vlug, en correct geleverd.

vlug, en correct geleverd.

Alles perfect in orde!

Vlotte bestelling, levering en betaling voor een heel scherpe prijs!

Top ervaring

Makkelijke website, scherpe prijzen en supersnelle verzending. Dit was mijn eerste keer dat ik besteld heb bij de maar zeker niet de laatste. Was elk bedrijf maar zo.

• Klantenservice N.v.t.

Slechte (dure) verf, geen reactie op mails

Dure verf besteld (€140 voor 5 liter) Blijkt zeer slecht. Verf komt mee bij verwijderen tape, krassen in de verf wanneer er iets tegenaan staat. Na vijf dagen nog geen reactie op mail gekregen.

(y)

Snel & goed

Was op zoek naar een verfkleur die bij de bouwmarkt niet meer verkrijgbaar was. De Verfwinkel had hem nog; onze keukenmuur dankt jullie! Gelijk ook een (dure) lak gekocht ter bescherming - viel me op dat de prijs bij de Verfwinkel lager was dan elders. Net voor Pasen besteld en alles werd netjes de eerste dag na Pasen geleverd. Super tevreden!

Beloven korting bij 50,00 maar dat klopt niet

Ze beloven 10 % korting bij besteding van 50,00 euro maar dat klopt niet .

• Klantenservice

Het juiste product snel geleverd

De juiste hoeveelheid verf was alleen verkrijgbaar bij de verfzaak. De kleur klopt precies. Snelle levering.

Nette, snelle levering

• Klantenservice

twee flessen verf besteld. Op tijd geleverd en in keurige staat.

• Klantenservice N.v.t.

Goeie service, goed contact, snelle levering.

Ik zocht een bepaalde kleur die ik niet kon vinden in de online kleuren. De Verfzaak heeft de ontbrekende kleur toegevoegd, zodat ik deze kon bestellen. De bestelling werd snel en volledig geleverd. E-commerce zoals het hoort!

Snel geregeld

• Klantenservice N.v.t.

Zeer tevreden, jullie komen goed uit de verf ;-)

Duidelijke website, juiste prijzen, snelle levering. Kortom, goed bezig jullie.

• Klantenservice N.v.t.

Komen afspraken na, snelle levering.

Alles was goed verlopen

Niets slechts op aan te merken. Goede service

Snel en tegen een goede prijs

Snel en tegen een goede prijs

Waardeloos

Klacht , of vraag over verf , wordt gewoon niet op gereageerd, inmiddels al zeker 6 mails gestuurd waarvan 1 mail terug gehad dat ze mijn vraag gaan antwoorden , tot op heden na 2 weken niks meer gehoord maar wel elke dag een spam mail en vraag of ik deze enquête wil invullen , nou bij deze ... ik koop hier nooit meer .

Prima webshop en snelle levering

Prima webshop en snelle levering

Prima service.

Prima website, vlotte afhandeling van betaling en levering. Product netjes verpakt. Top!

• Klantenservice N.v.t.

Supersnelle levering van topproducten.

Ik was blij dat mijn verf, die op kleur gemengd moest worden, de volgende dag al geleverd werd!

• Klantenservice N.v.t.

Op tijd geleverd en super ingepakt

Kwaliteit latex van Wijzonol, zelfs mijn vrouw en dochter behaalde een superieur resultaat

Zeer goed product.

Het busje verf super snel in huis. Perfect.

Bon prix

Rapide

Snelle levering.

• Klantenservice

Tuinbeits besteld, volgende dag in huis. Mijn tuintafel ziet er weer uit als nieuw. Goede kwaliteit beits

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo