Product en levering prima

Zowel de prijs vd gewenste verf als de levering ervan zijn uitstekend.

• Klantenservice N.v.t.

Gewoon goed, product zoals beschreven en goede service

TOP

Prettig contact

Nadat mijn bestelling langer op zich liet wachten dan aangekondigd, heb ik een mail gestuurd. Daar kreeg ik direct een passend en helder antwoord op. De bestelling is conform de daarin aangekondigde tijd aangekomen.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Goed koop snel thuisbezorgd

• Klantenservice

Goede ervaring snel geleverd volgens de afspraak.

Snel en goede prijs kwaliteit

• Klantenservice N.v.t.

Bestelling was vergeten en werd na telefonisch contact alsnog opgestuurd.

Ik kreeg de verf uiteindelijk maar wel veel later dan beloofd op website.

Alles goed. Top

• Klantenservice

Goede prijs en supersnelle levering

Netjes!

Pakket was zeer netjes verpakt en verzonden! (Volgende dag al binnen). Jammer dat de bezorger (extern bedrijf) al weer in zijn auto zat voor ik het pakket aan kon pakken (stond op grond voor voordeur)

Niet goed

Bestelling op tijd geleverd dat was uitstekend. De doos waarin de verf was verpakt was helemaal niet beschadigd maar het verfblik was gedeukt het andere blik was goed zoals het hoort te zijn primer was dat.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en breed assortiment

Goede prijs en snelle levering

Prima verf, sikkens

Levering onduidelijk

Ongeveer 5 dagen in het ongewisse of levering op komst was. Op de duur zou je geloven dat de website een hoax is... een telefoontje naar de klantenservice verliep wel correct en kort daarna leveringsbevestiging.

Snel en correct

Bestellen en bezorgen ging supersnel

• Klantenservice

Groot assortiment en snel geleverd

De bestelling die ik geplaatst heb werd snel geleverd!

Duidelijk

Snel en accuraat.

Bestelling snel en prima uitgevoerd. Ook netjes op de hoogte gehouden. Ook de prijzen vallen reuze mee voor het product.

• Klantenservice N.v.t.

De verfpot was lek. Alle verf in de doos.

De pot met muurverf van 12,5 liter Monodek was helaas lek. Bij aankomst hebben we de doos dicht gehouden en onder de trap gezet tot gebruik. Bij het openen van de doos lag de verf onderin de doos met een scheur in de pot. Gelukkig lag er wel plastic onderin waardoor de doos niet is doorgelekt op onze vloer. Alleen konden we de verf niet meer gebruiken. We dachten een goede deal te maken omdat de verf relatief goedkoop is in vergelijking met de winkel. Alleen bleek goedkoop, duurkoop. We hebben foto’s gemaakt van een verzegelde, vieze pot en hopen dat de klantenservice contact met ons opneemt. Deze kregen we niet te pakken.

• Klantenservice

Ik had 2.soorten verf besteld en de.grondverf kon niet geleverd worden in die hoeveelheid en dan in die kleur gelijk ''s morgens een telefoontje gehad en wat overlegd volgende dag al in huis. Goede service

• Klantenservice

Fijne website, gemakkelijk te bestellen en snel in huis!

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijke site voor het uitztvan de kleur verf, snelle levering.

• Klantenservice

De bestelling was snel bezorgd.

Super slecht

De verf is waardeloos en super slechte verf. Het is jiust water

• Klantenservice

De verf is snel geleverd. Het was goed verpakt.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo