Prima webwinkel

Het bestelproces verliep van mijn kant niet helemaal goed. Na contact met de klantenservice werd ik vriendelijk geholpen en werd mijn bestelling alsnog goed afgerond.

snelle levering, prima product

De gekochte Histor Monodek is beter betaalbaar dan andere muurverven. En de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Natuurlijk: muurverf is slechts zo goed als de ondergrond. In mijn geval (gipsplaten en afgewerkte naden) was voorbehandelen met voorstrijk nodig. Daarna 1 x zorgvuldig rollen met Monodek. Resultaat: prima dekkend matte verf.

Goede verf, goede prijs

Gemakkelijk te bestellen.

Geweldig en de volgende dag al geleverd.

de ene dag hebben wij muurverf besteld en de volgende dag hadden wij het al in huis, toppie service kan het iedereen aanbevelen.

Zeer aangenaam

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding, lever afspraken worden nagekomen. Een woord uitstekend. Echt een aanrader

Voldoet ruimschoots aan verwachting

Eenvoudig bestelproces en snelle verzending van bestelling waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden van de logistieke voortgang.

alles in orde

Snelle levering!

Snelle aflevering

Goede service en snel. Helemaal tevreden

online super, in de zaak slecht

Eerst in de zaak in Hoensbroek verf gekocht. De man was verre van vriendelijk en heeft ons ook noch de verkeerde verf verkocht. Ik vroeg om een goede kwaliteit hoogglansverf en deze gaf me Drost Noblesse. Ik ging er vanuit dat dit natuurlijk hoogglansverf was. Echter tijdens het verven bleek noblesse zijdeglans te zijn. Pot van € 60,00 weggegooid. Later zelf verf online besteld. Deze was prima. Ik beveel de zaak online aan, omdat ze top verf hebben.

Directe levering,heerlijk

We hebben weinig tijd tot aan de verhuizing. Het is dan ook heel plezierig als de bestelling er snel is en we meteen kunnen beginnen

perfect

De sigma verf zondagavond besteld en het werd maandag avond op de afgesproken tijd geleverd. Top.

De verf was een stuk goedkoper dan elders en ook snel geleverd.

Snelle levering conform afspraak

Afspraak om binnen 2 dagen bestelling te keveren us nagekomen. Verf vannmerkbdat ik wilde hebben en de kleur

Keurig verpakt en erg snel bezorgd

Goede betaalbare verf snel bezorgd

Voortreffelijk en zeer duidelijk

Helder

Goede prijs en snelle levering

Top bedrijf!

Prima en zeer snel geleverd

Fijne webshop. Erg snelle levering

Geen enkel negatief punt! Alles tiptop!

Snelle levering...geen negatief punt!

Duidelijke afspraken en komen die ook na, top

Afspraken worden nagekomen

Prima service, netjes op tijd, wel afgegeven bij een buur met nog een pakketje uit zelfde woonplaats

Prima producten, daar is niks mee, helaas was de koerier een beetje abuis met het afgeven van 2 artikelen bij een buurvrouw in dezelfde straat en verwachtte dat het tweede pakketje gewoon door ons werd bezorgd. Dus de afwerking van de producten levering laat een beetje te wensen over

Snelle levering en goede prijs

Prima zaak. Veel keus, goedkoop en snelle levering

Snel en vakkundig

Snel geleverd, meerdere bezorgopties, goede klantenservice.

Zeer goede verf

Goed dekkend, in 1 keer klaar

prima geen klachten

prima, snelle service, netjes verpakt.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo