Gb

• Klantenservice

Het product voldeed aan mijn verwachting

correct

Snelle en correcte levering

Gewoon top geregeld!

Snel en betaalbaar voor 23uur besteld en de volgende avond in huis door zeer vriendelijke bezorgdienst.

Snel en goed

Histor verfblikken zwart besteld. Per blik 12 euro goedkoper dan elders. Goede verf en snel thuis bezorgd.

Uitstekende kwaliteit van verf

Dekt prima en in een laag en toch zeer mooi resultaat. Ik zou iedereen je firma willen aanraden. Prima kwaliteit en een toch niet duur.grtjs

Mooi snel geleverd

Alles netjes en goed verpakt

Levertijd slecht

Levertijd volgende dag. Product op voorraad volgens site. Niks bleek minder waar. Erg vervelend als je er op zit te wachten. Achteraf pas een mail gestuurd over vertraagde levering. Alsof het zo moet zijn werkt de site om de ervaring door te geven ook al dagen niet. Alleen als je een goede score geeft!!!

• Klantenservice

Prima en op tijd geleverd

Product voldoet aan verwachtingen

• Klantenservice

Vlotte en uitstekende service.

Kwaliteitsverf prijsgunstig aangekocht. Snelle levering. Een schadegeval bij transport werd kordaat en correct afgehandeld, het mailverkeer verliep vlot en uitermate vriendelijk.

• Klantenservice

Vlotte en uitstekende service.

• Klantenservice

Prijs geweldig, slecht aangeleverd.

Door de scherpe prijs heb ik een blik verf besteld van 2,5 liter. Echter is het zo dat het pakket geleverd had moeten worden op een afhaallocatie van PostNL. Het werd bezorgd via Trunks, en de pot verf was open met een tapeje er omheen. Verf was deels wat uitgedroogd. Heel apart dat het niet is gegaan zoals je mag verwachten.

• Klantenservice N.v.t.

Prijs geweldig, slecht aangeleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Eigenlijk gewoon een dikke aanrader!

Ben zeer tevreden. Niet alles wat ik besteld had was direct voorradig, maar ik werd netjes geïnformeerd met de vraag of ik de rest al kosteloos vooruit gestuurd wou hebben (vond ik niet nodig). Verder was de prijs goed en was alles keurig verpakt, iets waar ik met online bestelde verf van de bouwmarkt nog wel eens problemen (lekkage!) heb ervaren.

• Klantenservice

na ruim een week mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

waardeloze levertijd en ervaring. Ben benieuwd of ik uberhaupt wat ga krijgen.

• Klantenservice

Na een dikke week mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Waardeloze ervarin

Magalhaesweg 8