Prima snelle verzending, concurrende prijzen

Top geregeld

Prima en snelle service.

Prima geregeld!

Voordelig geprijsd en snel geleverd.

Zeer vlug en correct geleverd.

Alhoewel ik nogal wat negatieve berichten lees over de Verfzaak was bij mij alles in orde.

Goed, betrouwbaar, snelle leveringen.

Jullie hebben een vaste klant erbij.

Super goed

Bij bestelling op voorraad helaas 2 maanden levertijd

Bij De verfzaak zou tuinbeits nog op voorraad zijn waar het elders was uitverkocht. Dus toch maar de gok genomen en 2 maanden moeten wachten op de beits, ook gaven ze de mogelijkheid om de bestelling direct te annuleren. Hoewel het lang duurde toch netjes op de hoogte gehouden over de levering (ze zijn natuurlijk ook afhankelijk van de leverancier).

Correcte levering van het product met nog extra hulpmidddlen ook!

Correcte levering met nog extra hulpmiddelen ook! Prima

goede communicatie en snelle levering.

Super netjes geregeld allemaal. Zowel de levering als de communicatie

Via een tip van een vriendin verf bij jullie besteld. Verf was niet voorradig en daar kreeg ik netjes een mailtje over. Zodra de verf bij jullie binnen was weer een mailtje dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden. Volgende dag keurig netjes ontvangen. Goed verpakt en geen deuken oid in de blikken. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden om verf te kopen.

Perfect product en levering.

Info op website is duidelijk en geeft genoeg info voor keuze en toepassing.

TOP DIENSTVERLENING

Duidelijke website, zeer snelle en correcte levering. Indien een produkt niet voorradig is wordt onmiddellijk contact opgenomen en wordt onmiddellijk een eventuele omboeking voorgesteld en manueel afgehandeld.

adequate en snelle levering van het juiste product

Geheel volgens afspraak op tijd geleverd. De verf is zoals de beschrijving van uitstekende kwaliteit. Deze Verfzaak wordt door mij zeker aanbevolen.

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snel geleverd!

Erg fijne communicatie en snel antwoord

De verf was beschadigd door postnl maar verfzaak heeft het uitstekend opgelost door de verf opnieuw toe te sturen.

Snelle levering en goede service

Duidelijke website ,snel geleverd . Was iets niet op voorraad,duidelijk mailtje gehad en een dag later ook binnen.

Scherpe prijs. Goed product

Bij de gamma zelfde verf voor 3x zo duur. Prima producten hier voor prima prijs :-)

goede kwaliteit

Al n paar keer verf gekocht, goede prijs en goede kwaliteit snelle levering.

Mooie aanbieding voor een hele mooie muurverf!

Snel en correct

De bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd. Prijs is ook nog eens zeer concurrerend.

Ik had pech

Helaas heeft het lang geduurd voor ik mijn bestelling binnen had. Twee keer dezelfde bestelling geplaatst, de eerste bleek na een week gecanceld te zijn. Opnieuw besteld en toen was niet alles leverbaar. Ik werd wel goed op de hoogte gehouden, maar je wil toch niet weken wachten op een pot verf. Geleverde producten zijn geweldig goed.

Kwaliteit voor de laagste prijs!

Overzichtelijke website, lage prijzen en snel geleverd!

Goed advies. Snelle levering en een prima prijs

Goed advies. Snelle levering en een prima prijs

Prima snelle levering

Laagste prijs

Snel

Top ik ga meer bestellen, smelle levering.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo