Betrouwbaar goede kwaliteit

Vlotte levering

Als er geen backorder wordt aangemaakt, is de service en de snelheid perfect!

Goede, betaalbare en snelle service!

Zie boven,

Goed,snel

Overzichtelijk en snel.en goede prijs kwaliteit verhouding.

Slecht

Ik heb 3 emmers besteld en 2 van de emmers hebben ze kapot en ook nog bij vere buren geleverd waardoor hun vloer vol met verf.

prima service en op tijd

levering zoals aangegeven

Verrassend snelle levering.

Goede website, overzichtelijk, goede prijs en snelle levering.

Geurloos als je aan het verven bent !

Lekker verven zonder ramen te hoeven openen. Had dat van mn vriendin die afgelopen januari in ijskoude winterweer ging verven met ongeopend ramen ! En de bezorging was mooi verpakt ,in een zak en dan nog in een goede doos “breekbaar “ en rechtop en ook nog deksel met tape geplakt. Het was best een zware doos, 10 liter! Wou alleen dat er ook whatsapp mogelijk tussen bezorging en de klant als je zelf gehoorbeperking bent en niet kan telefoneren . Dezer keer vond buurman goed het te ontvangen, maar dat moet anders kunnen . Dat is enig minpuntje, maar de rest is prima!

super

Besteld , en de volgende dag geleverd en keurig verpakt

Kwaliteit is slecht, te oude verf geleverd

Alle geleverde verfblikken, ook de tweede levering als vervanging, blijken minimaal 3 jaar oud te zijn. In eerste instantie werd telefonisch gezegd dat het gewoon gebruikt kan worden. Toen ik noemde dat Histor tot 2 jaar de kwaliteit kan garanderen, kon ik de verfblikken retourneren en vervangende blikken (met uitdrukkelijk verzoek maximaal 2 jaar oud) werden opgestuurd. De volgende dag had ik de vervangende verfblikken al in huis.... maar: wederom minimaal 3 jaar oud. Telefonisch contact wijst uit dat ze geen jongere verfblikken hebben. Alles retour moeten sturen, wat overigens snel werd verwerkt. Opvallend is dat het product op hun website nog steeds te koop is, terwijl het te oude verf betreft. Mijn beoordeling hierbij is niet geplaatst. Het gaat om Histor Acryl Zijdeglans Lak - 750 ml Leliewit.

Snel en kwaliteit

's avonds besteld en een dag later in huis. kwaliteit verf voor een lage prijs.

toppy

ik heb op kleur besteld.is keurig verzorgt.

Snelle levering kwaliteid valt tegen

Super snel geleverd

Goede website. Product snel gevonden en niet duur!

Ben zeer tevreden

Grood assortiment van zeer goede verf en benodigdheden

super

super goed geregeld

Prachtig

Super snel geleverd. Fantastisch

Alleen jammer dat ik tekort kwam.en ik ze niet kon nabestellen.

Keurig

snel en goed

snel en goed

Correct

Alles goed en correct verzonden.

Goede prijzen en snelle levering

Makkelijke website , veel keus en heel goede prijzen....

teleurstellend

Had cadeaubonnen gekregen, en gechecked of ik die kon inleveren. Jazeker, en als het bedrag van één bon niet voldoende was dan kon je met extra bon(nen) bijbetalen. Order geplaatst voor € 175,00, en betalen maar. Helaas, er is een wettelijke regel die zegt dat je max. 50,00 online mag bestellen. Had ik moeten weten, want, dat is de wet. Ik wist het niet. Mijn punt is dat wanneer je op je website zet dat je met meerdere bonnen kunt betalen, je net zo makkelijk erbij kunt zetten dat je max. € 50,00 onlie kunt besteden. Gewoon, lekker informatief naar je klanten toe zodt die geen negatieve ervaring opdoen. Da's één. Twee: in mijn orderbevestiging stond dat ik gratis, asl extra verrassing, twee roerhoutjes zou krijgen. Leuk! Maar je snapt het al, 'zou krijgen', want: niet meegeleverd. Dus iemand heeft de bestelling klaargezet en niet opgelet. Stom. Ben ik een zeurpiet? Ja, waarschijnlijk wel. Maar mij werd een beoordeling gevraagd, en dit is wat ik ervaren heb. Vr groet Hans Gorter Ik heb een verzoek gekregen om mijn review te herzien, nou, daartoe bent ik wel bereid. Daarom gekeken wat er veranderd is: niets. Op de website staat nog niet dat je max € 50,00 online kunt besteden met cadeaukaart(en). Tevens heb ik een berichtje gekregen, dat die roerhoutjes standaard bij de levering geleverd zouden worden. En of ik dan de volgende keer contact wil opnemen met de klantenservice zodat men wellicht 'iets kon goedmaken'. Zucht. Nee dus. Als jullie iets hadden willen goedmaken dan had je die roerhoutjes achteraf alsnog gestuurd, dan laat je je goede wil zien en toon je dat je je klantrelatie belangrijk vindt. Maar kennelijk is dat niet zo. Dus er is niets veranderd, sterker nog, eigenlijk is de service slechter geworden omdat jullie niets verbeteren terwijl je wel de kans en de aansporing hebt gehad. Vandaar dat de 2 sterren teruggaan naar 1,5 ster.

Perfect bedrijf zeer klantvriendelijk en loeisnel met leveren.

Mijn eerste bestelling was al een succes. Na bij mij bijna een dubbele boeking kwam alles toch in perfecte staat in huis, gewoon zoals het bedoeld was. Zaterdag besteld, direct na het weekend binnen. En de prijs was prima net als in de bouwmarkt en gratis geleverd al bij 40 Euro!

Prima prijs en 1e klas spullen

Levering liet wel lang op zich wachten Beter informeren van te voren zou fijn wezen Netjes een bericht terug gehad dat ze dat als verbeterpunt op hebben genomen om iedereen te informeren wat betreft de leveringen. En zeker een aanrader om te bestellen

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo