Zowel de prijs vd gewenste verf als de levering ervan zijn uitstekend.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over de prijzen van onze producten en uw bestelling vervolgens snel en in goede orde is aangekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
TOP
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positieve beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Nadat mijn bestelling langer op zich liet wachten dan aangekondigd, heb ik een mail gestuurd. Daar kreeg ik direct een passend en helder antwoord op. De bestelling is conform de daarin aangekondigde tijd aangekomen.
Bedankt voor uw positieve bericht. Onze excuses dat de levering wat langer heeft geduurd en heel erg bedankt voor uw begrip. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het contact met onze klantenservice. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering, goede prijs
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positieve review. Fijn om te horen dat u zo blij bent met onze levering en prijzen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goed koop snel thuisbezorgd
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en prijskwalitieiten. Hopelijk gaat u door uw positieve ervaring nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel en goede prijs kwaliteit
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positieve review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze levering en prijzen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik kreeg de verf uiteindelijk maar wel veel later dan beloofd op website.
Bedankt voor uw bericht Wat vervelend dat uw bestelling niet op tijd geleverd is. Nogmaals onze excuses voor de ongemakken. Hopelijk alsnog tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Alles goed. Top
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positieve review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over over bestelling. Hopelijk gaat u door uw positieve ervaring nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede prijs en supersnelle levering
Bedankt voor uw bericht en uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent over uw bestelde product en de snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Pakket was zeer netjes verpakt en verzonden! (Volgende dag al binnen). Jammer dat de bezorger (extern bedrijf) al weer in zijn auto zat voor ik het pakket aan kon pakken (stond op grond voor voordeur)
Bedankt voor uw beoordeling We zijn blij dat u tevreden bent over uw bestelling en de snelle levering. Excuses dat de vervoerder het pakket zonder toestemming voor uw deur heeft gezet. U kunt hiervoor altijd een klacht indienen bij de vervoerder. Hopelijk mogen wij u wel nog vaker van dienst in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestelling op tijd geleverd dat was uitstekend. De doos waarin de verf was verpakt was helemaal niet beschadigd maar het verfblik was gedeukt het andere blik was goed zoals het hoort te zijn primer was dat.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw bestelling beschadigd is geleverd. We gaan hierover direct contact met u opnemen voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede prijs en snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling en positieve bericht. We zijn blij dat u tevreden bent met ons assortiment en de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima verf, sikkens
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over uw bestelling en uw deze ook snel heeft mogen ontvangen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ongeveer 5 dagen in het ongewisse of levering op komst was. Op de duur zou je geloven dat de website een hoax is... een telefoontje naar de klantenservice verliep wel correct en kort daarna leveringsbevestiging.
Bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor de ongemakken. Wij nemen contact met u op! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestellen en bezorgen ging supersnel
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent over uw bestelling en de snelle levering hiervan. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De bestelling die ik geplaatst heb werd snel geleverd!
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een review. Wat fijn dat u alles heeft kunnen vinden op onze website en uw de bestelling hierna ook snel heeft mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Duidelijk
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent over uw bestelling en hopelijk gaat u hierdoor nog vaker bij ons bestellen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestelling snel en prima uitgevoerd. Ook netjes op de hoogte gehouden. Ook de prijzen vallen reuze mee voor het product.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De pot met muurverf van 12,5 liter Monodek was helaas lek. Bij aankomst hebben we de doos dicht gehouden en onder de trap gezet tot gebruik. Bij het openen van de doos lag de verf onderin de doos met een scheur in de pot. Gelukkig lag er wel plastic onderin waardoor de doos niet is doorgelekt op onze vloer. Alleen konden we de verf niet meer gebruiken. We dachten een goede deal te maken omdat de verf relatief goedkoop is in vergelijking met de winkel. Alleen bleek goedkoop, duurkoop. We hebben foto’s gemaakt van een verzegelde, vieze pot en hopen dat de klantenservice contact met ons opneemt. Deze kregen we niet te pakken.
Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses dat de bestelling beschadigd is geleverd door PostNL. We hebben u vanochtend een mail gestuurd ter reactie op uw bericht. Sorry dat u ons eerder niet kon bereiken, wellicht heeft u net op een druk moment gebeld waardoor we niet konden antwoorden. We gaan het zo snel mogelijk voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik had 2.soorten verf besteld en de.grondverf kon niet geleverd worden in die hoeveelheid en dan in die kleur gelijk ''s morgens een telefoontje gehad en wat overlegd volgende dag al in huis. Goede service
We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en bedankt dat u hierdoor een review achter heeft gelaten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Fijne website, gemakkelijk te bestellen en snel in huis!
Bedankt voor uw bericht en review. Wat fijn dat u alles heeft kunnen vinden op onze website en zonder moeite heeft kunnen bestellen. We zijn blij dat uw bestelling snel is geleverd. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Duidelijke site voor het uitztvan de kleur verf, snelle levering.
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een review. We zijn blij dat u alles goed heeft kunnen vinden en u gemakkelijk uw mengverf heeft kunnen bestellen via onze website. Fijn dat uw bestelling vervolgens snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De bestelling was snel bezorgd.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u de bestelling snel in huis had. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De verf is waardeloos en super slechte verf. Het is jiust water
Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u ontevreden bent over de verf die u heeft aangeschaft. We kijken graag met u mee en nemen hiervoor contact met u op! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De verf is snel geleverd. Het was goed verpakt.
Bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn blij dat uw bestelling zo snel en goed verpakt is geleverd. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak