Gewoon goed

Heel goede ervaring prima prijs en correcte levering

Supersnelle levering

Heel goed geregeld!

Een deel van de bestelling zou later komen. Een keurig mailtje over ontvangen. Uiteindelijk kwam alles toch nog tegelijk binnnen.

Snel besteld en geleverd

De verf was snel te vinden, snel te bestellen én snel geleverd. Keurig verpakt met veel bescherming voor de blikken. De Verfzaak was een van de weinige winkels waar deze kleur nog verkrijgbaar was (de enige andere was Bol.com) en aanzienlijk goedkoper!! Voor herhaling vatbaar!!

Perfecte en snelle levering

Het besteld heel snel geleverd en tegen een prima prijs.

prima product en correcte levering

n.v.t.

Prima en snelle levering

Prijs en kwaliteit prima

Aanrader!

Via via kwam ik bij de verfzaak en zag de verf die ik nodig had voor €30,- minder dan bij de bouwmarkt. Laat op de avond besteld en super snel in huis. De spullen waren ontzettend goed verpakt en we konden direct aan de slag. We bleken te weinig te hebben, dus om 16:15 uur nog besteld met de opmerking of het misschien nog direct verstuurd kon worden zodat we het de volgende dag in huis konden hebben. En ja hoor! De volgende dag netjes in huis, ondanks dat we net te laat hadden besteld. De Verfzaak, Bedankt voor de snelle service!

Snel en netjes

Makkelijke website. Eenvoudig te bestellen. Snel ontvangen en was goed verpakt. Top.

snel en netjes geleverd

verf besteld snel en netjes verpakt

Prima getegeld, zondag besteld dinsdag geleverd!

Prima & snel geleverd!

Gewoon goed

Goede prijs. Snelle levering.

Communicatie is bizar slecht.

Ik zal eerlijk zeggen dat mijn beoordeling geen voldoende had geweest, als de aftersales en service niet echt subliem zouden zijn geweest. Er was van alles verkeerd gegaan met mijn bestelling, achteraf grotendeels niet te wijten aan De Verfzaak, maar dat weet je als consument op dat moment niet. Na dat te hebben aangegeven aan de klantenservice en mijn ongenoegen heb kunnen uiten ben ik ongelooflijk goed te woord gestaan door Chantal (dankjewel Chantal!) en is mijn slechte ervaring door haar hulp en toelichting omgezet in een zeer positieve. Keurig geregeld.

Perfecte levering

goede service en snel gelevert

Fijne en duidelijke website , zeer scherpe prjjzen

1e ervaring, prima ook de informatie omtrent bezorging

Na telefonisch contact toch nog mijn bestelling ontvangen

Goede en snelle service nadat product niet voorradig was!

Scherpe prijs en snelle levering

De order wordt direct uitgevoerd en geleverd. Prima en derhalve niets aan te voegen.

Perfecte service snelle levering

Perfecte service snelle levering

Snel en goed

Prijs is scherp, snel geleverd en goed verf

goed en met zorg verpakt, toppie!

eerlijke en goede webshop

snelle en correcte levering

Redelijk

Een van de 2 emmers had flink gelekt, alles zat onder

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd

Snel en goedkoop

Van alle aanbieders de beste prijs. Snel geleverd en prima verpakt.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo