Bestelling werd goed verpakt geleverd. Alle artikelen waren zoals besteld
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
correcte uitvoering.
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede keus aan kwaliteits verf
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u tevreden bent over onze service. Fijn dat uw ervaring met onze producten en webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
muurverf en voortdrijf besteld en 2 dagen later geleverd. Echter was tijdens het vervoer het deksel van de muurverf emmer los gegaan, waardoor er flink wat verf gelekt was. Per email gecommuniceerd, waarbij er vlot werd gereageerd. Er werd een nieuwe emmer nagezonden, die ik 1 dag later heb ontvangen. Deze bleek ook gelekt te hebben. Het lijkt alsof de vervoerder niet weet of kijkt dat de doos altijd met de bovenkant boven vervoerd moet worden. De lekkage van de eerste emmer zal dus ook wel veroorzaakt zijn door verkeerd vervoer.
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop en service goed is. Nogmaals onze welgemeende excuses dat het beschadigd is geleverd. De vervoerder werkt met automatiseringen als glijtonnen en kantelingen, waarbij er niet meer gelet wordt op de boven of onderkant van de doos. We gaan dit nogmaals doorgeven aan hen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel en goed verpakt afgeleverd netjes te woord gestaan volgende keer bestel ik weer daar
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en service goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Helaas kwam ik er laat achter dat het kwasten set er niet bij is geleverd. Is ook deels mijn fout…… Na bovenstaande review te hebben geplaatst ben ik benaderd en ondanks mijn laat handelen hebben ze het bedrag van de kwasten set terug gestort op mijn bankrekening. Top service!
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Wat vervelend te horen dat uw bestelling incompleet is geleverd, we nemen hierover graag nog even contact met u op. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Ik ben nog aan het schilderen maar het is tot zo ver echt helemaal goed, droogt snel in met douchen gaat het goed, ik heb verschillende soorten verf in de badkamer, Maar als ie af is, dat wordt zo'n plaatje... Gong ook goed met versturen bij de post enzo, geen enkele klacht.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel geleverd op wadden eiland.
Dat De Verfzaak voordelig is, staat als een paal boven water. Dan gaat het echt om serieus geld. De beits die ik bestelde bij De Verfzaak is bij een landelijk opererende bouwmarkt 50 procent duurder. Omdat ik een serieus aantal potten bestelde, hadden ze niet alles op voorraad, daar kreeg ik direct een mail over met de belofte dat ze alles op alles zouden zetten om de verf een dag later te leveren. Dat is gebeurd. De klantenservice reageert snel en adequaat. Kortom: De Verfzaak is betaalbaar en betrouwbaar. Topwinkel met topservice.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat uw ervaring met onze webshop en prijs/kwaliteitverhouding goed is. Prettig dat u tevreden bent over onze klantenservice. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
goed prijs en snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Moeten wel nog begingen met verven. Dus over de kwaliteit van de verf kan ik nog niets zeggen.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Succes met uw klus. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer tevreden zeer snel geleverd
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Fijn te horen dat u zo te spreken bent over de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Vandaag besteld en morgen in huis. Mits voorradig. Heel tevreden.
Bedankt voor uw review en positieve reactie. We zijn erg blij dat zo tevreden bent over onze service. Fijn dat uw bestelling snel is bezorgd en we hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Pakket nog niet gekregen
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u de bestelling nog niet in ontvangst heeft mogen nemen. De bestelling zou volgens onze informatie wel bezorgd moeten zijn. We nemen hierover nog even contact met u op! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Product gekocht voor een nette prijs. In bestelling vermeld dat er pas over 4 dagen geleverd kon worden. Totaal niet op gereageerd. Product werd volgende dag bezorgd….
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te horen dat uw bestelling toch bezorgd is ondanks uw opmerking om de bestelling pas later aan te bieden. We gaan hier in het vervolg beter op letten en nemen dit mee in onze verbeterpunten. Hopelijk mogen we u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering, de juiste kleuren die wij hebben door gegeven en ook nog goedkoop in ėėn woord TOP.
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Fijn te horen dat u zo te spreken bent over de prijzen van onze producten de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
goed advies snelle levering
Bedankt voor uw review en beoordeling. We zijn erg blij dat zo tevreden bent over onze service en uw bestelling snel is aangekomen. Hopelijk gaat u door uw positieve ervaring nog vaker bij ons bestellen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Na twee dagen bestelling in huis. Goed verpakt!
Bedankt voor uw positieve beoordeling en reactie Fijn te horen dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd en u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Vriendelijke ontvangst in de winkel om live het behang te bekijken en online behang besteld was binnen 2 dagen in huis. Zeer tevreden zeker prijs kwaliteit!
Bedankt voor uw positieve review en bericht. We zijn blij te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze winkel en u vervolgens makkelijk uw behang online heeft kunnen bestellen en de bestelling snel is aangekomen. Hopelijk zal u door uw ervaring in de toekomst nog vaker bij ons bestellen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer snelle levering en een super prijs voor mijn muurverf. Super tevreden .
Bedankt voor uw positieve beoordeling en bericht. Fijn te horen dat u zo tevreden bent over de prijzen van onze producten de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
We wilden een pot verf bij jullie kopen. In principe lijkt alles goed te gaan, tot de betaling. Blijkbaar hebben jullie ervoor gekozen alleen voor betaling via Billink te laten verlopen. Billink heeft ons tot 6 keer toe geweigerd. In de tussentijd moest ik én mij verifieren bij Billink, maar dat heeft niets veranderd. Ondertussen was de bestelling al door jullie geannuleerd en mochten we het nog een keer bestellen, met dezelfde problemen. Helaas, we gaan bij de concurrent kijken. Tip voor toekomst, bied iDeal en eventueel creditcard aan. Veel gebruikersvriendelijker.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat het u na meerdere pogingen niet gelukt is een bestelling bij ons te plaatsen. Wij bieden meerdere betaalmogelijkheden aan waaronder ideaal en ook Creditcard. Waarom u deze opties niet kon kiezen weten wij helaas ook niet maar wij vinden dit natuurlijk erg vervelend. Wanneer een bestelling via Billink geweigerd is kunnen wij deze helaas niet meer accepteren en om die reden hebben wij u gevraagd om de bestelling opnieuw te plaatsen. Hopelijk wilt u het in de toekomst nogmaals proberen en mogen we u dan beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Wij hebben tot nu toe 2 bestellingen gedaan bij de verfzaak en is tot onze volle tevredenheid afgehandeld. De bestelling is de volgende dag geleverd en goed verpakt verzonden. We maken zeker weer gebruik van De Verfzaak voor een volgende bestelling.
Bedankt voor uw positieve review en beoordeling. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. We zijn blij dat u door uw ervaring al vaker bij ons heeft besteld en dit in de toekomst nog vaker gaat doen. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Heb contact met ze gehad omdat ik na 4 dagen niks had gezien van het produkt. Er stond voorradig maar door een grotere bestelling was er onvoldoende op voorraad. Maar het was perfect opgelost
Bedankt voor uw positieve review en beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en uw bestelling ondanks dat de levertijd van uw bestelling iets langer was dan u verwacht had. We hopen dat u door uw positieve ervaring nog vaker bij ons gaat bestellen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
product zoals omschreven. zeer snelle verzending
Bedankt voor uw positieve review en beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat uw bestelde producten naar wens zijn. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
de kleur (0903 Y27R )valt tegen in vergelijking met de verfwaaier. snelle levering jammer dat er geen roerstokjes bij zaten.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te horen dat de kleur van de verf niet naar wens is. We nemen hierover nog contact met u op zodat we kunnen kijken wat er fout is gegaan. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bericht. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak