Correct, prima product en kwaliteit

Aantrekkelijke prijs en prima kwaliteit

• Klantenservice

Goedkoop en snel levering.

Goedkoop en snel levering maar paar kleuren die nodig hebben was niet voorraad.

• Klantenservice

Op tijd geleverd aan een een normale prijs voor het product

• Klantenservice

Snelle service, alles prima geregeld.

Via de webshop hebben we verf besteld. Het hele proces ging vlot en de levering was supersnel.

Onvriendelijke service

Besteld via de website en aangegeven dat ik de bestelling de dag daarna wilde ophalen in Roermond. Kwam de dag later aan de balie en kreeg de mededeling dat de bestelling pas een week later er zou zijn. Toen ik aangaf dat ik dit gek vond kreeg ik een hele onvriendelijke tirade over waarom dit niet zo was. Zeer onvriendelijk te woord gestaan. Ik snap heel goed dat misverstanden ontstaan maar wees dan wel klantvriendelijk. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat de website blijkbaar niet werkt….

Geweldig!!!!

S’morgens besteld,zelfde dag in huis!

Prima geholpen.

Duidelijke site en indien nodig ook telefonisch goed te bereiken.

goede producten, matig bestelprocedure

Producten makkelijk te bestellen en goede prijzen. Helaas onlinebestelling niet doorgestuurd naar ophaalpunt/fysieke verfzaak. Pas op na enkele dagen en navraag dan gedaan. Onlineklantenservice kan echt beter. Anders had ik tot weet Joost wanneer kunnen wachten. Bestelling dan onvolledig dus twee keer uurtje rijden. Verfzaak in Hoensbroek zelf dan vriendelijk en kundig met zeer goede service.

Slecht

Shipping

gebruiksvriendelijke site, goede track&trace, perfecte levering

gebruiksvriendelijke site, goede track&trace, perfecte levering

• Klantenservice N.v.t.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Afgeleverd door een zeer vriendelijke jonge man. Die je alles netjes bij je binnen in de gang neer zet. We zijn zeer tevreden.

Online matig, Offline SUPER

De online bestelling ging niet direct goed, maar met tussenkomst van het personeel in Sittard helemaal goed gekomen!

Top !!

Jullie hebben het goed voor geregeld. Zeer snelle levering en uitstekend verpakt. Met kortingscoupon voor de volgende bestelling. Top !!

• Klantenservice N.v.t.

Volgende dag geleverd, goed verpakt. Geen klachten of opmerkingen, gewoon goed.

Goede dienstverlening.

Zeer goede verf, die inderdaad in één laag dekt.

Perfect!

Fijne webwinkel, goede communicatie, snelle levering!

Snel verzonden, goed verpakt

Heb de verfblikken nog niet open gehad maar de bezorging is in ieder geval netjes en snel. Ook nette bevestiging snel na plaatsen van de bestelling. Enigszins veel verpakking voor de bestelling.

Geweldig!!

Om 23.00 uur besteld ,de andere dag s'avonds om 19.00 uur afgeleverd. Top !!

• Klantenservice N.v.t.

Prima service en goed aanbod

Bestelling geplaatst en werd goed op de hoogte gehouden. Goed ingeplakt. Niks op aan te merken. Top

• Klantenservice

Snel geleverd voor scherpe prijs

Binnen 24 uur geleverd tegen een scherpe prijs. Zorgvuldig verpakt. Kortom: voor herhaling vatbaar!

• Klantenservice

Te lang wachten op bestelde product

Zal hier niet meer bestellen

• Klantenservice

Prima zaak en zeer snelle levering!!!

Heb er voor de eerste keer besteld maar hoop dat het niet de laatste keer was. De levering was supersnel en de kwaliteit top!

Super goed

Site is overzichtelijk, veel producten te vinden met goede prijzen, snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Mooi op tijd bezorgd en prima Brits.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo