Ik was verrast van de zeer snelle levering !
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat uw bestelling zo snel en in goede orde is aangekomen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Het behangpapier is classe... We zijn tevreden over de prijs/qualiteit.
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat goed te horen dat u tevreden bent over de prijs en kwaliteit van uw bestelde behang. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zie hier boven
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u goed geholpen bent door onze klantenservice en uw bestelling vervolgens snel is geleverd. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Uitstekend advies en de keuze was snel gemaakt. De muren zien er goed uit en de kleur van de deuren en deurposten past er perfect bij.
Bedankt voor uw beoordeling en positieve bericht. Fijn dat u tevreden bent over het advies van onze specialist en het eindresultaat naar wens is. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zoals beloofd op tijd afgeleverd
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat uw bestelling op tijd is aangekomen. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bij de winkel was de voorraad op ,op internet besteld en de dag erna kon ik al schilderen .
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u toch snel aan de slag kon wanneer u het product online heeft besteld. Hopelijk mogen we u nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Duidelijke website en snel in huis. Vooral ook goedkoop vergeleken met een verfwinkel.
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze website, prijzen en levering. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede website, snelle levering, goede prijs
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met de levering, prijs en website. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering en goedkoper dan alle andere Winkels
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering .. top
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met de levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
We hebben 3 blikken verf besteld. Was nergens meer verkrijgbaar behalve bij de verfzaak. De volgende dag was het al in huis.
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en service. Super dat wij u gewenste verf nog hadden. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestellen was eenvoudig, meteen gevonden wat ik zocht. Makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd. Volgende keer weer!
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze website en levering. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel geleverd, top.
De track en tracé klopte precies. Heel prettig een bestelling s avonds
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze levering en levertijd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
super snel geleverd
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze verf en snelle levering. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Correcte en snelle levering
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze levering. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede en snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze levering. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer snelle levering, vandaag besteld en de volgende dag al in huis!! Kan niet anders zeggen dan TOP bedrijf!!
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering en goede kwaliteit verf
Bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze levering en verf. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goeie kwaliteit verf
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze verf en levering. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer goed zelfs de verpakking.
Bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel en perfect verzonden.
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze levering en service. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Komt de afspraak na en erg voordelig.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo blij bent met onze prijzen en service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede snelle service, snel geleverd zonder problemen
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak