De bestelling verliep vlot. Er was goede communicatie over de verzending, die heel vlot verliep. De door mij bestelde beits was bij de Verfzaak veel goedkoper dan bij de bouwmarkten.
Vlot en netjes alles geregeld.
Kwalitatieve behang voor zeer scherpe prijs. Had het internet afgestruind, maar was nergens anders goedkoper en ze gaven de optie om met Tunkrs te bezorgen. Nog nooit van hun gehoord, maar lekker na werktijd thuis bezorgd. Dikke prima dus allemaal.
Beste Jordi, bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en kwaliteit van onze producten en dat de levering ook helemaal naar wens is verlopen. Wij hopen u de volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Fijne online shop en goede afwikkeling van de bestelling. Het product werd snel geleverd.
Beste Angelique, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze webshop en dat onze service en levering volledig naar wens is verlopen. Wij hopen u een volgende keer net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je hé pakketje kunt ophalen
Beste Gerard, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Is voor herhaling vatbaar
Beste Theo, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u een eventuele volgende keer wederom voor ons zou kiezen. Wij hopen u dan uiteraard ook weer, naar tevredenheid, van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
op een industrieterrein is het handiger om een alternatief aan te bieden met de reguliere pakketdiensten te werken ipv uitsluitend met Trunkers. (pakket ter waarde van 250,- euro op 23u. buiten bij de voordeur neergezet)
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij nemen hierover nog contact met u op. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Mooi en snelle levering
Beste Marja, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Fijne dag! Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Prettig. Zal zeker eerst De Verfzaak bezoeken bij schilderklussen.
Beste Marco, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende schilderklus, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Renovatievlies besteld. Zoals beloofd de volgende dag in huis. Stevig en goed verpakt
Beste Christophe, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid verlopen is. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Vlotte levering en scherpe prijs!
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groeten, Team De Verfzaak
Ik heb supersnel mijn bestelde producten ontvangen en ben daar goed mee aan de slag gekunnen. Goed advies gehad en mooie producten.
Goedemiddag Gerry, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles zo snel, naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel en keurige aflevering
Goedemiddag Petra, Bedankt voor uw positieve review! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Er moest iets geannuleerd worden wegens een verkeerde bestelling, ik had mij vergist in de soort verf. Medewerkers waren heel vriendelijk en het was snel geregeld. Ook de bezorging per post gaat heel rap. De website is goed toegankelijk wat het bestellen eenvoudig maakt.
Beste Diana, Dank u wel voor deze positieve review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens en uw tevredenheid is verlopen. Wij hopen u uiteraard, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Mijn eerste bestelling liet op zich wachten maar de communicatie hierover was zeer professioneel. Het probleem was snel opgelost en het vertrouwen bleef bestaan. Een tweede bestelling werd in een record-tempo verzonden. Waarvoor dank. De Wolf D.
Beste Daniel, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat wij het probleem snel en naar uw tevredenheid op hebben kunnen lossen en uw vertrouwen in ons konden behouden. Wij hopen u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede prijs en goede levering
Goedemiddag, Bedankt voor deze positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Hopelijk kunnen wij u, bij een eventuele volgende bestelling, net zo goed van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
correcte en snelle service
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel en goed
Dank u wel voor deze positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede ervaring
We zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een positieve review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Heel tevreden van deze goed dekkende verf! En wat de levering betreft: daags nadien geleverd. Wij bestellen zeker nog verf!!
Bedankt voor het achterlaten van een positief bericht. Wat ontzettend goed te horen dat uw bestelde product naar wens is en u deze ook zo snel heeft mogen ontvangen. We zijn blij dat u hierdoor nog vaker bij ons wilt gaan bestellen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
snel en goedkoop
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u zo te spreken bent over de prijzen van onze producten en uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ben helemaal tevreden ik kan niets anders zeggen
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat uw tevreden bent over uw bestelling en we hopen dat u hierdoor nog vaker bij ons gaat bestellen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer tevreden.
Fijn te horen dat u tevreden bent over de prijs en kwaliteit van onze producten en u bestelling vervolgens snel is geleverd. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Via mail kreeg ik professioneel advies, nadat ik verkeerde levering had geplaatst werd deze zonder problemen terug genomen. Snelle en vriendelijke feedback. Kortom een aanrader.
Bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn blij dat u zo te spreken bent over one service en hopen dat u hierdoor nog vaker bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik had 2 emmers Sikkens plafondverf besteld, echter werden deze in twee losse pakketten aangeboden bij PostNL. De eerste had ik direct volgende dag ontvangen, maar van de tweede na een week nog steeds niks gehoord. Op track & trace bij postNL stond een "?" over het bezorgmoment, dus even contact opgenomen met De Verfzaak of hun hier misschien in konden kijken. Direct een mail terug dat een nieuwe pot direct dezelfde dag nog verstuurd werd, en gingen ook direct achter de missende pot aan.. Enorm tevreden en blij verrast met dit soort klantenservice, kan het iedereen aanraden
Bedankt voor uw positieve review en nogmaals excuses voor de ontstane ongemakken. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Daar doen wij het voor! Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak