Snel bezorgd.
Heel erg bedankt voor uw bericht en review. Fijn te horen dat u zo te spreken bent over onze service en de snelle levering van uw bestelling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prettige webshop, geleverd conform afspraak.
Heel erg bedankt voor het plaatsen van een review. We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze service. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Nette prijs en snelle levering!
Bedankt voor uw positieve bericht. Heel fijn te horen dat u tevreden bent over de levering en prijzen van onze producten. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ondanks het tijdstip, een dag voor oudjaars dag, snel en correcte levering van de gewenste Sikkens verf.
Bedankt voor uw review en positieve reactie. Fijn te horen dat dat uw bestelling zo snel is bezorgd en u tevreden bent over onze service Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Deze keer veel te lang moeten wachten op 1 rol behang. Vorige keer direct dag.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het wat langer heeft geduurd voordat uw bestelling is geleverd. Het is helaas door alle omstandigheden erg druk en hierdoor duurt het soms wat langer voordat de bestelling verstuurd of bezorgd zal worden. Zowel wij als de vervoerders hebben het extreem druk en we doen ons best alles zo snel mogelijk te leveren. We hopen op uw begrip en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
- Ondanks dat (meng)verf op kleur was besteld is deze bestelling dezelfde dag nog verzonden. - de webshop is snel, duidelijk en mooi vormgegeven - Keurig verpakt, helemaal tevreden! Normaalgesproken laat ik geen reviews achter, maar deze keer is het welverdiend.
Heel erg bedankt voor uw positieve review. We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Heel erg fijn te horen dat u zo te spreken bent over onze website en service. We hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede, snelle en fijne communicatie. Genoeg keuze en makkelijke site. Erg fijn!
Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze website en u de bestelling snel heeft mogen ontvangen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ruim assortiment snelle levering,goede prijs en ruime keuze.
Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over ons assortiment en de prijzen van de producten. Fijn dat uw bestelling ook snel is bezorgd. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Op mails met vragen wordt snel gereageerd, je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het bestel-en leveringstraject en levering is ondanks drukte vlot.
Heel erg bedankt voor uw bericht en positieve review. Erg fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de levering van de bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel geleverd wat ik besteld heb.
Bedankt voor uw review en bericht. We zijn blij dat de bestelling zo snel bij u is geleverd. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Hele transactie (van site t/m levering) verliep gesmeerd, alleen mag er wat extra aandacht worden geschonken aan combinatie productfoto('s) & productomschrijving.
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u zo te spreken bent over onze service en de snelle levering van uw bestelling. We gaan uw verbeterpunten zeker meenemen om onze service zo goed mogelijk te maken. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Verf besteld via de website. Bestelproces gemakkelijk en eenvoudig. Verf wordt vervolgens snel geleverd. Prima service!
Bedankt voor uw review We zijn blij dat u zo te spreken bent over onze service en de snelle levering van uw bestelling. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Wanneer je voor een kleinere prijs de beste verf zoekt ben je hier op het juiste adres.
Bedankt voor positieve bericht en review. Heel erg fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en de prijs/kwaliteit verhouding. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle levering en kwalitatief behang.
Bedankt voor uw reactie en positieve review. Prettig te horen dat u zo tevreden bent over het bestelde product en de kwaliteit hiervan. Hopelijk tot een volgende bestelling Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede service en advies, click and collect werkt goed en snel
Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent met het bestelproces en u deze snel heeft kunnen ophalen in het door u gekozen filiaal. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Super snelle levering
Bedankt voor uw review en reactie. We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Levering volgende dag en keurig verpakt.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat deze in goede orde bij u is aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goed en snel
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer snelle levering en een zeer goede prijs
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bezorgd in stevige verpakking en binnen 1 a 2 dagen bezorgd. Prima producten ook.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze website en producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Prettig dat uw ervaring met onze website en prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelke levering, goede prijs!
Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en we zijn blij dat uw bestelling snel en in goede orde is geleverd. Hopelijk morgen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Xie hierboven
Bedankt voor uw reactie en positieve bericht. Wat goed te horen dat u zo tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering van uw order. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
100% geregeld
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ben heel tevreden snelle levering en een groot assortiment
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat voor uw bestelling alles naar wens is geweest en uw order snel en zorgvuldig is geleverd. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak