Verf besteld. Goedkoper in vergelijking met andere aanbieders. Bezorging snel
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze webshop en prijzen. We zijn blij te horen dat uw bestelling tijdig is bezorgd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Betrouwbare webwinkel
Bedankt voor uw review. We vinden het prettig te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snelle en goede levering. Uitstekend geprijsd!
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. We vinden het fijn dat uw ervaring met onze prijzen goed is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Top! Lekker snel en stuk goedkoper dan bouwmarkt.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering, webshop en prijzen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Correcte afhandeling
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en alles aan uw verwachten voldaan heeft. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Histor clean muurverf besteld op kleur. De verf werd snel geleverd tegen een scherpe prijs, verder dekt de muurverf in 1x en het resultaat is zeer mooi. Want het blijft toch altijd moeilijk om de juiste kleur te bestellen.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. We zijn blij dat uw ervaring met het product naar wens is en de kleur goed is uitgevallen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ondanks stagnatie bij de leverancier toch snel geleverd geweldig
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Onze oprechte excuses voor de ontstane stagnatie bij onze leverancier. Prettig dat het voor u tóch tijdig is geleverd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. We zijn blij dat bij u alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Netjes en snel geleverd
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik heb eerst gebeld om te informeren of ze de gamma kleurenkaart ook kunnen mengen. Dit was het geval, en de volgende dag was de verf al in huis. Perfect!
Bedankt voor uw positieve review. We vinden het prettig te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en advies. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik zocht een bepaalde kleur en hoeveelheid. Deze bij de Verfzaak gevonden en ze hebben snel geleverd. Helemaal top.
Bedankt voor uw beoordeling en review. Wat goed dat we uw gewenste kleur en hoeveelheid konden maken Fijn te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen en in goede orde is geleverd. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede prijs kwaliteit verhouding
Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service en de prijzen op onze website. Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Op de website staat dat de levertijd 1-2 dagen is. Op de tweede dag krojg ik een mail dat de leverancier het niet op voorraad heeft en de levertijd met 2-3 dagen wordt verlengd. Na 6 dagen zelf geïnformeerd en dan wordt het de volgende dag geleverd. De website en verf zijn prima, maar het is fijn als er al aangegeven wordt dat iets langer duurt.
We begrijpen dat het vervelend is dat het niet tijdig is geleverd. Uiteraard hadden wij u hierover op de hoogte moeten houden. Dit is niet gebeurd en vinden wij voor u natuurlijk niet prettig. Onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken en vertraging. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel, netjes verpakt en de prijs is ook oké.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u de bestelling snel en goed heeft mogen ontvangen en u tevreden bent over onze prijzen. Hopelijk mogen we u nogmaals van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
product wordt zoals aangegeven geleverd
Bedankt voor bericht en positieve beoordeling. Fijn te horen dat u de bestelling in goede orde heeft ontvangen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede afspraken
Bedankt voor positieve beoordeling. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Keurig op tijd en goed verpakt, prima dus!
Bedankt voor uw positieve bericht en het achterlaten van een review. We zijn blij dat u de bestelling in goede orde heeft mogen ontvangen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Heel goede service
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u zo te spreken bent over onze service. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
zie boven
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen en in goede orde is geleverd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten. Hopelijk mogen we u nogmaals van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Vorige week een blik ral9003 gemende verf hier besteld. De kleur is overduidelijk verkeerd zoals te zien op foto bij de google review. Helaas was de verzaak niet bereid om deze klacht enigszins serieus te behandelen en werd afgedaan met dat een kleurverschil van 10-15% normaal is. Advies: besteld je verf bij een échte speciaal zaak, en niet hier!
Onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken. We begrijpen dat het vervelend is dat u niet de juiste kleur geleverd heeft gekregen. We hebben contact opgenomen om tot een oplossing te komen, daarbij wachten wij op antwoord van uw kant. Uiteraard helpen we u graag verder en komen we samen graag tot een oplossing. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zie boven
We zijn blij dat u tevreden bent over onze webshop en u de bestelling snel heeft ontvangen! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Topbehang, snel geleverd!
Bedankt voor uw review en positieve bericht. We zijn blij dat u tevreden bent over onze levering en service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
snel binnen
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Verf besteld, die bleek toch niet op voorraad. Met vertraging geleverd, maar toen bleek het niet iets andere verf te zijn dan die besteld was. Volgens klantenservice was het wel dezelfde verf, maar dan in een andere pot. Terwijl de beschrijving op de pot daadwerkelijk verschillend is.
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is en de bestelling niet naar tevredenheid is verlopen. We hebben hierover al telefonisch contact met u gehad en uitgelegd dat de verpakking is veranderd en het product exact hetzelfde is als wat u besteld heeft. De streepjescodes zijn gecontroleerd en hieruit blijkt dat het product welke u ontvangen heeft wel de juiste is. U kunt ervan uitgaan dat dit dan ook klopt. We hopen toch op uw begrip en mocht u toch nog vragen hebben dan horen we dit graag. U kunt dan contact opnemen via telefoon of e-mail. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak