Zeer goede accuratesse.

Na een hoop gedoe met lekkende verf emmer en beschadigde verpakking en dus dito opruim en schoonmaakwerkzaamheden een bijzonder goede en snelle oplossing. Zo hou je klanten tevreden en komen ze terug. Kortom buitengewoon verrast door de klantvriendelijkheid.

Product niet geleverd

Product was niet bij vervoerder aangekomen. Toen ik daarover belde met de klantenservice werd er niet goed gekeken en meteen gezegd dat kan voorkomen in de kerstperiode. Na een paar dagen weer gebeld en toen werd pas toegegeven dat het product niet te vinden was. Ik zit nog op de retourbetaling te wachten.

Snel en zorgvuldig verpakt afgeleverd

Snel en zorgvuldig verpakt afgeleverd

Producten waren snel binnen

Redelijk goed

Wel een roerstokje als gift maar niet de gratis kwast gekregen zoals op de factuur stond.

Gewoon goed

Afspraak = Afspraak

• Klantenservice

We zijn prima geholpen en het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Doordat het personeel veel aandacht besteed aan het goed helpen van de klanten kan het zijn dat nieuwe klanten die binnen komen lang moeten wachten. Ook als ze snel geholpen zouden kunnen worden. Misschien moet u hier iets op verzinnen. Heeft u vragen hiervoor dan mag u contact met mij opnemen.

• Klantenservice

Scherpe prijzen en deskundig advies.

Erg goed duidelijke informatie en scherp geprijsd.

Prima service!

Makkelijk bestellen. Helaas was de bestelling niet doorgekomen in de winkel, dus maar goed dat ik er even belde toen in in de buurt was om op te halen. Daarna prima, snel en vriendelijk geholpen.

• Klantenservice

Bestellen en snel afhalen prima

Blijvertje

snel geleverd.

Correcte en snelle levering

Overzichtelijke website en eenvoudig te bestellen. Snelle levering.

• Klantenservice N.v.t.

Precies zoals ik het wilde hebben

Prachtig behang, mooie prijs, snelle levering.

Zoals het hoort.

Groot assortiment en scherpe prijs

• Klantenservice

Top bedrijf, erg blij met de service

Ik had een kapotte pot verf binnen gekregen. Met een paar mailtje, waar super snel op werd geregeerd werd ik goed geholpen met een passende oplossing

Perfecte service

Goede uitleg en alles netjes optijd klaar staan

• Klantenservice

Goede service en niet duur

Super, snelle levering

Super, snelle levering

Top service!

De vorige dag net voor middernacht besteld, de volgende dag 's avonds keurig verpakt bezorgd en dat in deze drukke kersttijd! En echt goedkoop! Dus de Verfzaak maakt hun gezegdes op de website volledig waar. Top service!!

• Klantenservice

Verf besteld via site en opgehaald in winkel. Ik kreeg een mailtje wanneer ik het af kon halen en bij aankomst in de winkel stond het al klaar. Prima geregeld zo.

Snelle levering, vriendelijk personeel

Goed en snel geregeld

Top zaak die verfzaak

voldoende kennis in huis

is goed, echter een opmerking; gevraagd had ik om Sikkens alphatex IQ , die is er genoeg op voorraad. jammer genoeg een half uur wachten en deze tex niet op voorraad ! dat viel tegen!

• Klantenservice

snel gevonden wat ik zocht snel verstuurd prima

• Klantenservice

Producten zoals omschreven (moet ze nog gebruiken, maar wat ik in de doos zie komt overeen) en snel verzonden. Niks op aan te merken!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo