wisselend

Bestelling kwam niet op de afgesproken tijd binnen, op de site van PostNL was de zending retour gestuurd omdat hij zwaar beschadigd was. Verfzaak gebeld , zou een nieuwe zending klaar maken en opsturen, die kwam de andere dag in een onbeschadigde doos , maar in de doos 3 zwaar beschadigende verfblikken. Weer gebeld met de verfzaak en kreeg te horen we sturen de bestelling op nieuw toe. ik zou foto's maken van de blikken en opsturen, al snel kreeg ik via de mail te horen dat de blikken niet lek waren dus gewoon gebruikt konden worden. Het nieuwe set was al op gestuurd en kon niet meer terug gedraaid worden, dus op dat punt geluk gehad. Positief punt is dat de klantenservice helder en snel werkt , wel lange wachttijd.

Eenzijdige afhandeling klacht

Ivm geplande verbouwing aantal mnd geleden online muurverf besteld, en jammergenoeg niet gelijk na levering gecontroleerd, wat achteraf de grootste fout bleek. Nu blijkt het geen muurverf, maar primer te zijn. De primer lijkt en verwerkt zich als muurverf, dus ons viel dat niet gelijk op. We hadden alphacryl pure mat SF muurverf besteld, zo'n 10 liter emmer kost 160 euro, staat ook zo vermeld op de nota en op hun eigen sticker die op de emmer zit, dus ook daar zou de fout niet door opgevallen zijn. Nu kan de verfzaak niets voor ons betekenen omdat de emmer aangebroken is. We hebben dus niets, alleen het werk om opnieuw te verven, en we moeten ook nog eens zelf de verf opnieuw aanschaffen. Verfzaak zou verantwoording moeten nemen voor hun eigengemaakte fout, en niet alleen in hun eigen voordeel afhandelen. Als trouwe klant ben ik erg verbouwereerd

uistekend

snel en netjes afgeleverd woord goed op de hoogte gehouden

Het bestelde de volgende dag geleverd. Uitstekend!

Snel en scherp geprijsd

Zeer snel geleverd met een concurrerende prijs.

Correct en attent om verfstokjes bij te voegen

Vlotte levering

Snelle levering.

Heel veel keus

Super bedrijf

Snel besteld en snel geleverd. Goede prijs

Viel mij honderd procent tegen.

Ik had helemaal niet verwacht dat het zo lang zou duren (14 dagen) voordat ik de verf had. Heb de schilder moeten afzeggen.

Bagger

Slechte communicatie, nalatig en ze laten t mooier lijken dan t is

Vlotte en perfecte afhandeling

Niets aan te merken. De bestelde verf werd heel snel en in netjes verpakte dozen geleverd.

professioneel

Op zondag besteld en op woensdag een mail gestuurd: niets binnen. Er werd er niet omheen gedraaid dat er iets fout gegaan was en het werd onmiddellijk hersteld.De verf was donderdag binnen. Chapeau ... vandaar de hoge beoordeling.

Perfect advies en een goede prijs

Vriendelijk, behulpzaam en goed advies

Snel geleverd, goede kwaliteit prijs

Gezocht. Gevonden. Bezorgd.

De enige website die ik kon vinden die ook een 5 ltr pot hadden v h product dat ik nodig had Snelle bezorging

Nette prijzen en snelle service. Niets op aan te merken.

Effectief efficient economisch

Snel compleet en nette prijs, ik ben tevreden

Super geweldug

Snel en betjes bezorgd.

Conform afspraak ontvangen

Duidelijke site, levering netjes op tijd

Goede service!

Verf stond klaar op het aangegeven tijdstip. Echter bleek dat je voor verf af te halen geen afspraak hoeft te maken terwijl dit wel in de bevestigings mail staat. Verder aardige medewerker.

Snelle levering tegen een goede prijs

Snelle levering van de verf we konden lekker doorwerken

Ideaal en geen gesjouw

Zeker in deze periode van afspraakjes maken, tijdsloten en ga zo maar door vind ik dit een ideale oplossing. Het scheelt ook reizen en gesjouw. Omdat ik precies wist wat ik nodig had, daarnaast een meer dan aantrekkelijke korting op een professionele muurverf, was de keuze makkelijk gemaakt.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo