snelle levering en goed spul geleverd.

mijn technische vraag duidelijk beantwoordt. en de verf werd vakkundig ingepakt en geleverd de volgende dag,

Vriendelijk en perfecte levering

Perfecte levering

Heel tevreden

Colis was zorgvuldig en netjes ingepakt. En op tijd afgeleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle verzending en goede service!

Helemaal top!

De Facom van de Verf!!!

Wat kan ik hier nog aan toe voegen. -Werkt zeer proper. -Zeer kwalitatief. -Een voorbeeld van hoe verf moet zijn. -De Perfecte Viscositeit. -Ik weet in de verf wereld 1 dekking onzin is, maar met deze verf kan dit vast en zeker. Had ik deze Winkel maar eerder ontdekt. Respect (De Verfzaak) Ik weet waar ik voortaan moet zijn. Nogmaals bedankt voor deze ervaring. Grtz een Carrossier.

Verkeerde levering

Ik bestel blank en krijg teak

• Klantenservice

Levering niet volgens afspraak, verder prima

Dag te laat geleverd. Tip: toon winkelvoorraad op site. Verder tevreden. Omwille van het prijsbeleid bestel ik de volgende keer gewoon weer.

• Klantenservice

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering.

Bestelde verf snel geleverd.

snelle en correcte levering

Product was op de website gemakkelijk te vinden prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

Toppie

De bestelling kwam binnen en er zaten geen bestelde kwasten bij. Een telefoontje en de andere dag waren ze binnen. TOPPIE

Beitz besteld

Na bestelling snel geleverd , verf nog niet uitgetest .

Topppieeeeeee

Het was topppie en snel geleverd ik ga julllie zeker bij vrienden aan raden ik ben dik te vreden

Top geregeld

Goed verzorgd

Ik ben zeer tevreden

Ik heb vanmorgen de schutting gedaan supper dekkend in een keer alles prachtig onder de verf

Kleur is niet correct

Vlotte levering, echter de bestelde petrol blauwe kleur blijkt een lichte baby blauwe kleur te zijn, totaal niet wat ik had verwacht dus!

Snelle bezorging

Niet duur

Positieve ervaring

Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs. Snel en zorgvuldig geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Alles prima verzorgd en snel geleverd.

Fantastische verf

Ik zou iedereen deze verf aanraden! Rolt lekker, in één keer dekkend en een fantastisch resultaat!

• Klantenservice

Wonderful pre-sales service! Perfect and timely delivery.

I wasn't sure so I called the shop and got superb super-friendly advice on the paint, brushes, and painting roll. Really happy about the outcome of my new golden kitchen wall!

• Klantenservice

Good prices, fast delivery, good service

This shop has good prices compared to others i found. The deliver was within 24 hours as promised. The customer service was very good.

• Klantenservice

vlug, en correct geleverd.

vlug, en correct geleverd.

Alles perfect in orde!

Vlotte bestelling, levering en betaling voor een heel scherpe prijs!

Top ervaring

Makkelijke website, scherpe prijzen en supersnelle verzending. Dit was mijn eerste keer dat ik besteld heb bij de maar zeker niet de laatste. Was elk bedrijf maar zo.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo