Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Bedankt uw bericht en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en kwaliteitsverhouding. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Volgende keer hier weer kopen
Wat fijn te horen dat uw bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. Fijn dat u hierdoor wellicht nog vaker bij ons wilt gaan bestellen. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
prima kwaliteit verf
Bedankt uw positieve bericht. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en u deze snel heeft mogen ontvangen Hopelijk mogen we u in de toekomst van dienst blijven. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Hoogglans ipv semiglans geleverd gekregen, maar na contact snel en goed opgelost: volgende dag al het juiste product in huis
Bedankt uw positieve beoordeling ondanks dat u de eerste levering een verkeerd product had ontvangen. We zijn blij u zo snel en naar tevredenheid te hebben geholpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Heel erg bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en levering van uw bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede website met duidelijke uitleg wat je nodig hebt voor je klus. Besteld en direct bevestigd. S avonds bezorgd goed verpakt . Graag tot de volgende bestelling.
Bedankt uw positieve beoordeling. Wat ontzettend fijn te horen dat uw bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
PostNL had het pakket retour verzonden omdat ik het geweigerd zou hebben. Dit klopte niet, er is nooit aangebeld. De Verfzaak heeft toen snel een nieuw pakket verzonden. Graag zou ik volgende keer een andere bezorgoptie kiezen. Ik heb er zelfs meer geld voor over om niet via PostNL te hoeven bestellen want dit gaat vrijwel nooit vlekkeloos.
Bedankt uw positieve beoordeling ondanks dat uw bestelling door PostNL niet gelijk bezorgd is geworden. We zijn blij u naar tevredenheid te hebben geholpen. Mocht u nog eens willen bestellen dan kunt u altijd voor onze andere vervoerder kiezen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt uw positieve beoordeling. We zijn blij dat uw bestelling naar wens is. We hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zoals beloofd was de verf de volgende dag al in huis.
Bedankt uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel bezorgd is en in goede orde heeft ontvangen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prettige website, goede keuze aan producten. Snel geleverd en keurig verpakt. De verfzaak doet zichtbaar haar best voor de klanten.
Bedankt uw positieve bericht en beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze website en aanbod. Ook zijn wij blij om te horen dat de levering snel en goed verpakt bij u is aangekomen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goed. Mooie prijs en snel geleverd. Mooie en makkelijke site.
Bedankt uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u blij bent met onze prijzen, snelle levering en onze website. Graag hopen wij u nogmaals te helpen in de toekomst! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Super snelle levering en goede prijs
Bedankt uw positieve bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze levering en prijzen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Behulpzaam
Bedankt uw positieve review. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle service, netjes afgeleverd zonder beschadigingen, duidelijke website. Voor herhaling vatbaar.
Bedankt uw positieve bericht en beoordeling. Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle levering en uw de producten in goede staat heeft mogen ontvangen. We zijn blij te horen dat u hierdoor nog vaker bij ons wilt bestellen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
2 emmer van 10 liter Sikkens latex besteld en een liter Sikkens aflak. Goede prijs en snel geleverd. Alleen de vervoerder Trunckers liet tot 2x afweten. Eerste keer was 1 emmer dusdanig beschadigd dat hij mij nooit heeft bereikt en bij de 2e nalevering bleek de emmer dusdanig gebarsten dat de hele inhoud in de plastic zak zat waar de emmer gelukkig in verpakt was. In beide gevallen werd er door de Verfzaak niet moeilijk gedaan en meteen een vervangende emmer latex opgestuurd. De laatste keer maar met Postnl IPV Trunckers. Kortom top service en goede prijzen
Bedankt voor uw positieve beoordeling ondanks dat er meerdere keren iets mis is gegaan met de levering van uw bestelling. We zijn blij dat u over onze service tevreden bent en uw de bestelling inmiddels in goede orde heeft mogen ontvangen. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Overzichtelijke website. Prima prijs kwaliteit verhouding. Na bestelling op de hoogte gebracht van voortgang. Volgende dag in huis!
Bedankt uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering en de prijzen van onze producten. Hopelijk gaat u hierdoor nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede verf voor een redelijke prijs. Alleen de vervoerder maakte er een paar stevige deuken in.
Bedankt uw review en beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Excuses dat uw bestelling gedeukt is geleverd, we begrijpen dat dit niet uw verwachting is. Mocht de schade te groot zijn laat het ons dan gerust weten in een mail dan kijken we graag met u naar een oplossing. Hopelijk mogen we u in de toekomst van dienst blijven. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Uitstekende kwaliteit en snelle service. Sterk aanbevolen!
Bedankt uw bericht en uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goed, geef geen 10 omdat er altijd iets te verbeteren moet blijven.
Bedankt uw positieve review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over ons aanbod en de prijzen van onze producten. Fijn te horen dat uw bestelling in goede orde is aangekomen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
3 potten Histor clean besteld. 1 pot kwam gescheurd aan alles onder de verf, gelukkig buiten open gemaakt wel onze bestrating naar de knoppen. De service van de verzaak was echt slecht we moesten nog meer foto’s maken, nou ik ga die zak waar we de verftroep hadden ingedaan niet meer open maken, heb het geprobeerd maar weer overal verf. Ik had al 3 goede foto’s doorgestuurd hoeveel foto’s wil je hebben. Ik heb de klantenservice geschreven dat ik het pakket wil retourneren met de schade dan kunnen ze dat beoordelen, maar daar willen ze niet ze willen alleen nog meer foto’s.
Bedankt uw bericht. Excuses voor de ongemakken. Wij nemen contact met u op! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Na inbde lokale bouwmarkt misgegrepen te hebben voor de verf die ik zocht, online gaan zoeken. Uitgekomen bij verf online. Via de handige bezorgservice de volgende avond kunnen laten bezoegen thuis en achteraf nog goedkoper dan de bouwmarkt ook.
Bedankt uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u blij bent met onze prijzen en levering. Ook zijn wij blij dat u door het misgrijpen bij ons terecht bent gekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima communicatie vanuit de klantenservice, goed assortiment en snelle levering.
Bedankt uw positieve bericht en beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice, aanbod en levering. Hopelijk mogen we u in de toekomst van dienst blijven. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs. Snel geleverd en goed verpakt.
Bedankt uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen, levering en verpakkingsmateriaal. Graag tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering en erg netjes verpakt. Niets op aan te merken!!
Bedankt uw positieve bericht en beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de levering en verpakkingsmateriaal. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Makkelijk te bestellen , super overzichtelijk en een super snelle levering. Zondagavond besteld en maandagavond al bezorgd aan huis .
Bedankt uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze levering en website. Graag helpen wij u in de toekomst nogmaals! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak