Bon prix

Rapide

Snelle levering.

• Klantenservice

Tuinbeits besteld, volgende dag in huis. Mijn tuintafel ziet er weer uit als nieuw. Goede kwaliteit beits

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed/degelijk verpakt voor een goede prijs

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering. Zou zeker weer bestellen bij de verfzaak

superieur

Correcte levering, netjes verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijk, site en goede prijs

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel in huis. Ook de verf Boonstoppel in dit geval is een product wat ik vanaf nu altijd ga gebruiken. Fantastische verf.

• Klantenservice N.v.t.

Snel in huis, mooie prijs. Jammer dat er geen roerstokken bij de verf worden geleverd. Wel echt nodig.

Gewoon goed

Goed en snel geleverd en stevig verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Prima service en nette levering

Zeker aanrader… doen dus

• Klantenservice

grote keuze uit degelijke producten aan aantrekkelijke prijzen gekoppeld aan schitterende service

In de webshop heb ik snel gevonden wat ik zocht. Producten aan goede prijs. Verzendkosten zijn interessant en geven de doorslag om vanuit Nederland te laten leveren. Levering is zeer snel en de goederen zijn correct verpakt. Er zou best wat (meer) informatie bij elk product staan over gebruik en samenstelling o.a.

• Klantenservice

Het was de eerste keer dat ik via internet iets besteld heb bij jullie en dat is uitstekend bevallen

Prijs technisch perfect en snel geleverd top.

uitstekend

besteld en in 24 uur geleverd

geweldig

Wat een service, hadden de beits binnen 24 uur in huis, en met een leuke korting. Hartelijk dank.

Snelle levering, goed product

Bestelling werd snel en netjes geleverd. Prima verf (Flexa Creations muurverf)

• Klantenservice N.v.t.

Levering binnen minder dan 24 uur.

Supersnelle levering. Vreemd was wel dat jullie op de website de mogelijkheid aanbieden voor levering bij een PostNL punt, maar volgens de chauffeur dit helemaal niet kon. Chauffeur heeft toen telefonisch contact opgenomen waar hij het pakket kon achterlaten. Goed geregeld dus!

Zeergoed

Verf was super dekt in een keer

• Klantenservice

Van het plaatsen van de bestelling tot en met de levering prima verlopen

Alles is prima verlopen

Goedkoop en snelle levering

Kwaliteit verf

Goed!

Artikel snel bezorgd.

Snel

Snel geleverd, wel in kapotte doos

Gewoon goed

1e keer

• Klantenservice N.v.t.

Keurig ingepakt en geleverd, geweldige muurverf! Zeker een aanrader!!

Goede prijs, snel bezorgd

Douglasolie besteld voor de schutting. De beste prijs en goed geleverd, inclusief roerhoutje. Duidelijke website ook.

• Klantenservice N.v.t.

Na ruim zes dagen nog steeds niet geleverd.

Mijn bestelling is na een paar dagen nog steeds niet geleverd waarop ik geklaagd heb bij zowel Postnl als de Verfzaak. Postnl melde mij dat ik de klacht bij de verfzaak moest neerleggen en de Verfzaak wilde pas na vijf werkdagen actie ondernemen wat zou inhouden dat ik de dupe zou zijn en meer dan zeker 6 werkdagen en met het weekend meegerekend zeker 8 dagen moet wachten op de uitslag. Omdat ik hier niet mee akkoord kon gaan en dit ook heb gemeld bij de Verfzaak hebben zij uit coulance een nieuw product gestuurd, die ik wel de volgende dag heb ontvangen. Ik moest wel melden als ik de eerdere bestelling nog zou ontvangen en dat doe ik dan ook. Met deze review wil ik aangeven dat als er iets zoek raakt en na drie dagen nog steeds niet is geleverd er eerder actie moet worden ondernomen door de leverancier , er wordt immers geadverteerd met "de volgende dag in huis", tevens krijg ik nog steeds meldingen van Postnl met de mededeling "we moeten het bezorgmoment aanpassen naar de volgende dag en dat is al voor de zesde keer?????

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo