Het bestelproces verliep van mijn kant niet helemaal goed. Na contact met de klantenservice werd ik vriendelijk geholpen en werd mijn bestelling alsnog goed afgerond.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
De gekochte Histor Monodek is beter betaalbaar dan andere muurverven. En de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Natuurlijk: muurverf is slechts zo goed als de ondergrond. In mijn geval (gipsplaten en afgewerkte naden) was voorbehandelen met voorstrijk nodig. Daarna 1 x zorgvuldig rollen met Monodek. Resultaat: prima dekkend matte verf.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze levering en service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Gemakkelijk te bestellen.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen en u blij bent met onze prijs/kwaliteit verhouding. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
de ene dag hebben wij muurverf besteld en de volgende dag hadden wij het al in huis, toppie service kan het iedereen aanbevelen.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen en het tijdig is geleverd. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding, lever afspraken worden nagekomen. Een woord uitstekend. Echt een aanrader
Bedankt voor uw bericht. We zijn blij dat u zo tevreden bent over de service en onze snelle levering Graag tot ziens . Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Eenvoudig bestelproces en snelle verzending van bestelling waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden van de logistieke voortgang.
We zijn blij te horen dat u onze service positief beoordeeld. Dank hiervoor. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
alles in orde
Bedankt voor uw positieve reactie en beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo te spreken bent onze service. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Snelle levering!
We zijn blij dat uw bestelling snel geleverd is en u snel aan de slag kon. Bedankt voor het plaatsen van uw review. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Goede service en snel. Helemaal tevreden
Bedankt voor uw bericht. We zijn blij dat u zo tevreden bent over de service en snelle levering We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Eerst in de zaak in Hoensbroek verf gekocht. De man was verre van vriendelijk en heeft ons ook noch de verkeerde verf verkocht. Ik vroeg om een goede kwaliteit hoogglansverf en deze gaf me Drost Noblesse. Ik ging er vanuit dat dit natuurlijk hoogglansverf was. Echter tijdens het verven bleek noblesse zijdeglans te zijn. Pot van € 60,00 weggegooid. Later zelf verf online besteld. Deze was prima. Ik beveel de zaak online aan, omdat ze top verf hebben.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent over de service en het aangeboden product. We vinden het jammer dat u niet vriendelijk te woord bent gestaan door onze medewerker en bieden hiervoor onze excuses aan. We kijken nog graag met u naar een oplossing en er zal nog contact met u op worden genomen.
We hebben weinig tijd tot aan de verhuizing. Het is dan ook heel plezierig als de bestelling er snel is en we meteen kunnen beginnen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling snel is geleverd. Succes met de verhuizing Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
De sigma verf zondagavond besteld en het werd maandag avond op de afgesproken tijd geleverd. Top.
We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en snelle bezorging. Bedankt voor het plaatsen van een positieve review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
De verf was een stuk goedkoper dan elders en ook snel geleverd.
Bedankt voor uw bericht. We zijn blij dat u zo tevreden bent over de service en dat onze prijzen aantrekkelijk voor u zijn. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Afspraak om binnen 2 dagen bestelling te keveren us nagekomen. Verf vannmerkbdat ik wilde hebben en de kleur
Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn blij te horen dat u zo te spreken bent onze service. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Goede betaalbare verf snel bezorgd
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en service. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Helder
We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en snelle bezorging en willen u bedanken voor de positieve review. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Top bedrijf!
Bedankt voor uw positieve review. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent onze service. Hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Fijne webshop. Erg snelle levering
Bedankt voor uw positief bericht. We zijn blij dat u tevreden bent over de service en uw bestelling snel is geleverd. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Snelle levering...geen negatief punt!
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en snelle bezorging. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Afspraken worden nagekomen
Bedankt voor uw positieve review. Wat goed te horen dat u zo te spreken bent onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Prima producten, daar is niks mee, helaas was de koerier een beetje abuis met het afgeven van 2 artikelen bij een buurvrouw in dezelfde straat en verwachtte dat het tweede pakketje gewoon door ons werd bezorgd. Dus de afwerking van de producten levering laat een beetje te wensen over
Bedankt voor uw reactie. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze service. Onze excuses dat de levering met de vervoerder niet helemaal goed is gegaan. We zijn blij dat het pakket alsnog in goede orde is aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Prima zaak. Veel keus, goedkoop en snelle levering
Bedankt voor uw positieve reactie. Wat goed te horen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling en u deze in goede orde heeft mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Snel geleverd, meerdere bezorgopties, goede klantenservice.
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat bestelling snel en correct bij u is geleverd en u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Goed dekkend, in 1 keer klaar
We zijn blij dat u tevreden bent over het product en willen u bedanken voor uw positieve reactie. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
prima, snelle service, netjes verpakt.
Bedankt dat u onze webshop zo positief beoordeeld. Dit waarderen we enorm. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak