Snelle levering en alles goed verpakt

Ok

Gewoon goed.

Supersnel geleverd. Netjes verpakt. Prijs/kwaliteit zeer goed. Aanrader.

Supersnelle levering

Ik had m'n verf besteld, maar per abuis de verkeerde kleur. Ondanks dat de zending al klaar stond, kon het nog gewijzigd worden. Prima meewerkende klantenservice dus.

prima levering

goed artikel

• Klantenservice

Schitterende prijs, uitstekende kwaliteit!

Histor monodek revolution is een uitstekende verf die zich ook met veel duurdere merken kan meten. Zeer tevreden van! En zeer snelle levering. Ook top!

• Klantenservice

hele slechte service!!! verkeerd gemengd

een flexa kleur sandy beach besteld in een histor merk. de kleur lijkt er niet eens op, hij lijkt wel verkeerd gemengd!! de kleur is nog steeds wit/grijzig. bij contact zeggen zij dat het eraan ligt dat het 2 verschillende merken zijn. nou dit komt niet eens in de buurt! koop hier niks!!!

alles prima

groot blik beits met een zeer voordelige prijs, besteld 's avonds laat en na anderhalve dag 's ochtends ontvangen. keurig verpakt. helemaal prima zo

Geen klachten

Besteld en geleverd zoals afgesproken. Zo hoort het.

snelle levering, gode service

mijn eerste ervaring met de verf zaak is goed.

• Klantenservice

Alles was perfect van bestelling tot levering!

TOP

Uitstekende service. Vlotte verzending en goed en veilig verpakt.

goede ervaring

HET JUISTE ARTIKEL SNEL GELEVERD.

• Klantenservice N.v.t.

Daar kun je gerust iets bij bestellen

Duidelijke site, prijzen scherp, levering goed en snel, betaling een makkie. Bestel er gerust maar iets.

• Klantenservice

Fijn bedrijf met de juiste adviezen voor de juiste producten

• Klantenservice

Snel en goede service, ik ben zeer tevreden

Prima verpakt en geleverd

Geweldig!

• Klantenservice N.v.t.

Snel, correct en goed verpakt

Muurverf 10 liter, snel en goedkoop geleverd. Goed verpakt met kartonnen stootkussentjes, dus geen plastic: heel fijn.

• Klantenservice N.v.t.

Niet ontvangen wat ik heb besteld

Ik bestel dutch vlies 150gr Ik ontvang een ander merk vlies Dit was mijn eerste bestelling

• Klantenservice N.v.t.

SUPER SNEL, GOEDE PRIJS , GOOD INGEPAKT .

ik heb behang besteld en had wat vragen over de lijm, service was snell en duidelijk en zeer helpful.

• Klantenservice

Prima prijs, super snelle levering, juiste product

Zeer positive ervaring met de verfzaak, simpele website, juiste product, levering was binnen24 uur en prijs was goed. Top!

Snelle service, kwaliteit spul

Zeer Tevreden!

Snel en netjes geleverd.

Snel, netjes en goede prijs/kwaliteit

Snel en goed geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Retour , is lang wachten op je geld.

• Klantenservice N.v.t.

Gezocht naar een bepaalde verf. Deze was een heel stuk voordeliger dan in andere bouwmarkten die zelfs een kortingsactie hadden. Besteld en netjes een bericht gekregen van de zaak dat hij de dag erna geleverd zou worden. Tijdens ophalen zeer vriendelijk geholpen. Dit ga ik zeker vaker doen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo