Levering liet wel lang op zich wachten Beter informeren van te voren zou fijn wezen Netjes een bericht terug gehad dat ze dat als verbeterpunt op hebben genomen om iedereen te informeren wat betreft de leveringen. En zeker een aanrader om te bestellen
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat het wat langer geduurd heeft voordat u bestelling geleverd is en u hierover niet bent geïnformeerd. Het is erg druk geweest maar inmiddels proberen we iedereen op de hoogte te stellen als een levering op zich laten wachten. We hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Levering van de betonverf duurde 10 dagen ipv 1 dag. Laat in het vervolg even aan klant weten dat de levering vertraagd is.
Hi Erik, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen dat je zolang hebt moeten wachten op je bestelling. Wij hadden je inderdaad moeten informeren over de status van je bestelling, onze excuses daarvoor. Hopelijk is de Sikkens verf naar wens. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Maken de belofte op de website waar. Kon snel aan de slag dankzij de snelle levering.
Heel erg bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Verf was mee retour genomen omdat emmer in de bus van post nl had gelekt. Zeer snel en goed opgelost door Jacky en de volgende dag de bestelling opnieuw binnen gehad
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met onze klantenservice en dat de nieuwe bestelling in goede orde is geleverd. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Keurig op tijd geleverd en heel goed verpakt.
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en dat de producten goed verpakt geleverd zijn. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Een bedrijf die de spullen zeer goed verpakt om ze daarna per post te versturen alle merkproducten aanwezig en goed opgeleid personeel zeer uitgebreid assortiment voor aanverwante producten
Bedankt voor uw positieve woorden. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en bezorging. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Bestelprocedure verliep prima. Volgende dag in huis. Goed zorgvuldig verpakt
Bedankt voor uw beoordeling. Heel erg fijn dat uw bestelling snel en in goede staat is geleverd. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Zondag 16 mei voor de eerste keer een kleine bestelling gedaan van potje verf en primer. Ervanuit gegaan dat dit maandag werd ingepakt en dan dinsdag geleverd zou worden. Dinsdagmiddag nog geen verzend gegevens en maar even gebeld!! Telefoniste, goed dat u belt, uw order is niet door het systeem heen gekomen? Maar zullen het meteen in orde gaan maken. Wat als we niet hadden gebeld.........? Zeker voor eerste keer slechte ervaring.
Hi Vicktor, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend dat je bestelling vertraging op heeft gelopen. Onze excuses daarvoor. Het komt helaas wel eens voor dat een bestelling niet doorkomt. Dit proberen we zo vaak mogelijk te monitoren maar in dit geval is het goed dat je alvast had gebeld. Hopelijk ben je voor de rest wel tevreden met onze service. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Snelleren correcte levering . Perfect verpakt .
Bedankt voor uw bericht en de positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en dat de producten goed verpakt zijn geleverd. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Website werkt goed, producten goed verpakt.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Heel erg fijn dat u tevreden bent met onze service en dat de producten correct en snel geleverd zijn. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
2 emmers histor saus gekocht moet in 1 keer deken na 3 keer alles op nieuwe gedaan te hebben zag je pas resultaat
Hi Bjorn, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen dat de verf niet bevallen is. Onze excuses daarvoor. Mocht je nog vragen hebben, meld je dan gerust bij ons. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Ondanks dat het best druk was, werd zich toch de tijd genomen om uitgebreid advies te geven. Hier kom je voor terug. Top!
Bedankt voor uw beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent met onze service en dat onze specialist u uitgebreid heeft kunnen adviseren. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Aanrader
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent met onze service en levering. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goed product en een snelle levering en de kleur die besteld was
Snelle levering, binnen 24 uur geleverd. Achteraf betalen mogelijk.
waarom kan men sigma verf niet op kleur maken als andere leveranciers dit wel kunnen en daardoor verplicht word om een duurdere verf aan te kopen
Goedemiddag, Wat vervelend te horen dat u ontevreden bent over onze service. We willen middels dit bericht toch onze excuses aanbieden voor alle ongemakken en hopen u in de toekomt toch beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Alles goed geregeld, alleen zou volgens de website een blik 1 ltr. inhoud hebben, maar dit is 0,8 ltr.!
Een top prijs voor histor verf plus mijn bestelling al de volgende dag binnen gekregen.
de dienstverlening was heel goed
Bij het leveren van verf bleek de verfemner te lekken. Heel vervelend, maar kan gebeuren. De manier waarop ze het hebben opgelost is super! Reageren snel op de mail en komen met een oplossing. Uiteindelijk hrt aankoopbedrag terug gekregen! Super service!
10 liter muurverf besteld, de andere dag geleverd. Echter was tijdens het vervoer het deksel van de emmer stuk gegaan, waardoor er flink wat verf in de doos was gelopen. Per email contact gehad met De Verfzaak. Hierbij werd er vlot gereageerd. Uiteindelijk werd een nieuwe emmer verf opgestuurd die ik 3 dagen later heb ontvangen.
Helaas heb ik mijn ontvangen verf netjes in de doos laten zitten totdat ik ging schilderen. Tot mijn spijt trof ik de verkeerde kleur aan in de doos. Mogelijk heb ik hier niet goed naar gekeken, omdat sanitair verf schaars was afgelopen winter. Daardoor heb ik mogelijk niet goed naar de kleur gekeken, maar ik vermoed dat dit ook zeer onduidelijk was weergegeven. Helaas willen ze zelfs het ongeopende blik niet meer retour nemen en zijn dus alle kosten voor mij.
Hi Reinout, Bedankt voor je bestelling! Wij mengen altijd de kleur die gevraagd wordt. Mogelijk heb je daarom de verkeerde kleur doorgegeven. Mocht je er zeker van zijn het goede te hebben besteld, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we wellicht nog een keer kijken naar de mogelijkheden. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Goede service en keurig op tijd geleverd
alles wat ik nodig had, was op voorraad en snel bezorgd.