overzichtelijke site, makkelijk bestellen goedkoop en snel
Bedankt voor uw review Fijn dat u tevreden bent over onze website en service Goed te horen dat de prijzen van onze producten u aanspreken. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Het was na 1 werkdag geleverd, alleen het verkeerde product. Ik had op kleur besteld (RAL9010), en ze hadden wit gestuurd. Ik kreeg wel meteen een reactie terug en de volgende dag de juiste verf toegestuurd. De verkeerde verf kon ik retourneren. Erg tevreden met deze service.
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken. Fijn te horen dat we het voor u naar wens hebben kunnen oplossen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima,snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik had eerst even gebeld of ik kon verwachten dat vandaag besteld morgen geleverd zou worden. Medewerker gaf aan afhankelijk te zijn van pakketdienst. Order heb ik geplaatst zelfs iets over 16.00 uur en de volgende dag geleverd. Dat noem ik topservice waar ieder bedrijf een voorbeeld aan kan nemen. En de prijs was ook uitstekend
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en service goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Gisteren besteld, vandaag geleverd
Snel service
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goed advies !
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over het advies wat we hebben kunnen geven. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en prijs/kwaliteitverhouding goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Geleverd product prima. Zelf met roer stokjes.
Bedankt voor uw review. We hebben uw bestelling direct nadat u het heeft besteld verstuurd en overhandigd aan de vervoerder. Helaas heeft het daar enige vertraging opgelopen, waardoor het later is bezorgd als dat u gewend bent. Onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Precies de goede kleur, en snel geleverd. Zeer tevreden.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u alle juiste producten geleverd heeft gekregen. Prettig dat we uw bestelling snel hebben kunnen afleveren. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Eerst in reguliere bouwmarkt gekeken en na tip van collega hier gekeken en even €45 goedkoper.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en prijs/kwaliteitverhouding goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Mijn bestelling was een dag later aangekomen dan volgens afspraak, omdat De Verfzaak het een dag te laat aan PostNL had doorgegeven. Hierdoor kon ik de producten van mijn bestelling niet meer gebruiken. Desondanks wil De Verfzaak hiervoor geen excuses aanbieden en de retourkosten van het pakket niet vergoeden.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u ontevreden bent over de service. We nemen vandaag nog even contact met u op. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestellen op website gaat makkelijk, prijs/kwaliteit is uitstekend, levering volgens afspraak netjes verzorgd. Product nog niet toegepast, maar alle vertrouwen dat dit goed zal zijn.
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop en prijs/kwaliteitverhouding goed is. Fijn dat we het ook hebben kunnen leveren binnen de belofte. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima product, snelle levering
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Duidelijke website, levering op volgende werkdag.
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop en levering goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Billijke prijzen.
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop goed is. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Na plaatsing van onze bestelling kregen we de producten binnen enkele dagen thuis geleverd. Alles was keurig netjes ingepakt. We waren erg tevreden over de kwaliteit van de producten met uitzondering van de kleine kwastjes waarbij de haartjes continu loslieten wat tijdens het schilderen zelf veel extra tijd koste om deze weer te verwijderen. Verder ontzettend tevreden zouden zeker nog een bestelling plaatsen bij de Verfzaak mocht we meer spullen nodig hebben.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat uw bestelling snel is geleverd en u tevreden bent over de producten. Natuurlijk vervelend als de haartjes los laten, onze welgemeende excuses hiervoor. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Het product was goed en netjes ingepakt en een snelle levering. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen. Met vriendelijke groet, Claudia Keijzer
Na bestelling snel geleverd. Goede prijs. En op de muur prachtig. Zoals we gehoopt hadden
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Prettig dat uw ervaring met onze webshop en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Fijne website, snelle levering door een vriendelijke bezorger.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Vlotte verzending en niet duur
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze webshop en verzending goed is. Fijn dat u verder tevreden bent over de prijs/kwaliteitverhouding. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima advies!
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat u ons advies en contact als goed ervaren heeft. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede service, snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze service en webshop goed is. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Kleur op kleur dekt 1 laag Op een ander kleur 2 lagen Maar best goede kwaliteit verf Mvgr marleen
Bedankt voor uw positieve review. Prettig te horen dat uw ervaring met onze service en webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Als boven
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak