top kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Snel enngoed geleverd

Volgende keer hier weer kopen

prima kwaliteit verf

• Klantenservice

Foute levering maar zeer klantvriendelijk en snel opgelost

Hoogglans ipv semiglans geleverd gekregen, maar na contact snel en goed opgelost: volgende dag al het juiste product in huis

Snelle correcte levering

Snel en goed verpakt

Goede website met duidelijke uitleg wat je nodig hebt voor je klus. Besteld en direct bevestigd. S avonds bezorgd goed verpakt . Graag tot de volgende bestelling.

Eerste poging mislukt

PostNL had het pakket retour verzonden omdat ik het geweigerd zou hebben. Dit klopte niet, er is nooit aangebeld. De Verfzaak heeft toen snel een nieuw pakket verzonden. Graag zou ik volgende keer een andere bezorgoptie kiezen. Ik heb er zelfs meer geld voor over om niet via PostNL te hoeven bestellen want dit gaat vrijwel nooit vlekkeloos.

• Klantenservice

Zoals beloofd was de verf de volgende dag al in huis.

Zeer tevreden klant

Prettige website, goede keuze aan producten. Snel geleverd en keurig verpakt. De verfzaak doet zichtbaar haar best voor de klanten.

Makkelijk en snel

Goed. Mooie prijs en snel geleverd. Mooie en makkelijke site.

Super snelle levering en goede prijs

Super snelle levering en goede prijs

Goedkontact

Behulpzaam

In een woord samengevat: TOP

Snelle service, netjes afgeleverd zonder beschadigingen, duidelijke website. Voor herhaling vatbaar.

• Klantenservice

aanhouder wint top service de verfzaak

2 emmer van 10 liter Sikkens latex besteld en een liter Sikkens aflak. Goede prijs en snel geleverd. Alleen de vervoerder Trunckers liet tot 2x afweten. Eerste keer was 1 emmer dusdanig beschadigd dat hij mij nooit heeft bereikt en bij de 2e nalevering bleek de emmer dusdanig gebarsten dat de hele inhoud in de plastic zak zat waar de emmer gelukkig in verpakt was. In beide gevallen werd er door de Verfzaak niet moeilijk gedaan en meteen een vervangende emmer latex opgestuurd. De laatste keer maar met Postnl IPV Trunckers. Kortom top service en goede prijzen

• Klantenservice

Goede prijs, meteen verzonden.

Overzichtelijke website. Prima prijs kwaliteit verhouding. Na bestelling op de hoogte gebracht van voortgang. Volgende dag in huis!

• Klantenservice

Goede verf, niks mis mee

Goede verf voor een redelijke prijs. Alleen de vervoerder maakte er een paar stevige deuken in.

• Klantenservice

Uitstekende kwaliteit en snelle service. Sterk aanbevolen!

• Klantenservice

prima afhandeling na bestelling tegen correcte prijs

Goed, geef geen 10 omdat er altijd iets te verbeteren moet blijven.

Zeer slecht

3 potten Histor clean besteld. 1 pot kwam gescheurd aan alles onder de verf, gelukkig buiten open gemaakt wel onze bestrating naar de knoppen. De service van de verzaak was echt slecht we moesten nog meer foto’s maken, nou ik ga die zak waar we de verftroep hadden ingedaan niet meer open maken, heb het geprobeerd maar weer overal verf. Ik had al 3 goede foto’s doorgestuurd hoeveel foto’s wil je hebben. Ik heb de klantenservice geschreven dat ik het pakket wil retourneren met de schade dan kunnen ze dat beoordelen, maar daar willen ze niet ze willen alleen nog meer foto’s.

Snelle service en goedkoop

Na inbde lokale bouwmarkt misgegrepen te hebben voor de verf die ik zocht, online gaan zoeken. Uitgekomen bij verf online. Via de handige bezorgservice de volgende avond kunnen laten bezoegen thuis en achteraf nog goedkoper dan de bouwmarkt ook.

• Klantenservice N.v.t.

Prima communicatie vanuit de klantenservice, goed assortiment en snelle levering.

• Klantenservice

Snelle levering tegen een goede prijs

Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs. Snel geleverd en goed verpakt.

Uitstekend!!

Snelle levering en erg netjes verpakt. Niets op aan te merken!!

Fantastische service

Makkelijk te bestellen , super overzichtelijk en een super snelle levering. Zondagavond besteld en maandagavond al bezorgd aan huis .

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo