Gewoon goed

Een blik beits op proef besteld, en de volgende dag door de eigen bezorgdienst van de verfzaak bezorgt. Prima geregeld en ook niet geheel onbelangrijk, lekker scherp aan de prijs!

De verf trekt op niks

Trekt in strepen trekt echt op niks de verf !!

Doen wat je vraagt .

Niets op aan te merken, Top bedrijf met een top service !

Toplatex

Het product kwam in uitstekende staat aan en is van een zeer goed dekkende kwaliteit ook.

helemaal prima

Een van de goedkoopste, levering de volgende dag. Was helemaal compleet en goed verpakt. Goede website.

Goede en snelle levering

Een heleboel en vooral zware spullen werden netjes op een pallet afgeleverd, dit werd overigens keurig vooraf gemeld dat PostNL niet de levering ging doen. Netjes verpakt, alle potten gemengde lakken ook nog voorzien van een extra plakband. tot de volgende keer :-)

• Klantenservice

Goede prijzen en snelle levering

Ik heb meerdere potten verf besteld deze zijn binnen 2 dagen geleverd.

Pakket was zoek geraakt

Mijn blik Bankirai was zoek geraakt. Post NL loste het op door mede te delen dat ik met de Verfzaak contact moest opnemen om de oplossing te vinden. Ik belde net na 16.00 uur en de medewerker zou zijn best doen om een nieuw blik op te sturen. De volgende ochtend rond 10 uur had ik mijn blik Bankirai in huis. Geweldig!!!!!!!

gewoon prima

Gewoon prima. Je bestelt, betaalt en het wordt snel geleverd. Niet meer en niet minder.

Geleverd volgens afspraak

Goede prijs

Snel & top levering

Duidelijke site, nette levering, snelle levering

Goedkoop en snel geleverd

Prima zaken doen. Verf 9 euro oer pot giedloper dan bouwmarkt. Gratis berzenden en snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Levering niet goed, nalevering top

Helaas blikken verf open gegaan tijdens transport. Foto's gestuurd en 2 dagen later heel netjes nieuwe gekregen. Snel en goed geleverd.

• Klantenservice

Snelle levering en goede producten

Goede service Snelle levering Geweldige producten

Alles ging volgens afspraak

Geweldif

Volgende dag geleverd. Top!

• Klantenservice

De beste ervaring die ik ooit online heb meegemaakt. 1: Goede site, helder en modern 2: snelle aflevering 3: betaalbaar, du sniet duur vergelijkbaar met andere aanbieders

Juiste verf op tijd geleverd

Juiste verf op tijd geleverd

• Klantenservice

Ruime keus ,snelle levering ,en goedkoop.

Goed bedrijf

Snelle en goed verpakt artikel bezorgd!

• Klantenservice N.v.t.

bestelling is zoals besproken afgeleverd.

aanvankelijke bestelling is door een foutje mijn kant terug geleverd naar de Verfzaak. voorde 2e keer is het netjes zonder extra afleveringskosten netjes afgeleverd . Postnl heeft op 20sep 14:11uur de bestelling als geleverd gemeld, maar echter op 21sep 16:00uur daadwerkelijk afgeleverd. min puntje voor Postnl.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en een goede prijs

Op zondag 10 liter kleur besteld voor onze aankomende verhuizing, op maandag is het aangemaakt en op dinsdag geleverd. De pot was netjes afgeplakt met tape tegen eventueel lekken en goed verpakt in een stevige doos. We hebben de pot even opengemaakt om de kleur te beoordelen en dat zag eruit zoals we verwacht hadden! Over 6 weken gaan we het pas gebruiken, dus de meegeleverde roerstaaf komt goed van pas! Door 10 liter te laten mengen besparen wij een hoop kosten op verf. De blikken van 2.5L in de aanbieding bij de bouwmarkten zijn nog steeds duurder. Ik raad het iedereen aan en zal de volgende keer ook eerst verfzaak.nl bezoeken.

• Klantenservice N.v.t.

Heel tevreden over assortiment, prijs en leveringstijd

Beits voor Douglas schutting werd tegen laagste prijs en snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Online verf bestellen is goed te doen!

Bestelling prima verlopen van begin tot einde. Levering was een dag later dan gepland maar daar was van te voren contact over op genomen. Zou een volgende keer weer gebruik maken van de Verfzaak.

Mooie site, goede kwaliteit

Site dik in orde, duidelijke omschrijvingen en goede prijs/ kwaliteit

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo