waar ik mijn bestelling zal plaatsen

• Klantenservice

Uitstekend, kan niet beter!

Ik bestelde in de nacht van zaterdag op zondag mijn verf; Maandag vroeg in de middag had ik het al binnen! Netjes verpakt, goedkoop, en razend snel geleverd. Wat wil je nog meer?! :))

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering Goede prijs. Wel jammer dat de actie “gratis schilderhandschoen en kwast” bij sikkens rubbol sb maar 1x geleverd werd ondanks 2 potten verf.

Gewoon heel goed!

Hout olie via jullie was voordeliger dan andere concurrenten. Dezelfde olie! Verder goede service telefonisch. Alleen maar top!

• Klantenservice

Prijs verhouding met anderen maakt het interessant.

• Klantenservice

Ruim assortiment, scherpe prijs en snel geleverd.

Prima webshop om je schilderbenodigdheden te bestellen. Komen afspraken na en prima communicatie!

• Klantenservice

Snel en correct verstuurd en geleverd.

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Goede service.

Aanrader!

Snelle en correcte levering