Had bestelling geplaatst na 16.00 , Maar toch nog de volgende dag in huis!
Er wordt beloofd dat de volgende werkdag geleverd wordt, maar dat klopt zeker niet. Maandagavond besteld zou dinsdag leveren zijn, maar dat werd pas vrijdagavond. En hier helpt ook al niet mee dat ze gebruik maken van Trunkrs als koerier. Tevens zat er geen roerhout bij de bestelling (stond wel op de bestellijst). En als je hier dan op reageert per mail, komt er enkel een excuus maar nog geen begin van een oplossing.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat u ontevreden bent over onze service. We nemen graag contact met u op voor een oplossing.. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima winkel, alleen jammer dat de verf een dag later kwam dan gepland dit lag meer aan de koeriersdienst (truckers). Volgende bestelling zal ook gewoon hier zijn.
Snelle levering, mooie verf
Verf supersnel geleverd, binnen 1 dag.
Website werkt schitterend, de bestelling en de afhandeling ervan gebeurde heel vlot. De verf werd netjes verpakt en de volgende werkdag geleverd. Schitterende service!
Ten eerste heb ik inmiddels meerdere keren besteld en elke keer zijn er geen roerstokjes bij mijn bestelling geleverd terwijl deze wel tussen mijn besteloverzicht staan. Verder heb ik bij een van de bestelling gehad dat de kleur die ik voor deze verf kies helemaal niet mogelijk is. Maar dat blijkt pas nadat ik het besteld en betaald heb. Het enige wat wel positief is dat ze goede prijzen hebben en zodra er geen vragen over de bestelling zijn word het ook snel geleverd.
Bedankt voor uw review. We nemen nog even contact met u op om uw klacht te bespreken. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
mijn eerste betaling werd in wacht gezet, na contact met de verfzaak een tweede betaling uitgevoerd die wel werd aanvaard, de eerste betaling werd door de verfzaak beschouwd als ****** door onderaannemer, maar mijn gevraagde bestelling is toegekomen waatvoor mijn dank,
bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw betaling niet gelijk is gelukt. Helaas komt het wel eens voor dat een betaling niet geaccepteerd kan worden en deze hierdoor geannuleerd is. We begrijpen dat dit niet uw verwachting is en hiervoor onze excuses. Fijn te horen dat de nieuwe bestelling wel goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Levertijd binnen 2 a 3 dagen , nog altijd niks gezien , men heeft beloofd om het opnieuw te zenden omdat het vorige is kwijtgeraakt.....tot hier toe ...niks , zelfs geen mail om te zeggen dat het verstuurd is . Wij zijn absoluut niet tevreden
bedankt voor uw bericht en review. Wat vervelend dat u de bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. We nemen hiervoor direct contact met u op. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle verzending. Pakket aan de buurvrouw afgegeven die toevallig buiten kwam i.p.v. bij mij aan te bellen.
goed en snelle levering
Ik zou zeker toekomstige verf-aankopen hier weer doen. Bij een issue rondom betaling ben ik direct en zonder enig probleem geholpen en was alles binnen een dag helemaal opgelost. Heel tevreden!
De verzending duurde wat langer dan 1 dag, maar dat kwam omdat de meebestellen rollers tijdelijk niet meer op voorraad waren. Er ontbrak 1 roller bij de bestelling, maar na contact met de klantenservice werd deze direct nagezonden. Ik zou er zo weer bestellen!
Originele beoordeling
De verzending duurde wat ****** dan 1 dag, maar dat kwam omdat de meebestellen rollers tijdelijk niet meer op voorraad waren. Er ontbrak 1 roller bij de bestelling, maar na contact met de klantenservice werd deze direct nagezonden. Ik zou er zo weer bestellen!
Wat ik besteld had kwam al binnen een dag! Top!
Snel geleverd,goed verpakt en vooral een scherpe prijs.
ik wacht nog op een terug betaling
Precies wat ik besteld had en de volgende dag geleverd.
goedkoop en snel geleverd
Ik had de verf al ergens anders gekocht. Vergeleken waar het t goedkoopste was. Nadat ik het gekocht had, ging mijn telefoon meldingen geven over de verf. Wat bleek, jullie waren 29,- goedkoper! Dus de verf teruggebracht en bij jullie gekocht. Het werd ook nog eens gratis bezorgd!
Bestellingen worden vrijwel direkt verwerkt
zou deze aanraden voor de medemens ben er heel blij mee
Snelle levering. Niets op aan te merken.
Histor verf op terpentine basis is een gemakkelijke verf. Product was snel geleverd.
3 blikken besteld, op tijd binnen, goed verpakt. Jammer dat de 3 roer houtjes niet in de doos zaten.
Goede en snel geleverd