Super snel en beste prijs

Snelle levering en super prijs,ik kom nog shoppen

• Klantenservice

Voor een nette prijs werd de gewenste verf snel geleverd. Jammer dat er verzenkosten moesten worden betaald. De kortingsbon bleek niet geldig, ook jammer, dat maakte me dus blij met een dode mus. Maar bij een opmerking daarover reageerde men ook zeer snel. Het beloofde roerhoutje zat er ook niet bij, gelukkig gooi ik oude roerhoutjes niet altijd weg, dus zonder red ik het ook wel. Het blik was goed dichtgeplakt, daarover hoefde ik me dus geen zorgen te maken.

• Klantenservice

Supersnel en meer dan prima prijs

Historverf aanzienlijk goedkoper dan in de bouwmarkt.

• Klantenservice

Eerste onvolledig dan snel nagestuurd.

Onvolledige bestelling, heb zelf moeten bellen kreeg geen reactie op mail.

• Klantenservice

Ik zou 5 sterren willen geven maar de levering via PostNL was heel slecht geregeld

Ik heb de verf nog niet getest, maar de kleur ziet er ongelooflijk mooi uit. Goede kwaliteit. Echter heb ik de levering 4 dagen later dan verwacht ontvangen omdat PostNL heel incompetent is geweest. Ze leverden zogezegd de levering bij mij thuis (zo stond het op de e-mail), maar het was niet zo. Ik moest buur per buur gaan vragen of ze mijn pakketje hadden ontvangen. Slechtste dienst ooit.

• Klantenservice N.v.t.

Ontzettend blij met de snelle levering van een blik verf.

Snelle en goede levering

Supersnel

Met een levering binnen 24 uur

• Klantenservice

netjes bezorgd, maar specificaties niet duidelijk

ik had een lakset besteld bij mijn watergedragen verf. deze set stond er ook als advies bij. helaas bleken de rollers bedoeld voor alkyd verf.

• Klantenservice N.v.t.

Minder duur en snelle levering

top

alles is vlot verlopen

• Klantenservice

Goede en snelle levering voor een goede prijs

Wij hebben online een bestelling geplaatst. Fijne webshop en snelle levering voor een prima prijs.

Prachtige kleur

Prachtige kleur straalt warmte en rust uit! Een zeer tevreden klant

• Klantenservice

Nette en zeer snelle bezorging

De bezorging al 1 dag na bestelling Nette chauffeur

Goede snelle service

Korte wachten

Duidelijke site snelle levering

Duidelijke site.goed persoonlijk advies

• Klantenservice

Snelle levering en prijstechnisch scherp

Prima bedrijf! De verf zit goed verpakt. Op de doos staat wat bovenzijde is zodat blikken niet op de kop gezet worden!

• Klantenservice

Perfect en snel geleverd klasse

En goedkoop ook

In goede orde ontvangen

Het tweede potje verf was eerst niet meer op voorraad, maar heb ik uiteindelijk toch ontvangen. Heeft wel een poosje geduurd maar beter laat dan nooit. Al met al is het toch goed gekomen. Top!!!

Heel tevreden

Het was precies wat ik verwacht had. Het behang dekt bijna alles. En ook tevreden met het advies van de klantenservice. Erg bedankt!

Zeer goede klantenservice!!

Mijn e-mailtjes werden snel beantwoord en mijn vraagje/verzoek werd ingewilligd. Heel attent!! De Verfzaak is een aanrader! Ik kom terug.

Super service !!!

Super service !!!

• Klantenservice

Snel verstuurd en goede kwaliteit verf

Snel verstuurd en goede kwaliteit verf, tevreden mee!

Ideaal

Goede prijs, volgende dag geleverd

Top service !

We hadden wel veel verf besteld voor een woningproject. Normaal zou dit alles verzonden worden op pallet, voor de veiligheid hadden ze per mail ons medegedeeld. Deze zou dan 4 dagen later aankomen dan de aanvankelijke leverdatum. Omdat wij er stiekem op gehoopt hadden was dit even teleurstellend maar zeker begrijpelijk! Even later kregen we een mail dat iedere bus apart was ingepakt voor verzending ! Totaal van 8 dozen van 12,5 liter verf. Dat is dus echt wel een super service ! Deze zaak is enorm klantvriendelijk !

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo