snel geleverd

Pot verf gekocht. Bestelling was snel gedaan en binnen 2 dagen geleverd voor een scherpe prijs. Over de kwaliteit van de verf kan ik nog niets zeggen omdat ik nog moet beginnen.

• Klantenservice N.v.t.

Super goed en snel geleverd

Goeie verf, goeie kleur mooie sfwerking

Uitstekend!! Juiste snel geleverd

Zie bovenstaande

• Klantenservice N.v.t.

Ze hebben de verfkleur die de leverancier niet meer heeft en snelle actie vanwege niet goed reagerende website, direct opgelost met berichtje. Helemaal happy!

• Klantenservice

Snelle, correcte levering, goede kwaliteit

Goed, snel

De keuze is ruim, de snelheid is goed en de prijs is prettig

Tip top in orde

Vlugge service, correcte materialen.

• Klantenservice

Ik had de bestelling al geplaatst maar kwam er na enkele uren achter dat de kleur nier goed was. Ik heb dit telefonisch kunnen regelen met een van de medewerkers, wat mij het terugsturen en opnieuw bestellen bespaarde en dat is heel fijn! Dank daarvoor.

Prima.

Prima product. Vlotte afhandeling. Heel goed verpakt.

• Klantenservice

Goede prijs, slecht in afspraken.

Prijs en assortiment bij De Verfzaak zijn prima, echter bestel het wel op tijd. Ik moest 5 dagen wachten. Volgens side levering volgende dag, maar bij mij zondagavond besteld vrijdag geleverd heb er over moeten bellen wanneer het geleverd zou worden, toen afgesproken dat het tussen 17 en 22 geleverd zou worden maar het stond dus om 12.30 voor de deur met een andere bezorgservice dan gezegd. (Stond letterlijk voor de deur want er was niemand thuis). Dus aanbevelen hmmm ........ er zijn andere die ook met goede prijs leveren.

Voordelig en snel

Gewoon goed

Geweldig snelle levering

Ik belde eerst voor advies. Het advies was duidelijk ik werd super goed geholpen door de medewerker, Meteen een bestelling geplaatst en de volgende dag had ik hetal in huis...

Volledig volgens verwachting

Volledig volgens verwachting

Prima!!

Snelle service, goed product en mooie prijs!

Alles correct afgehandeld

Snelle service .alles goed .tot de volgende keer

Goede ervaring

Snel, heldere site. Goed opgestuurd.

• Klantenservice

slecht verpakt .product was helemaal vol deuken

ik naar het bedrijf gebeld .stuur maar foto's zij de juffrouw de conclusie was volgens haar het valt wel mee . daar kon ik het mee doen

Snelle levering , super klantenservice

Het bestellen op de website gaat makkelijk, ruime keuze in merken Snelle levering en de klantenservice is super, erg vriendelijk

• Klantenservice

Wat een uitmuntende service!!

Aantal producten besteld waaronder 10 liter Wijzonol muurverf. Bij ontvangst bleek de emmer veel gelekt te hebben, contact opgenomen met de Verfzaak en een nieuwe emmer mogen ontvangen met behoud van de gelekte emmer. Echt een ongekende service, chapeau!!

Zeer snelle levering.

Geen kwast tussen te krijgen Alles top

Fast delivery

Good products, fast delivery

Een aanrader!

Prettige website met scherpe prijzen. Snelle levering in goede verpakking.

• Klantenservice

Zeer snelle levering en een duidelijke website.

• Klantenservice

Goede prijs kwaliteit en snelle verzending

De bestelling verliep vlot. Er was goede communicatie over de verzending, die heel vlot verliep. De door mij bestelde beits was bij de Verfzaak veel goedkoper dan bij de bouwmarkten.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo