Zeer goede service en vriendelijke personeel
Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review en positieve reactie. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Nagedacht over de verpakking en snelle levering, De Verfzaak begrijpt het!
Bedankt voor het achterlaten van een review en reactie. We zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en dat u de bestelling in goede orde heeft ontvangen. Hopelijk tot ziens bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor het achterlaten van een positieve reactie. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Voor de eerste keer behang besteld via internet en dit is ons zeer goed bevallen. Op zondag besteld en een dag later hadden we het al in huis. Keurig op kleurnummer etc, de kleur van het behang was hetzelfde als van de foto's.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en onze service. Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review en bericht. We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
geen gezeur bij verkeerd bestel gewoon snel om geruild
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze webshop. We zijn erg blij dat u zo enthousiast bent over onze service. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Tevreden.
Bedankt voor het achterlaten van een review en reactie. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De spullen werden snel geleverd en de prijs was goed
Wat fijn te horen dat u uw bestelling in goede orde heeft mogen ontvangen. Bedankt voor het achterlaten van een positieve reactie. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Prima zending netjes ontvangen. Ik heb contact gehad met de klanten service en ook met de winkel in Eindhoven ivm een stroom storing bij de online shop zeer, zeer goede klanten service. Jacky van de klanten service is een topper ze heeft er voor gezorgd dat alles netjes op tijd binnen was voor mijn project. Hier bestel ik blindelings weer voor mijn volgend project zowel online als in de winkels zelf.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en winkels, dat waarderen we enorm. Nogmaals onze excuses voor de eventuele ongemakken tijdens onze stroom storing. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
en niet onbelangrijk gekregen wat besteld was
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze webshop. We zijn erg blij dat u zo enthousiast over onze service bent. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Helaas nooit mijn artikelen ontvangen, tip stuur gewoon artikelen met een bekend postbedrijf.
Bedankt voor uw reactie. We vinden het jammer dat u ontevreden bent over onze vervoerder Trunkrs. Helaas komt het bij elke vervoerder wel eens voor dat er problemen ontstaan, zowel bij de bekende als onbekende vervoerders. Natuurlijk vinden we het wel uiterst vervelend dat u hierdoor de bestelling niet heeft mogen ontvangen. Hiervoor onze welgemeende excuses. We hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Verf besteld, maar PostNL bedacht de smoes 'we hebben u gemist', terwijl we gewoon thuis waren en ook geen briefje in de brievenbus kregen. Maar ja: we wonen afgelegen en dan denken de postbestellers 'dat is omrijden, laat de klant het maar ophalen'. Klantenservice gebeld en die hebben direct een nieuwe zending gezonden. Deze keer wel ontvangen gelukkig.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan bij de vervoerder tijdens het leveren van uw eerste bestelling. Nogmaals onze excuses voor de ontstane ongemakken. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service en we hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik had verf besteld die gratis is geleverd en waarmee ik snel weer aan de slag kon. Prima website ook.
Bedankt voor uw review en positief bericht. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze website, producten en snelle levering. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Eenmaal aangekomen voldeed het produkt precies aan mijn verwachtingen. Goed!
Wat fijn te horen dat u uw bestelling in goede orde heeft mogen ontvangen. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een positieve review. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede produkten, scherpe prijs, snelle en verzorgde levering.
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de levering en onze prijzen. We hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zeer goede ervaring
Heel erg bedankt voor uw positieve bericht. Goed te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel gelevered en alle nodige product informties staan netjes op de site vermeld.
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze website en de snelle levering. Hopelijke tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Een eerlijke prijs een snelle aflevering voor een prima product. Ga in de toekomst zeker gebruik maken van jullie prima producten.
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een review. Fijn te horen dat u tevreden bent over de levering en producten. We zijn blij dat u nog vaker bij ons zal gaan bestellen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel, op tijd en goed, complimenten
Bedankt voor reactie. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en levering. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Vlotte en nette levering
Wat fijn te horen dat u uw bestelling snel en in goede orde heeft mogen ontvangen. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een positieve review. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel
Bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een review. We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over de levering en producten. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik dacht binnen maximaal 24 een terugkoppeling te krijgen. Het blijft echter angstvallig stil, na 1 week nog steeds geen reactie! Kort samengevat: .Vorig jaar heb ik 2 potten Cetol TGX Gloss met kleurcode 150, redwood bij u besteld. Ik kreeg de mededeling dat deze kleur alleen watergedragen geleverd kon worden, of ik niet een andere kleur kon kiezen. Ik heb geantwoord dat nagenoeg mijn hele huis in deze kleur is geverfd, dus dit was geen optie. Weinig later kreeg ik te horen dat men toch het recept achterhaald had en ik de kleur 150 redwood zou krijgen. Die 2 potten waren uitstekend (geleverd via Venlo) Dit jaar wilde ik 3 potten bestellen en heb eerst afgestemd vanwege de problemen vorig jaar wat te doen (Tatjana klantenservice) Het advies was alle info die op de vorige pot stond te vermelden en on line te bestellen. Heb ik gedaan. Toen kreeg ik van Jacky (verfzaak klanten service) het verzoek om een foto van het label van de vorige pot op te sturen. Dat is gebeurd. Uiteindelijk heb ik 3 potten framboos kleurige verf gekregen terwijl ik redwood besteld had. Sindsdien geen enkele reactie. Wat denkt u dat ik van de verfzaak vind?
en niet duur
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en de snelle levering. Dank voor het achterlaten van een positieve review. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Keurig verpakt, op tijd de materialen geleverd gekregen
Bedankt voor positieve reactie. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze levering en producten. Hopelijk kunnen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Dinsdagavond besteld, woensdag in huis. Keurig! En voor een goeie prijs.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. We zijn blij te horen dat uw ervaring met onze webshop en prijzen goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Ik heb onlangs voor het eerst besteld bij DeVerfzaak.nl en dat is mij prima bevallen. De levering was snel en er werd duidelijk gecommuniceerd over die levering. Alles verliep snel, alleen duurt het erg lang voordat je telefonisch iemand van de klantenservice kunt bereiken. Ik heb 2 keer gebeld en 2 keer duurde het ca. 10 minuten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Dat is jammer. Verder werd ik wel heel goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Kortom, dat is wat mij betreft een klein verbeterpuntje.
Bedankt voor uw positieve review. Onze welgemeende excuses dat het even duurde voordat u iemand kon bereiken. Helaas i.v.m. vakanties momenteel, kan het zijn dat de wachttijd telefonisch iets langer is. We doen ons uiterste best om al onze klanten zo goed en spoedig mogelijk te helpen. Prettig te horen dat u verder tevreden bent over ons. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak