Drie deelleveringen . Verf stond in jullie magazijn te wachten...
Bedankt voor uw bericht. Onze excuses dat wij uw bestelling in 3 aparte leveringen hebben moeten versturen en sorry voor de ongemakken die hierdoor zijn ontstaan. We nemen dit zeker mee om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren en hopen u daarom ook nogmaals en beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Makkelijk te bestellen op de site. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader deze site. Snelle levering.
Snelle afhandeling van mijn bestelling. Goede terugkoppeling m.b.t. de aflevering.
Mijn ervaring met het merk Flexa is groot, vind het voor participatietraject een perfecte verf. Mijn ervaring met De Verfzaak is nu voor de eerste keer en zeker niet voor de laatste keer. Alles was prima verpakt en beschermd voor opengaan.
Super snel geleverd en tevreden over het product.
De verf veel goedkoper als in bouwmarkten snel geleverd top
Zeer tevreden met de webwinkel.
Bestelling is verstuurd conform de informatie op de website. Vervolgens is er iet mis gegaan bij de vervoerder, waardoor een deel van de zending beschadigd is geraakt. Tot zo ver geen probleem, kan gebeuren. De worsteling die daar op volgt in het contact met de klanten(-gebrekaan)service is erg vervelend, en niet erg klantgericht.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling en u hierdoor ook ontevreden bent over onze service. Helaas is uw bestelling beschadigd retour afzender gegaan ontvangen wij hierover geen bericht van PostNL. Om die reden hebben wij toen ook geen contact met u opgenomen en u pas kunnen helpen wanneer u zelf contact heeft opgenomen. Hopelijk mogen we u nog eens en beter van dienst zijn. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Eerste keer besteld, fijne site, ruime keuze en goed geprijst.
mijn bestelde behang was helaas niet op voorraad waarbij een levering datum werd gezegd en ook op die dag is het netjes afgeleverd
Hele snelle levering
De folie is perfect en het kan over alles heen leggen om bijvoorbeeld het plafond te verven
De verf was hier bijba eerder dan ik ‘m bestelde. Ik was stomverbaasd van hoe snel hij geleverd werd. En goeie prijs. Jullie zijn sterk bezig!
Doen wat ze beloven!
Heb zondag avond mijn bestelling gedaan van 1 liter verf. Ze zeiden voor 23.00 uur besteld volgende dag geleverd. Dacht dan zal hij wel dinsdag geleverd worden . Heb woensdag morgen maar eens zelf gebeld waar mijn verf bleef , ze zagen ook dat deze nog niet geleverd was en boden verontschuldigen aan , en zouden mij die zelfde middag terug bellen waar de verf was . Maar helaas niets gehoord , heb toen maar weer donderdag morgen weer contact gezocht en maar weer gevraagd wanneer mijn verf een keer geleverd zal worden . Uiteindelijk vrijdag avond geleverd.
Bedankt voor uw bericht en review. Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling waarvoor onze welgemeende excuses. Het product moest van een andere locatie komen en dit toen inderdaad te lang geduurd. We hopen u in de toekomst nogmaals en beter van dienst te mogen zijn. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Goeie service, heldere communicatie en snelle bezorging
2e keer dat ik hier bestel en daar blijft het zeker niet bij. Fijne website en de leveringen altijd keurig en zeer snel binnen!
Goede prijzen Snel geleverd
Goed en correct geholpen. Een kleine tegenvaller was dat het pas na enkele dagen geleverd kon worden. Dat had ik niet voorzien. Een belletje met een aardige en hulpvolle vrouw zorgde er voor dat het alsnog anders liep. Helemaal goed.
3 besteld en betaald. 1 voorradig. Zou of nageleverd of (zonder tegenbericht) even wachten tot een zending in één keer. Ontvangen werd één zending van twee en een aantal dagen later nog een zending van drie. U mist dus twee blikken in uw voorraad.
Een goede en duidelijke web site waar ik goed en makkelijk mijn producten kon vinden .
Op de site staat vandaag besteld morgen bezorgd. Dit klopt niet. Na een telefoontje werd mij verteld dat ze het net had ingepakt en dat ik het morgenmiddag zou krijgen. Ik kreeg morgenmiddag bericht dat het pakket toen pas was verstuurd en kreeg het pas s'avonds. Dit was te laat voor onze spullen.
Bedankt voor uw bericht. Uw bestelling is inderdaad iets later verstuurd waarvoor onze welgemeende excuses. We hopen dat u misschien nog eens bij ons wilt bestellen en we u dan beter van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
's avonds besteld, volgende dag geleverd, kon meteen aan de slag !
Ik had beits besteld bij een andere webshop. Na enkele dagen melden die dat ze toch geen voorraad hebben, maar storten het geld niet terug (Handig.nl - wees gewaarschuwd !!) Bij 'De Verfzaak' gaat dat beter !! Binnen 24 uur thuis bezorgd.