Vlotte levering
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat uw bestelling snel bij u is geleverd. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bedankt voor uw review. Goed te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zie boven,
Bedankt voor uw reactie. We zijn blij dat u tevreden over ons bent. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Overzichtelijk en snel.en goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ik heb 3 emmers besteld en 2 van de emmers hebben ze kapot en ook nog bij vere buren geleverd waardoor hun vloer vol met verf.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de bestelling beschadigd is geleverd. Onze welgemeende excuses hiervoor. We nemen even contact met u op zodat we een oplossing kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
levering zoals aangegeven
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat uw bestelling snel bij u is binnengekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede website, overzichtelijk, goede prijs en snelle levering.
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat de bezorging snel is gegaan en u tevreden bent over de website. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Lekker verven zonder ramen te hoeven openen. Had dat van mn vriendin die afgelopen januari in ijskoude winterweer ging verven met ongeopend ramen ! En de bezorging was mooi verpakt ,in een zak en dan nog in een goede doos “breekbaar “ en rechtop en ook nog deksel met tape geplakt. Het was best een zware doos, 10 liter! Wou alleen dat er ook whatsapp mogelijk tussen bezorging en de klant als je zelf gehoorbeperking bent en niet kan telefoneren . Dezer keer vond buurman goed het te ontvangen, maar dat moet anders kunnen . Dat is enig minpuntje, maar de rest is prima!
Heel erg bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij dat u tevreden bent over het aangeboden product en dat u zonder zorgen de klus heeft kunnen doen. Helaas is het inderdaad nog niet mogelijk om via WhatsApp te communiceren met de vervoerder maar we hopen dat ze dit wellicht in de toekomst nog mogelijk zullen maken. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Besteld , en de volgende dag geleverd en keurig verpakt
Bedankt voor uw positieve bericht. We zijn erg blij dat u tevreden bent over de snelle levering. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Alle geleverde verfblikken, ook de tweede levering als vervanging, blijken minimaal 3 jaar oud te zijn. In eerste instantie werd telefonisch gezegd dat het gewoon gebruikt kan worden. Toen ik noemde dat Histor tot 2 jaar de kwaliteit kan garanderen, kon ik de verfblikken retourneren en vervangende blikken (met uitdrukkelijk verzoek maximaal 2 jaar oud) werden opgestuurd. De volgende dag had ik de vervangende verfblikken al in huis.... maar: wederom minimaal 3 jaar oud. Telefonisch contact wijst uit dat ze geen jongere verfblikken hebben. Alles retour moeten sturen, wat overigens snel werd verwerkt. Opvallend is dat het product op hun website nog steeds te koop is, terwijl het te oude verf betreft. Mijn beoordeling hierbij is niet geplaatst. Het gaat om Histor Acryl Zijdeglans Lak - 750 ml Leliewit.
Goedemiddag, Wat vervelend te horen dat u ontevreden bent over onze service of de product(en). We begrijpen uiteraard dat dit vervelend is en hebben dit tijdens ons contact ook aangegeven. Wij kopen deze producten in Bulk in bij Histor. We hebben ook nooit van ze vernomen dat de verf na 2 jaar niet meer verkocht mocht worden of niet meer bruikbaar zou zijn. Volgens onze specialist is de verf ongeopend ook na deze datum nog bruikbaar. Omdat er bij de 2de levering wederom oudere potten geleverd werden en u deze niet wilde behouden, was de enige oplossing die wij aan konden bieden een retourzending. We willen middels deze mail toch onze excuses aanbieden voor alle ongemakken en hopen u in de toekomt toch beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
's avonds besteld en een dag later in huis. kwaliteit verf voor een lage prijs.
ik heb op kleur besteld.is keurig verzorgt.
Snelle levering kwaliteid valt tegen
Goede website. Product snel gevonden en niet duur!
Grood assortiment van zeer goede verf en benodigdheden
super goed geregeld
Super snel geleverd. Fantastisch
Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze snelle levering. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Alleen jammer dat ik tekort kwam.en ik ze niet kon nabestellen.
Bedankt voor uw positieve review. Wat vervelend dat u de producten niet bij heeft kunnen bestellen. Uw product was inderdaad op dat moment niet voorradig. Inmiddels is het wel weer verkrijgbaar. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Keurig
Bedankt voor uw goede review. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
snel en goed
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat we de bestelling snel aan u geleverd hebben en u tevreden bent over de producten. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Alles goed en correct verzonden.
Bedankt voor uw review. Goed te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Makkelijke website , veel keus en heel goede prijzen....
Bedankt voor uw positieve woorden. We zijn heel erg blij dat u tevreden bent over onze producten en prijzen. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Had cadeaubonnen gekregen, en gechecked of ik die kon inleveren. Jazeker, en als het bedrag van één bon niet voldoende was dan kon je met extra bon(nen) bijbetalen. Order geplaatst voor € 175,00, en betalen maar. Helaas, er is een wettelijke regel die zegt dat je max. 50,00 online mag bestellen. Had ik moeten weten, want, dat is de wet. Ik wist het niet. Mijn punt is dat wanneer je op je website zet dat je met meerdere bonnen kunt betalen, je net zo makkelijk erbij kunt zetten dat je max. € 50,00 onlie kunt besteden. Gewoon, lekker informatief naar je klanten toe zodt die geen negatieve ervaring opdoen. Da's één. Twee: in mijn orderbevestiging stond dat ik gratis, asl extra verrassing, twee roerhoutjes zou krijgen. Leuk! Maar je snapt het al, 'zou krijgen', want: niet meegeleverd. Dus iemand heeft de bestelling klaargezet en niet opgelet. Stom. Ben ik een zeurpiet? Ja, waarschijnlijk wel. Maar mij werd een beoordeling gevraagd, en dit is wat ik ervaren heb. Vr groet Hans Gorter Ik heb een verzoek gekregen om mijn review te herzien, nou, daartoe bent ik wel bereid. Daarom gekeken wat er veranderd is: niets. Op de website staat nog niet dat je max € 50,00 online kunt besteden met cadeaukaart(en). Tevens heb ik een berichtje gekregen, dat die roerhoutjes standaard bij de levering geleverd zouden worden. En of ik dan de volgende keer contact wil opnemen met de klantenservice zodat men wellicht 'iets kon goedmaken'. Zucht. Nee dus. Als jullie iets hadden willen goedmaken dan had je die roerhoutjes achteraf alsnog gestuurd, dan laat je je goede wil zien en toon je dat je je klantrelatie belangrijk vindt. Maar kennelijk is dat niet zo. Dus er is niets veranderd, sterker nog, eigenlijk is de service slechter geworden omdat jullie niets verbeteren terwijl je wel de kans en de aansporing hebt gehad. Vandaar dat de 2 sterren teruggaan naar 1,5 ster.
Hi Hans, Bedankt voor je bestelling en eerlijke review! Onze excuses voor het niet meeleveren van roerhoutjes, dit is wel onze standaardprocedure. Mocht je nog een volgende keer bij ons bestellen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen we dan nog iets goedmaken. Hopelijk is de rest van de bestelling wel naar wens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Mijn eerste bestelling was al een succes. Na bij mij bijna een dubbele boeking kwam alles toch in perfecte staat in huis, gewoon zoals het bedoeld was. Zaterdag besteld, direct na het weekend binnen. En de prijs was prima net als in de bouwmarkt en gratis geleverd al bij 40 Euro!
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat u tevreden bent over onze klantenservice, snelle levering en producten. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Levering liet wel lang op zich wachten Beter informeren van te voren zou fijn wezen Netjes een bericht terug gehad dat ze dat als verbeterpunt op hebben genomen om iedereen te informeren wat betreft de leveringen. En zeker een aanrader om te bestellen
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat het wat langer geduurd heeft voordat u bestelling geleverd is en u hierover niet bent geïnformeerd. Het is erg druk geweest maar inmiddels proberen we iedereen op de hoogte te stellen als een levering op zich laten wachten. We hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling