Correcte service

2x verf besteld en telkens correct geleverd binnen een paar dagen (België). Ook zeer snel antwoord op vragen.

Volgens afspraak optijd geleverd

Ga zo door

• Klantenservice

Uitstekende zaak zoals altijd.

Eerder bij de verfzaak besteld alles in zeer goede staat ontvangen. Alles was zorgvuldig verpakt. Normale prijzen.

Zeer correct op alle vlakken

Zeer correct op alle vlakken

• Klantenservice

Snel , vriendelijk en correct.

Top!!

Snelle levering.

• Klantenservice

Precies wat ik in gedachten had.

Spachtelputz en voorstrijk besteld, netjes binnen in de hal neergezet, iedere emmer apart verpakt en de kwaliteit die ik had gehoopt met een mooi eind redultaat.

Snel en goede ervaring

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en snel en goed geleverd. En goede kwaliteit

• Klantenservice N.v.t.

Super geholpen en goede prijzen

Ik ben heel goed geholpen, bestelling online gedaan en omdat ik niet se juiste kleur kon vinden, heb ik telefonisch contact gehad en hebben ze me stap voor stap door het bestelproces begeleid zodat ik toch de kleuren kon bestellen die ik wilde. Snelle en vlotte levering

Top geholpen

Bestelling snel binnen nadat er was aangegeven dat er nog niks was binnengekomen.

• Klantenservice

De bezorgdienst gaf aan de bestelde verf te hebben afgeleverd. Echter ik had niets ontvangen. Ze bleven volhouden, dat het was afgegeven. Toen heb ik contact opgenomen met de verfzaak zelf. Zij vonden het vervelend dat ik het pakket niet had ontvangen en zonder gedoe zouden ze opnieuw de verf sturen. Dus prima service!! Ik heb er vaker besteld en het verder gaat altijd prima. Snelle levering.

• Klantenservice

Kwaliteitsvolle verf aan zéér voordelige prijzen. Snelle reactie op vragen en snelle levering.

• Klantenservice

Kwaliteit voor een goede prijs.

De verf was voor een prima prijs met nogeens 10% extra korting. Zo heb ik mijn vrouw extra kunnen verwennen. De bestelling werd vlot en netjes bezorgd

Snelle levering.

Wat ik besteld had werd snel geleverd en het waren de juiste producten.

• Klantenservice N.v.t.

Snel besteld en snel geleverd

Alles stevig ingepakket.

Heel goed Super

Heel goed Mijn bestelling super snel binnen. Alleen geen mail binnen gekregen dat m.n bestelling was ontvangen.

Geweldige en supersnelle service

• Klantenservice

Snelle levering goede prijs kwaliteit

• Klantenservice N.v.t.

Alles ging zoals ik het had verwacht . Binnen enkele werkdagen binnen. De emmer was goed verpakt super!!

• Klantenservice

Snel levering en goed prijs qualiteit

Top services

Snelle levering, goed product

Duidelijke site, goed overzicht van de materialen. Snelle correcte levering

• Klantenservice

geen enkel probleem met bestellen en leveren

volgende keer kom ik weer terug

Goede ervaring

• Klantenservice

Snel geleverd! Bestelling was compleet en exact zoals besteld. Zeer tevreden.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, de prijs was goed en je word op de hoogte gehouden over je pakket.

Ik ben zeer tevreden over de service, aanbod en de prijzen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo