Gebruikersvriendelijke webshop. De prijs voor mijn beits is 10 euro lager dan in de bouwmarkt. De volgende dag de beits al in huis. (Randstad) Top.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze service en prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede service, snelle bezorging.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering. Had een emmer die lekte. Heb hier melding van gemaakt. Kreeg de volgende dag een nieuwe emmer zonder hier om gevraagd te hebben. Helemaal top.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en service goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle bezorging Precies wat ik er van verwachte!
snelle verzending en goed verpakt
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Duidelijke website en voordelig geprijsde artikelen
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De service was prima met vriendelijk en geïnteresseerd personeel.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze service goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Mijn bestelling is de volgende dag al geleverd en de verf is zoals verwacht tegen een gunstige prijs.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Perfecte service snel geleverd ,mooie prijs
Bedankt voor uw positieve review. Wat goed dat u te spreken bent over onze snelle bezorging en u tevreden bent met onze service en de prijzen van onze producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Heel snelle levering en de verf is exact wat ik ervan had verwacht. Zeer tevreden.
Bedankt voor uw review en positieve bericht. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over onze snelle levering en u ook tevreden bent over de producten. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
bijf zo doorgaan
Bedankt voor uw positieve bericht. Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering en uw bestelling in goede orde is bezorgd. Hopelijk morgen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Gewoon op tijd het juiste product bezorgd voor een schappelijke prijs.
Bedankt voor uw positieve review en bericht. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en service. We zijn blij dat uw ervaring met onze webshop en de prijzen van onze producten goed is. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ben zeer tevreden met deze leverancier van de door mij bestelde producten.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima.
Bedankt voor uw review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering. Super.
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent over de snelle levering van uw bestelling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering - interessante prijs
Bedankt voor review en bericht. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en u de prijzen van de producten op onze website u aanspreken. We hopen u in de toekomt nog vaker van dienst te mogen zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Via internet uitgekomen bij De Verfzaak. De prijs was doorslaggevend om te bestellen en ook de ruime keuze. Levering was snel, status update van elke wijziging in het proces en netjes geleverd wanneer beloofd. Erg tevreden!
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
ben een nieuwe klant. ik wacht af.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Dupersnelle en goede levering.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Makkelijk om te bestellen , goede prijzen , snelle levering
Onlangs een flinke bestelling geplaatst en eerst telefonisch advies ingewonnen. Samen met een deskundige de voors en tegens doorgenomen. Goede producten en eerlijk advies. Wij zijn blij met het resultaat! Bedankt!
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering..
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak