Ik had Caparol unigrund besteld voor een top deal prijs. Volgende dag geleverd. Echt super.
Snelle reactie op vragen
Bij de verzending is een ‘ongelukje’ gebeurt met onze verfemmers. Keurig opgepakt door Jacky. Hier kun je zaken mee doen!
Geslaagd
We ordered paint on a Thursday night. It was with us on Friday, and that in a pandemic. We ordered more paint on a Sunday night and it was with us on Monday, again, super fast delivery and dispatched really fast. Can highly recommend.
Alles prima geregeld.
g
Wij zochten verf van Histor die net uit het programma was, maar vonden hem toch nog bij De Verfzaak. De ene dag besteld en de andere dag al binnen, super.
Snelle levering kwaliteit producten
De gevraagde verf keurig en snel geleverd en beste prijs van allemaal. Voor herhaling vatbaar, Ruud
Goedkoop en groot assortiment en een zeer snelle levering. Echt top.
Ik heb een zool besteld voor mijn festool schuurmachine. Jullie hebben het verkeerde product gestuurd. Ik heb een foto van het verkeerde artikel en de foto van van de bestelling waar een foto van het door mij bestelde artikel. In een telefoon gesprek met een van jullie medewerkers (Jackie) gaf zij aan dat de barcode past bij het geleverde artikel. Ik kon haar niet overtuigen van mijn mening. Toen ik aangaf dat dit het eerste tevens laatste product was wat ik bij jullie besteld heb gaf zij aan, dat is u keuze. Dit vind ik een slechte zaak voor klanten binding. Zelfs respectloos.
Hi Emile, Bedankt voor je bestelling! Vervelend om te horen dat je van mening bent het verkeerde product te hebben ontvangen. Echter komt het artikel dat jij van ons hebt ontvangen exact overeen met het product dat je bij ons besteld hebt. Het lijkt er dus sterk op dat je niet het juiste hebt besteld bij ons. Daarnaast vinden wij het niet zo netjes om onze medewerkers bij naam te noemen. Graag zouden wij dit gewijzigd zien worden. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
47 rollen behang gekocht en zeer snel geleverd, goede informatie tijdens het transport en aflevering. Netjes verpakt en zeer goede kwaliteit.
super snel geleverd en goed verpakt
Ik had 3 emmers Wijzonol latex besteld + benodigdheden. Bij aankomst bleek 1 emmer lek te zijn, waarna ik foto's heb genomen en doorgestuurd. Binnen 1 dag was het bedrag gecrediteerd en het probleem opgelost. Erg snelle reactietijd ook.
Ik heb 2 keer moeten bellen, en ineens kon het de volgende dag geleverd worden. En was het 'toevallig' net binnengekomen. We hebben er ongeveer 3 weken op gewacht.
Hi Doreth, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op onze verzending. Daarvoor willen wij graag onze excuses aanbieden. Hopelijk kun je nu beginnen met je klus en bevalt de rest van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Bestelling geplaatst bij verfzaak, groene kleur. Hierna witte verf ontvangen. Na contact met de klantenservice wordt er aangegeven dat de kleur niet bestaat in hun assortiment (geef dat dan aan in plaats van wit leveren? ). Hierna wordt er gezegd dat men zich herinnert dat hier contact over is geweest, terwijl dit nooit het geval is geweest en ik juist verfzaak heb gekozen omdat deze keuze er was. Hierna wordt er gezegd dat ik een andere kleur krijg, alleen is dat inmiddels 2 weken geleden... Na deze review is er contact opgenomen met mij, er waren problemen met leveren maar zaterdag zou ik mijn verf krijgen, daarnaast zouden ze het in de gaten houden. Inmiddels is het dinsdag en ik heb nog steeds niks gehad. Ik ben er inmiddels een beetje klaar mee.
Hi Tijmen, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen dat je in eerste instantie het verkeerde hebt ontvangen en daarna aan het wachten bent. Onze excuses hiervoor. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Bestelling geplaatst bij verfzaak, . Hierna witte verf ontvangen. Na contact met de klantenservice wordt er aangegeven dat de kleur niet bestaat in hun assortiment (geef dat dan aan in plaats van wit leveren? ). Hierna wordt er gezegd dat men zich herinnert dat hier contact over is geweest, terwijl dit nooit het geval is geweest en ik juist verfzaak heb gekozen omdat deze keuze er was. Hierna wordt er gezegd dat ik een andere kleur krijg, alleen is dat inmiddels 2 weken geleden...
Ik belde na een week en de bestelling stond klaar maar om de een of andere reden nog niet verzonden. Daarna geleverd en verfstokjes (stonden wel op de factuur als "gratis" zaten er niet bij...... Belangrijkste voor mij was dat ik daarna wel direct kon schilderen.
Hi P., Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op onze verzending. Daarvoor willen wij graag onze excuses aanbieden. Hopelijk heb je wel een goed begin kunnen maken met verven. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
De bestelling had ik de andere dag al in huis, en erg goed ingepakt, dus kan niet beter ,ik had n bestelling geplaats om te proberen, heb regelmatig muurverf en lakverf nodig, ik doe zeker nog weleens n bestelling, Mvgr J Claassen
Communicatie en levering verliepen volgens verwachting
Levering was binnen een paar dagen binnen en was gelukkig goed ingepakt. Deksel was tijdens het vervoer een beetje omhoog gekomen maar gelukkig nog wel dicht gebleven.
Duidelijke website goede beits besteld en heel snel geleverd.