Aanbevelen.
Snel geleverd. Goede verf
Eenvoudige website om te bestellen.
Perfecte kwaliteitverf en goede service. Nadat mijn pakket iets gelekt had, kreeg ik een vergoeding voor het ongemak. Ik zou iedereen 'De verfzaak' aanbevelen.
Geweldig goedkoop en prima service
Bestelling nog eerder ontvangen dan verwacht. Keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Eerste keer besteld De verf bus was tijdens vervoer beschadigd (was open ) ff doorgegeven en het was in een mum van tijd geregeld Prima toch
Ik ervaar dat de afspraken die je maakt toch vrij goed worden nagekomen. Dus geen klachten, ook niet met de langere levertijd.
Zeer vriendelijk en klantgericht personeel/top product
De bestelling werd snel bezorgd (een dag later), maar was kennelijk slecht verpakt: de kartonnen doos was losgescheurd en ALLE zes blikken waren gedeukt tot zeer gedeukt. Gelukkig was geen blik kapot. De inhoud was m.i. veel te zwaar voor het doosje en waarschijnlijk ook voor de PostNL-medewerker. Eens maar nooit meer zo
Hi Rob, Bedankt voor je bestelling! We vinden het niet goed om te horen dat alle blikken gedeukt zijn, hiervoor willen wij onze excuses aanbieden. Jouw feedback zullen we zeker meenemen om onze services te verbeteren. Hopelijk deed de verf zijn werk en ben je daar tevreden over! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
De bestelling werd snel bezorgd (een dag later), maar was kennelijk slecht verpakt: de kartonnen doos was losgescheurd en ALLE zes blikken waren gedeukt tot zeer gedeukt. Gelukkig was geen blik kapot. De inhoud was m.i. veel te zwaar voor het doosje en waarschijnlijk ook voor de PostNL-medewerker. Eens maar nooit meer. [email protected]
Groot assortiment
Zelfs één dag eerder afgeleverd. Binnen 24 uur. Complimenten
Uitstekend verpakkingen
De bezorging was binnen afgesproken tijd. Hoe de verf is weet ik nog niet. Daar kom ik over een paar weken tijdens het schilderen achter. Waarschijnlijk prima, zoals dit merk normaal gesproken is. De verf werd netjes geleverd in een stevige doos en zelfs naar de 2e etage omhoog gebracht. Een fijn alternatief van de verf van de Gamma, waar ik deze verf niet meer kon vinden.
Goede ervaring! netjes verpakt en bezorgd. Voordelige prijzen!
Online 1 liter product besteld en betaald. [click & Pick] Het artikel bleek, bij 1-ste bezoek aan winkel, niet voorradig. Tip: maak dit kenbaar op de website of stuur even een mailtje. 2 dagen later 20 minuten gewacht, op de daarvoor aangegeven afhaal plek, voordat ik het besteld materiaal kreeg. Tip-1: Laat je klant minimaal even horen dat hij gezien is. Tip-2: Vraag een klant die in de winkel staat te bestellen, bijvoorbeeld tijdens verf mengen, of je even 30 seconden iemand anders iets wat al besteld en betaald is, mee mag geven. Dat is efficiënt en klantvriendelijk voor beiden klanten. Zeg niet tegen iemand die een mondkapje draagt, achter dik plastic staat op ruime afstand [>3 meter] staat van iedereen die in de winkel aanwezig is, zijn mondkapje beter op te doen. Dat is betuttelend en overdreven. Tip: zorg voor voldoende personeel. Jullie waren zonder enige twijfel onderbezet. Suc6.
Hi Cees, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen over je winkelervaring! We begrijpen dat we op een aantal onderdelen tekort zijn geschoten. Zo hadden we je eerder op de hoogte moeten brengen en had het afhalen veel sneller gekund. Hiervoor willen wij natuurlijk onze excuses aanbieden. We nemen jouw feedback mee om onze service in de toekomst te verbeteren. Hopelijk kom je dan nog een keertje langs! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
On line besteld. Voor afhalen in plaatselijke verfzaak gekozen. Helaas ging mijn vrouw, na geruime tijd gewacht te hebben tot ze aan de beurt was, voor niets. Het artikel was namelijk niet voorradig. Zet dat op de website in plaats van klanten voor niets laten komen. Toen 2 dagen later zelf gegaan. Weer 20 minuten gewacht om 1 liter materiaal af te halen!! Dit terwijl je in de winkel op een aparte plek moet gaan staat waarbij klip en klaar duidelijk is dat je iets af komt halen wat al betaald is en klaar staat. Dus in een minuut is dat gepiept. Ondertussen, terwijl ik, achter een dik plastic scherm ongeveer 5 a 6 meter van iedereen vandaan stond, werd ik op autoritaire toon gesommeerd mijn mondkapje goed te doen. daar had de brompot blijkbaar wel tijd en vooral oog voor in plaats van mij in dezelfde tijd mijn product te geven, of dit te doen terwijl hij minuten stond te rusten tijdens het mengen van verf voor een andere klant. Vervolgens met een Alabastine product gewerkt wat qua te realiseren m2 niet doet wat het beloofd. Kortom absoluut geen succes. Een jaar of 2 geleden stond echt veel plezieriger en vriendelijker personeel in deze verfzaak. Ik ben vervolgens behoorlijk geïrriteerd weggegaan.
Dit was de eerste keer dat ik verf om-line bestelde maar top hoor een stuk goedkoper en een bekend merk wat wil je nog meer en een dag erna al in huis Truus
Goede informatie. Prima verf en zeer snel geleverd.
Veel keuze, en fijn dat er met je wordt meegedacht over materialen. Ook als je producten wil retourneren of ruilen. Top!
Goede en snelle levering! Duidelijke communicatie door vervoerder.
Ten eerste geweldige verf om te verwerken en snelle levering
Prima prijs, echter wel 2 weken moeten wachten op levering.
Na besteld te hebben hoor je een email te krijgen dat het pakket verzonden is, hier een werk op gewacht daarna er achteraan gemaild blijkt dat de bestelling vergeten was 2 dagen later was het binnen. Nu kon ik eindelijk alles in de grondverf zetten en blijkt bij het schoonmaken dat ik terpentine basis het gekregen ipv waterbasis wat besteld is. Heel jammer maar hier bestel ik nooit weer.
Hi Bjorn, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en dat je het verkeerde hebt ontvangen. Daarvoor willen wij graag onze excuses aanbieden. Hopelijk ben je nog niet begonnen met je klus, want dan kan je onze klantenservice nog benaderen en dan zullen wij het voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak