Er waren wat problemen met de levering diverse producten beschadigd wat naar mijn mening te wijten is aan de vervoerder. Na een mailtje is het meteen opgelost de volgende dag vervanging van de producten ontvangen wel met een andere vervoerder.
Ontzettend bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u blij bent met onze service ondanks dat er iets mis is gegaan en uw producten beschadigd zijn geleverd. We zijn blij dat u de product de volgende dag alsnog in goede staat heeft ontvangen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Vlotte levering van prima kwaliteit verf tevreden klant dus.
Bedankt voor uw beoordeling en postitieve bericht. Wij zijn heel erg blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat uw bestelling snel en in goede orde is aangekomen. Hopelijk gaat u door uw positieve ervaring nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik heb zeer positief ervaren
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat uw bestelling zo snel en in goede orde is bezorgd. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel verstuurd, snelle klantenservice goed product
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering en klantenservice! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden over ons bent. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Na telefonisch contact te hebben gehad of het betreffende product op voorraad was, heel vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster, direct de bestelling geplaatst en de volgende ochtend is deze bezorgd. Wij zijn heel tevreden met deze ervaring betreffende jullie bedrijf.
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u blij bent met onze klantenservice en snelle levering. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Op internet snel gevonden en een snel bestelling. Prijs en kwaliteit zijn prima. Onze eerste ervaring is prima.
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze website, levering en prijzen. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nogmaals helpen en dat uw volgende ervaringen ook weer naar wens zullen zijn! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Onlangs nieuw huis gekocht in Hoensbroek. Veel verf en materiaal nodig. Kundig en vriendelijk advies gekregen. Zeker aan te bevelen.
Bedankt voor uw bericht en positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons advies. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik had petrolblauwe verf besteld en het mocht niet eens aan die kleur ruiken. Het was hemelsblauw! Was er iemand kleurendoof of is er een mixkleurtje vergeten bij het mengen? In ieder geval een miskoop!
Bedankt voor uw bericht. Excuses voor de ongemakken. Wij gaan contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Overzichtelijke site makkelijk te kiezen en een zeer snelle levering
Bedankt voor uw bericht en positieve beoordeling. We zijn blij dat u alles goed heeft kunnen vinden op onze website en u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Gewoon snelle levering en duidelijke site
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat uw bestelling zo snel en in goede orde is geleverd. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle, correcte levering, zeer goede prijs/kwaliteit
Bedankt voor uw review en bericht. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en de prijs/kwaliteit verhouding van onze producten. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel bezorgd, goed verpakt en goede prijzen
Bedankt uw positieve beoordeling. We zijn blij dat de prijzen van onze producten aantrekkelijk voor u zijn en uw bestelling snel en in goede orde aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Allesperfect geregeld en tegen een goede prijs!
Heel erg bedankt voor uw beoordeling en wat goed te horen dat u zo te spreken bent over de levering van uw bestelling. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel, correct, vriendelijk
We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en uw de bestelling in goede orde heeft mogen ontvangen. Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima website, redelijk in prijs. Efficiënte verwerking en de volgende dag in huis. Goed verpakt. Alles klopt!
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat ontzettend fijn te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling en onze service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt uw positieve review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Maar post nl was super slecht.Ze zeggen gewoon dat we niet thuis waren maar wij zijn gewoon thuis en dan kan je het pas de volgende dag ophalen maar van jullie was het perfect op tijd.
Bedankt uw bericht en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wat vervelend dat uw bestelling niet tijdig geleverd is door PostNL. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Een volgende keer zeker weer hier bestellen Top service
Bedankt uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. En wat super dat u daarom een volgende keer nogmaals bij ons zult terugkeren! Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Geweldig en zeer snelle levering!
Bedankt uw positieve bericht. Wat fijn dat u blij bent met onze snelle levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Verf op tijd geleverd. Van de 3 blikken er 2 open gemaakt cq gebruikt. Prima verf. Opvallend was dat alle bij alle 3 de blikken de zijkanten ingedeukt waren. Gezien goede verpakking zou je dat niet verwachten.
Bedankt uw bericht en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en verf. Onze excuses dat er lichte beschadiging is ontstaan tijdens het vervoer. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Makkelijk toegankelijke site met duidelijke omschrijvingen. Prijs van de gekochte verf was aanmerkelijk lager dan andere aanbieders. Na bestelling had ik de verf volgende dag al in huis. Keurig verpakt, in stevige doos met papieren opvulling en de rand extra afgeplakt.
Bedankt uw positieve review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Graag hopen wij u in de toekomst nogmaals onze service te bieden! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering goede spullen
Bedankt uw bericht en positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en producten. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede site en een ruime keus.
Bedankt uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze website, aanbod en snelle levering. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestelling goed ingepakt en snel binnen. Wel kleine deuk in het blik. Verder prima producten.
Bedankt uw positieve review. Wat vervelend dat uw blik een kleine deuk heeft, onze excuses hiervoor. We zijn blij om te horen dat het verder in orde is en u tevreden bent over onze snelle levering. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak