Heel goede ervaring prima prijs en correcte levering
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat het product naar wens is en u tevreden bent over de snelle levering en onze prijs/kwaliteit verhouding. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Supersnelle levering
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat het product naar wens is en u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Een deel van de bestelling zou later komen. Een keurig mailtje over ontvangen. Uiteindelijk kwam alles toch nog tegelijk binnnen.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat het product naar wens is en u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
De verf was snel te vinden, snel te bestellen én snel geleverd. Keurig verpakt met veel bescherming voor de blikken. De Verfzaak was een van de weinige winkels waar deze kleur nog verkrijgbaar was (de enige andere was Bol.com) en aanzienlijk goedkoper!! Voor herhaling vatbaar!!
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat het product naar wens is en u tevreden bent over de snelle/ correcte levering en onze service. Prettig dat wij het product nog in ons assortiment hebben, waarvoor het voor u zeker een pluspunt is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Het besteld heel snel geleverd en tegen een prima prijs.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat prijs/kwaliteit naar wens is geweest en dat u tevreden bent over de levering. Tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
n.v.t.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat het product naar wens is en u tevreden bent over de snelle/ correcte levering en onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Prijs en kwaliteit prima
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat prijs/kwaliteit naar wens is geweest en de levering snel was. Tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Via via kwam ik bij de verfzaak en zag de verf die ik nodig had voor €30,- minder dan bij de bouwmarkt. Laat op de avond besteld en super snel in huis. De spullen waren ontzettend goed verpakt en we konden direct aan de slag. We bleken te weinig te hebben, dus om 16:15 uur nog besteld met de opmerking of het misschien nog direct verstuurd kon worden zodat we het de volgende dag in huis konden hebben. En ja hoor! De volgende dag netjes in huis, ondanks dat we net te laat hadden besteld. De Verfzaak, Bedankt voor de snelle service!
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat het voor u zo naar wens is geweest. Heel prettig dat onze service en levering u tevreden stellen. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Makkelijke website. Eenvoudig te bestellen. Snel ontvangen en was goed verpakt. Top.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Enorm prettig dat het zo naar wens is geweest. Leuk te horen dat de website ook makkelijk is. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
verf besteld snel en netjes verpakt
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Enorm prettig dat het zo naar wens is geweest. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Prima & snel geleverd!
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Goede prijs. Snelle levering.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service, prijs/kwaliteit verhouding en de snelle levering. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Ik zal eerlijk zeggen dat mijn beoordeling geen voldoende had geweest, als de aftersales en service niet echt subliem zouden zijn geweest. Er was van alles verkeerd gegaan met mijn bestelling, achteraf grotendeels niet te wijten aan De Verfzaak, maar dat weet je als consument op dat moment niet. Na dat te hebben aangegeven aan de klantenservice en mijn ongenoegen heb kunnen uiten ben ik ongelooflijk goed te woord gestaan door Chantal (dankjewel Chantal!) en is mijn slechte ervaring door haar hulp en toelichting omgezet in een zeer positieve. Keurig geregeld.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat dit allemaal mis is gegaan met uw bestelling. Dit is zeker niet de bedoeling, onze welgemeende excuses voor de ongemakken. We gaan nog even contact met u opnemen om dit te bespreken en eventueel nog een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team de Verfzaak
Originele beoordeling
Bestelling online geplaatst op zondag. Volgens schema op website dan dinsdag op te halen in een filiaal naar keuze. Op dinsdag het betreffende filiaal maar eens gebeld, of het al binnen was. Die hadden niks gekregen en moest de klantenservice maar even bellen. Daar werd gezegd dat de bestelling niet was doorgekomen (waar komt dan mijn orderbevestiging vandaan??? En de betaling die is binnengekomen, moet die ook niet ergens bij horen?) Alsnog heeft ze het toen besteld voor me. Zou de volgende werkdag geleverd worden. In mijn agenda is dat dan op woensdag. Toen ik woensdag eind van de dag nog niets had gehoord ben ik maar weer gaan bellen. Er was vertraging met de order hadden ze in de ochtend te horen gekregen (hallo?! Informeer me even ofzo?!). Vrijdag zou het er echt zijn. Enfin... Vrijdag exact hetzelfde verhaal dus uiteindelijk op vrijdag nog einde dag snel naar het filiaal, alwaar ze het nog moesten bestellen want een bestelling hadden ze nog niet doorgegeven van het hoofdkantoor dus ook niet besteld bij de leverancier...(WTF?!?!) Dinsdag mocht ik het komen ophalen. En of ik even wilde afrekenen. Want ze konden niet zien of ik al had betaald.... (En dan nog probeer je rustig te blijven...) Enthousiast dinsdag aar het filiaal, alwaar zowaar mijn bestelling klaar stond en er was ook al betaald (joh?!). Na thuiskomst ben ik eindelijk enthousiast aan de slag gegaan met m'n verf, maar toen werd ik gestoord door m'n telefoon die aangaf dat ik een email had ontvangen. Het was een email van De Verfzaak dat ik m'n bestelling kon komen ophalen... Echt?! Jullie kiezen dit moment om wel te gaan communiceren?! #neveragain
goede service en snel gelevert
1e ervaring, prima ook de informatie omtrent bezorging
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling en onze service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede en snelle service nadat product niet voorradig was!
Bedankt voor uw positieve reactie. Wat fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De order wordt direct uitgevoerd en geleverd. Prima en derhalve niets aan te voegen.
Bedankt voor uw positieve review. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze service. Dit waarderen we heel erg. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Perfecte service snelle levering
Prijs is scherp, snel geleverd en goed verf
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat u zo tevreden bent over de levering en de producten. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
goed en met zorg verpakt, toppie!
Wat goed te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Fijn dat deze in goede staat bij u is aangekomen. Dank voor uw review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
snelle en correcte levering
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Een van de 2 emmers had flink gelekt, alles zat onder
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat er een product gelekt heeft tijdens transport, onze welgemeende excuses hiervoor. We nemen even contact met u op zodat we tot een oplossing kunnen komen zodat u alsnog zo snel mogelijk aan de slag kunt. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Snel en goed geleverd
Bedankt voor uw review. Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Van alle aanbieders de beste prijs. Snel geleverd en prima verpakt.
Wat goed te horen dat u tevreden bent over onze prijs/ kwaliteit en snelle levering. Dank voor uw positieve review. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak